Svemirci stigli u Kruševac?

Papa Smurf

Elita
Poruka
17.362
Svemirci stigli u Kruševac?

rep-nlo2_620x0.jpg

Neidentifikovani leteći objekti uznemirili su Kruševljane početkom jula kada su jaki, neobični zvuci još neobičnijih letilica nekoliko noći parali nebo. Psi su, kažu Čarapani, lajali kao nikad ranije. Jedni su bili uvereni da je reč o NATO avionima, da drugi su tvrdili da je reč o nekoj daleko većoj misteriji.

Na lokalnoj televiziji Plus u emisiji “Ispovedaonica” prikazali su i snimak letelica koje su prepale Kruševljane.

- Tokom emisije javio se čovek koji je rekao da ima snimak NLO i zamolio za anonimnost - priča autor Igor Milosavljević. - Video-zapis je amaterski i nije najjasniji, ali vidi se dovoljno i čuju se parajući zvuci tok letećeg objekta. Kada smo prikazali snimak, telefon se usijao, a gledaoci su počeli da potvrđuju da su bili svedoci sličnih pojava. Bilo je i nevernih Toma, ali mnogo više onih koji smatraju da nismo sami u Kosmosu.

Link

Jel ih je neko video?

Чудне се ствари дешавају изнад Крушевца,видели смо у последњих пар година серију необичних појава,али недостају прави чисти снимци-за разлику од очевидаца.Класика. :mrgreen:

Ипак послаћу у прилогу пар њих... :cool:

Оно што сам ја конкретно видео у пар наврата,подсећало је на бешумну беспилотну летелицу,вероватно у власништву НАТО-а,међутим,имала је запањујућу трајекторију кретања,уз невероватне промене вектора и брзине.По мојој лаичкој процени,летелица је имала око 3 метара у пречнику,елипсастог облика,са полупровидном куполом,светлуцаве црвенкасте боје.
Време: ноћ,јун и август 2010
Број виђења: 2
Број очевидаца: 4
Висина: од 90-300 м
Брзина : од 30-1000 км/х мада је деловало много брже,ипак није се чуо звук пробијања звучног зида,а за објекат је претпостављено да је физичке природе :think:

Prilozi

• DSC00007.jpg
    DSC00007.jpg
    22,2 KB · Pregleda: 18
  • nlo.jpg
    nlo.jpg
    5,3 KB · Pregleda: 19
  • rep-nlo2.jpg
    rep-nlo2.jpg
    22,3 KB · Pregleda: 14
samo nam jos oni fale sve brate mili nam je potaman u Krusevcu....:think:

Iskreno mislim da je sve ovo samo zaludjivanje narodnih masa,doduše i tekst u Novostima je poluozbiljan da ne kažem - neozbiljan.
Ono što sam ja video,moglo je da bude bilo šta,medjutim,iako objekat nije delovao ni najmanje preteći,više je delovao kao osica koja nešto traži,ipak se medju prisutnima osetila neka nelagodnost, jeza i čak strah,kakav nije postojao,recimo,dok smo gledali Nato - avione iznad naših glava...to me podseti na stare opise susreta ljudi sa demonima,gde se upravo pominje nelagodnost,strah,mučnina,jeza,čudni zvukovi i slično.
No , neću više pomagati režimu da zaludjuje ionako zaludjeni narod - u pitanju je verovatno bila noćna sova sa ugradjenim turbo- mlaznim pogonom,koja je progutala baterijsku lampu :p

Kazu da se i pre par dana pojavila neka cudna svetlost... Nazalost, nisam propratio vesti da vidim da li je neko izvestavao o tome...

Ali, naleteh na netu na ovaj vic... :lol:

NAVODNA pojava NLO nad Kruševcem inspirisala je uvek duhovite Čarapane da se našale na račun svojih muka - teškog stanja u privredi grada, rasta besposlice i siromaštva. U vicu koji kružu gradom vanzemaljci nadleću Kruševac sa decom i prete im da će ih, ako ne budu učila, izbaciti iz borda. A deca skoče kao oparena i viknu:
- Ne, samo ne u Kruševac!

Iskreno mislim da je sve ovo samo zaludjivanje narodnih masa,doduše i tekst u Novostima je poluozbiljan da ne kažem - neozbiljan.
Ono što sam ja video,moglo je da bude bilo šta,medjutim,iako objekat nije delovao ni najmanje preteći,više je delovao kao osica koja nešto traži,ipak se medju prisutnima osetila neka nelagodnost, jeza i čak strah,kakav nije postojao,recimo,dok smo gledali Nato - avione iznad naših glava...to me podseti na stare opise susreta ljudi sa demonima,gde se upravo pominje nelagodnost,strah,mučnina,jeza,čudni zvukovi i slično.

Духови злобе у поднебесју.

Back