poruke za forumashe/ce

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka za Modi: Uživaj u svojoj velikodušnosti za sve pare, dok je skroz ne potrošiš! : ) P. S. Bogi, ne loži se mnogo na njene komplimente, Modi ih deli iz prilično sebičnih poriva, rukovođena je neutaživim zimskim potrebama svog gigantskog ohridskojezerskog ega. : ))

Za Modesti B:
Ne znam da li sam ikada od zene dobila lepsi kompliment. Ne znam sta da kazem.
Hvala :kiss:
... :heart:

Poruka za Modi: Uživaj u svojoj velikodušnosti za sve pare, dok je skroz ne potrošiš! : ) P. S. Bogi, ne loži se mnogo na njene komplimente, Modi ih deli iz prilično sebičnih poriva, rukovođena je neutaživim zimskim potrebama svog gigantskog ohridskojezerskog ega. : ))
Znas me, znam te... :zag:

:lol:
ok smokvo...mogla si i mene da pitaš...naravno da će ona da ti kaže kako sirota nema pojma što sam se nakačio na nju...

- - - - - - - - - -

što se tiče andree i čička, obe su zanimljive...možda ne bi trebalo da se obrušavaju na njih baš toliko, ali da zaslužuju zaslužuju jer mnogi imaju utisak da pišu ono što ne misle samo da bi kontrirale masi...
i ok je da neko ima drugačije razmišljanje od većine, ja to poštujem takođe, ali način na koji se to drugačije mišljenje izražava je iritirajući...pritom su još i drske

ok smokvo...mogla si i mene da pitaš...naravno da će ona da ti kaže kako sirota nema pojma što sam se nakačio na nju...

joj bre :( el ti rekoh da nisam pitala za tebe.nisam pitala ni za koga poimence.moze da okaci moju reputaciju

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

što se tiče andree i čička, obe su zanimljive...možda ne bi trebalo da se obrušavaju na njih baš toliko, ali da zaslužuju zaslužuju jer mnogi imaju utisak da pišu ono što ne misle samo da bi kontrirale masi...
i ok je da neko ima drugačije razmišljanje od većine, ja to poštujem takođe, ali način na koji se to drugačije mišljenje izražava je iritirajući

pa sto ako se vec zna da kontriraju masi,sto se masa tako pali/ne kapiram kako ljudi ako ih iritiraju njihova misljenja ne preskoce?
ocigledno mi je da vas one zaebavaju,a vi se posteno primate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back