Već jedanaest meseci im je dete oduzeto.![]()
Na tekst u Pravdi poslao sam i odgovor.
Ukratko cu samo naglasiti da u tekstu ima puno nepoznanica, Sud da donese odluku o odstanjenja Deteta od majke je najzadnija solucija i to dolazi posle odluke Tima od razlicitih Strucnih Radnika( Ja pripadam jednoj).
Kroz tekst izlazi da je Majka po odluci suda bila ili je na tretmanima, na zalost ne pise sta i koje su.
Kao sto sam naglasi u odgovoru Pravdi, nigde se ne pominje : Ko je podneo zahtev za zastitu DETETA, da li je to uradio Mozda OTAC,
Kanadski Zakon u veoma retkim Slucajevima Oduzima decu od majke osim ako nije sposobna da se brine o detetu, a to su slucajevi kod Ovisnika kako od Droga, tako i od Alkohola.
Mi nemamo takva saznanja u ovom tekstu, osim da je majka na tretmane????
Previse ima nepoznanica, kao sto su: Uvek se odredjuje Branilac koji zastupa Drugu Stranu ako nema novaca za odbranu, vreme zalbe, mogucnost trazenja od Non profit Organizacija koje vrse potporu i mnogo drugo.
Ne postoji zakljucak da ce se dati na usvajanje????
Posto jesam u toj struci, moram priznati da nismo nista culi mi ovde u Torontu a i inace pomazemo sa savetima i bez novca a akos u slucajevi u Toronto i dobijam poziv da radim sa nasim ljudima na nasem jeziku.
Zelim ovoj porodici sve najbolj a koliko sutra cu pokusati sa svojim kontaktima da saznam vise detalja.