Modni blogovi

Ni meni se ne sviđa nešto posebno.
Nije stvar u etiketama odeće već u celom pakovanju.
Dosta fotki je mutno i sve mi je nekako previše amaterski i potpuno nemaštovito.
A ove forice s noktima su mi jako klinačke. Kao wau, vidtite nas kako na 10 fotki kačimo kombinacije sa 10 različitih tipova šljokica a pritom nismo baš ni nokte sredile.
Da sad ne budem pre stroga, nije ovo loše i lepo je što se trude...ali čak i od amatera volim da vidim bar jedan nivo profesionalizma.

Ni meni se ne svidjaju ti nokti, bas mi djetinjasto djeluje, a isto tako i mi se ne svijdaju i te mutne fotke i sto se nekako slika kao da to radi na silu, ajde vec, ne bitno, nema bolji aparat za slikanje, ali bar moze ljepse da pozira na slikama, ovako mi djeluje kao da se ne trudi i kao da je neko prisiljva da se slika. ;)
Ali, opet mi je zanimljivo vidjeti jedan ovakav blog, bez pretjeranog glamura, ukocenosti, etiketiranih stvari... za pohvalu je to sto trudi

Moj omiljeni blog:

:arrow: [B]http://ninistyle.net/[/B]
alaiaskirt1.jpg

Moram prinati da u pocetku nisam bila bas nesto odusevljena ili mi se nije svidjalo sta si nosila, ali blog je promjenio moje misljenje.
Vidjela sam par kombinacija koje su mi se bas bas basss svidjele.
To je kombinacija sa bijelom kariranom kosljuom :super:
iii
kombinacija sa onom suknjom, te dve bih onako izdvojila. :ok:

Lijep, ti je blog, dopada mi se to sto je jednostavan i pregledan.

...uh nijedna od postavljenih mi se ne dopada, izuzimam forumasicu kojoj vetar miluje lice:lol:...

...sve su iste kad bolje pogledas, ili su tufnice na kosulji, ili print, svakako kosulja...valjda je rekla Zara kojoj treba suditi zbog uniformisanja zenskih jedinki sirom planete.

...mozda sam ja negde postala zahtevnija, sada me zanimaju tkanine i krojevi a zivo mi se smuci iznad copy-paste blogerki. Doduse, ni Ana de la Ruso me ne inspirise...volela bih da vidim nesto funkcionalno, kvalitetno, lepo, proporcionalno...nesto sto ne lici na cirkuzante koji nas zasmejavaju.

Back