mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Dakle, sumnjam na jednog "porodicnog prijatelja" da mu se previse svidja moja petogodisnja cerka. Da stvar bude jos gora, on je i majstor iz struke koja nam jos uvek treba dosta, kako je kuca jos u fazi izgradnje, pa je cesto tu. Naime, taj covek stalno ima pune dzepove bombona i stalno pokusava da grli, ljubi i golica moje dete. Ne znam da je sa svojima bio tako prisan kad su bili mali... Danas se presvukao za posao u njenoj sobi a da nije pitao sme li uopste da udje, daje joj neke nadimke (tipa Sladjana) a stvar samo dodatno komplikuje sto ga ona obozava. Mislim da je jos suvise mala da bi shvatila potencijalnu opasnost i da bih uopste mogla da joj objasnim zasto nije u redu da se sa covekom koji nam nije nikakav rod igra kao sa dedom ili stricem... Moj muz i moja majka misle da preterujem, svi ostali sa kojima sam pricala o tome (sve majke i buduce majke, od toga i jedna po struci psiholog) misle da sam u pravu sto se postavljam zastitnicki i da treba da na najdiskretniji i najbezbolniji nacin poslusam svoju intuiciju, ali kako?! Ako neko ima savet, dobro je dosao a ako sllicna tema postoji, izvinjavam se, spojte. I izvinite na poduzem uvodu.