Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
samo idi da te moje prelepe oci vise ne gledaju, idi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nije mi se svida slika koju si postavio.
To sam prokomentarisao i stojim iza toga.
To na slici je maramica ili neki zavoj ..ti si opterecen decko![]()
Aj idi odmori 3 dana ..Nina ce ti pokazati sobu![]()
Shto samo tri?
a osim toga i da jeste kakve veze ima, pa i mi shiptari smo ljudi![]()
nemoj da mi vredjas caleta picko jedna, cale mi je bolestan i umire smradino jedna el ti jasno???
uf kako sam se sad iznervirao, sine gde je moderacija sad da vidi ovo, gde???
odakle ti pravo da uzimas u usta mog bolesnog caleta?
ovo je sramotno, da li samo zbog toga dosao bedo jedna od coveka, a?
merhaba, evo jedna sa sluzbe![]()
Ti imas nekih psihickih problema.
sta ovo treba da znachi pljaki?Зоки је стааааааааари дрогер..
merhaba sloki, selam alejkum dsz i onoaaaa kako sam ovo propustio....
alejkum selam hadzi zoki al bari efendi...abudaba nafta fulj![]()
ali ti, ti si nezamenjivaZar ne znate da je Zoki stari gusar (neke starinske priče govore da je Zoki sam u svom čamcu uništio Letećeg Holanđanina, koji je krajem XIX-og veka zalutao u Dunavu), tu je, Hemingvej napravio zbrku sa onim romanom o Zokiju "Starac i more", sve je pobrkao, jer je u to vreme pio isključivo absint...
Posle toga, Zoki je postao jedan od najboljih sumo rvača, ali s obzirom na svoje atletsko telo (Zoki je pozirao Mikelanđelu za Davida) i neobuzdanu strast prema lepim kosookim devojkama (Zokijev vanbračni sin je Brus Li -Zoki je uvek voleol ep donji veš, pogotovo bruseve) proteran je i dugo ostao skriven od pogleda javnosti, čak i pored ogromne slave (i misterije) njegovog romana "Lovac u raži" (pogađate sada zašto Selindžer- *Seli se Zoki*, nije davao intervjue)....
ccccc...
ništa bre ne znate!
sta ovo treba da znachi pljaki?![]()
aaaa kako sam ovo propustio....
alejkum selam hadzi zoki al bari efendi...abudaba nafta fulj![]()
ti znas da postoje nadlezni organi koji ce se pozabaviti ovom klevetom ako ne povuces rec?Чуо сам да су ти брци побелели од кокса..![]()
ma ne, mi se toliko dugo poznajemo da su neke stvari pocele da se podrazumevajuZoki, oprosti što sam otkrila neke tvoje tajne, ali vidiš i sam, samo one male, nebitne......
Biću dobra, časna reč. Idem da ćutim.
ti znas da postoje nadlezni organi koji ce se pozabaviti ovom klevetom ako ne povuces rec?
Неће бре, имам везе у амбасади Нигерије..
mozemo li da izbacimo to bre i da razgovaramo ko ozbiljni muskarci?Неће бре, имам везе у амбасади Нигерије..