procitaj dona jos jednom svoj post,
pa se pitaj sta zelis da ti odgovorim
impliciras sadisticke porive i zelje za razracunavanjima

samo zato sto sam otvorila aktuelnu temu, da deca stradaju- i jedna sam od retkih koja se jos uvek usudjuje kuckati na njoj a da ne dobije etiketu psihopate ili cega ne sve ... mozda neki trol navlaci za prijavu vlastima ...
poredis napad psa sa posledicama pasivnog pusenja
psi nisu subjekt prava dona
ps. ja nisam sinter po profesiji- ljudi biraju profesije

a za eutanaziju pitaj supruga- znam koji je njegov iskren odgovor
pitam te vrlo jasno i glasno
1. da li bi ti mogla da eutanaziras sve pse na ulici
2. da li bi mirno mogla da spavaš sa saznanjem da je usled tvog poyiva recimo ubijeno 20 pasa iz jednog čopora
što se mm tiče i oni u krugi bolnice imaju čopre pasa
ali imaju i mačke uzred da dodam
i ti psi umeju da napadnu ljude kako bi neki to nayvali, zapravo umeju da laju ukoliko se pojavi nov pas, umeju i da idu za ljudim u nadi da će dobiti nešto za jelo, umeju kad osete da je taj neko uplašen i da recimo beži da ga pojure
njega zaobilaze u širokom luku
kada je jednom prilikom bio svedok takvog ponašanja pasa koji su hteli da otrgnu kesu jednoj ženi, viknuo je na njih, na alfu čopora naravno, bez ikakvih motki, kamenja i sl, psi su se samo okrenuli i pobegli
ne kažem da svako može i ume da se ponaša na taj način
niko nije ni dužan da to radi
kažem da postoji modus kako izaći na kraj sa čoporom
takođe se slažem da do takvih situacija ne treba da dolazi
mm sigurno ne bi ubio sve te pse
da ima drugačiji odnos sigurno ne bi donirrali azil, za koji takođe ne mislim da je srećno rešenje, tuga Božija
i smatram da je svakom psu na ulici bolje no u većini azila
ali za društvo je prihvatljiviji smeštaj u azilu i poštujem
sve u svemu, treba sigurno rešavati taj problem, on nije nastao reko noći pa kao takav i preko noći ne može da se reši
uhvati, steriliši i pusti je jedino rešenje koje je dalo rezultete u Evropi
ali ne preko noći
životni vek psa na ulici je kratak, u proseku 3 godine
šta ste bre napale Teh tako...
ne deluje mi kao osoba koja mrzi životinje samo smatra da se psi lutalice treba ukloniti sa ulica, naročito oko škola

i ja se slažem sa tim da se agresivni psi sklone što je pre moguće i u što većem broju
Teh, što se Boga tiče...izbrisani su neki postovi pre tog pa je zato drugačiji kontekst...
došao je neki nick na temu sa slikama gladne dece iz Afrike pa nas koji volimo životinje nazvao pogrdnim imenom...a Pussy se našalila da je pravo čudo da se takav neko pojavio tek na 27-oj strani...i onda se Cru ubacila sa pričom o Bogu, kao još to nam fali: )))
eto
grešiš
apsolutno ne napadam ženu
mišljenja nam se na ovoj temi razilaze
inače ne smatram je lošom osobom, čak ni ostrašćenom
samo imamo različite stavove
čekala sam 15 strana da vidim kako će konkretno tema da se privodi kraju
pošto iz svega očigledno proizilazi da je jedino rešenje ukloniti pse a azili su prepuni u mnogim mestima ih nema, ja samo pitam ko je taj ko mirne duše može da ubije i nimalo agresivne i nizašta krive pse
i da mirno spava
i ne sanja ih....