U modi je biti šupak?

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.635
Cujem ovih dana dve price kako su devojke ostavile svoje momke zbog njihovih dobrih prijatelja.

Pa se nesto mislim, jesu li veci šupci ovi sa kojima su one sada ili oni sa kojima su bile kad nisu provalili na vreme koga smatraju prijateljem?

Cujem ovih dana dve price kako su devojke ostavile svoje momke zbog njihovih dobrih prijatelja.

Pa se nesto mislim, jesu li veci šupci ovi sa kojima su one sada ili oni sa kojima su bile kad nisu provalili na vreme koga smatraju prijateljem?

Biološko rivalstvo.
Pa ko koga zezne...
Država se čuva od neprijatelja a žena od prijatelja

A to ionako nisu bile kvalitetne veze kada su ih napustile tako brzo.

1. Пријатељи су морална карикатруе
2. Другарице, нешто мање, али такође моралне карикатуре
3. Бивши имају емоционалну интелигенцију и знање о женама на ниском нивоу. Слаби мушкарци.

A o prijateljima?

О пријатељима је ваљда очигледно.

Мада ја увијек дјелујем превентивно, када бих осјетио потенцијалну угроженост од "пријатеља", мало их девалвирам уколико процијеним да им је понашање некоректно. Више некоректности више девалвације :)

Ko želi nešta ozbiljno ne čeka toliko dugo.Zanimlivije je šta li misle i čemu li se nadaju ti novi momci od takvih devojaka i te devojke od takvih drugova.

Zajednicki zivot po meni jeste ozbiljna stvar a u oba slucaja je toga i bilo. A ne znam sta oni misle jedno o drugom, ja licno ne bih mogla biti sa nekim ko tako izda prijatelja.

Zajednicki zivot po meni jeste ozbiljna stvar a u oba slucaja je toga i bilo. A ne znam sta oni misle jedno o drugom, ja licno ne bih mogla biti sa nekim ko tako izda prijatelja.

Kada pričamo o drugim ljudima,obično polazimo od šašave predpostavke da je svaki čovek misaono biće.Ako bi upitala te 4 tužne vrane ,te drugove i njihove nove devojke zašto su to uradili,a kad bi imala na raspolaganju neki inkvizitorski podrum sa svim sredstvima da iz njih izvučeš istinu (elektrošoker,turpiju za nokte i sabrana dela J.Dučića),odgovor muškaraca bi bio-želeli smo da tarabimo,a odgovor žena-nemam pojma ,omaklo mi se.

Kada pričamo o drugim ljudima,obično polazimo od šašave predpostavke da je svaki čovek misaono biće.Ako bi upitala te 4 tužne vrane ,te drugove i njihove nove devojke zašto su to uradili,a kad bi imala na raspolaganju neki inkvizitorski podrum sa svim sredstvima da iz njih izvučeš istinu (elektrošoker,turpiju za nokte i sabrana dela J.Dučića),odgovor muškaraca bi bio-želeli smo da tarabimo,a odgovor žena-nemam pojma ,omaklo mi se.

Nasmeja me :lol:

Back