Zelim,ali ne mogu da prevarim!

Kad nemas sta da pises,poltronises ili pljujes druge,mene takvi ne zanimaju.Niti me je ikad zanimala zenska ovde,niti ce me ikada zanimati,jasno i glasno.Gledaj svoja posla i pusti druge.

Мирко, да ти "освежим" памћење, ти си се овде први накачио на мене без повода (твоја порука #144) и зато немој да плачеш...:D
Пошто имам 4 швалерке у вишку, хоћеш да ти их позајмим да заокружиш на 10?:)

Shvatas li ti da svaleracija nema veze sa ljubavlju.ili ti ne mozes da dignes noge dok se ne zaljubis.
Covek moze da uziva i bude virtouz u sexu a da ne bude zaljubljen,dovoljno je da mu se zena svidja,da mu upali iskru.Sve ostalo je na majstoru.Ili jesi ili nisi,ako nisi onda pljuj po drugima.:)

majstore, opet nisi odgovorio na pitanje:zcepanje:
ne pitam te za te koje hebes, vec za onu za kojom zivis.:)
ali ocito to za tebe ni ne postoji, sto je samo po sebi odgovor.

brate kakva zamena teza.
dakle, nece da se hebes jer nekog zelis, vec zato jer oces nekog da shebes?
i pri tom izigravas majku terezu, pa ustvrdis da ne mozes?:mrgreen::rotf:
koliko lazi u tako malo teksta.
prvo lazes sebe, jer hoces sex, koji je valjda najintimnije i najlepse sto covek moze da podeli sa drugim ljudskim bicem, da pretvoris u nesto gadno-sredstvo kojim nekom nanosis bol..meni je to ravno prostituciji, u nekom smislu..jer nisi sa nekim jer volis, zelis, osecas, sta god..nego zato sto hoces da postignes neki cilj.
druga laz je ta prica kako " ne mozes"
a ne mozes jer ? si previse dobar? naivan? andjeo? sta?
sio mi ga djura.
ako jeste istina da ne mozes, onda opet ne mozes zbog sebe. jer i ako nisi osvestio koliko je takav cin prljav i besmislen, negde duboko u sebi svaki covek zna sta radi, bre. i ono nesto cisto u njemu, na srecu ponekad odbije da se povinuje suludim zamislima ega i mozga..
cela ova postavka vrvi tim decjim-ne mogu..
ne mogu da bude odrastao, i da kazem jasno i glasno sta u mojoj vezi ne valja.
ne mogu verbalno da isteram na cistac ono sto mi smeta, i da odem u krajnjem slucaju
ocu da tog nekog ko je jaci od mene i kinji me shebem na mala vrata, ali , do djavola, ni to ne mogu..
teka saveta, sta da radim?

Pa koto ti si zena mog mozga :lol:
Moj tok misli je isao negde u tom pravcu na to "ne mogu".
Jer da zeli, mogla bi.
Samo sto mislim da ne laze druge, vec da i sama u to veruje :)
Осећања су реални одраз доживљаја наших чула и ништа искреније и чистије не постоји од њих. Често људи устукну ослањајући се на разум и игноришу и потискују своја осећања. Најчешће, разум не значи и рацио, него баш супротно, ирационално стање свести проузроковано одбрамбеним механизмом као продуктом несигурности у себе и своје могућности, страха од непознатог и колебљивости, па и страха од лепих животних епизода. Таквим својим дугогодишњим узастопним реакцијама човек прихвата рациолатрију као нешто нормално. И прави кардиналне грешке пропуштајући потенцијалне дивне моменте свог кратког живота...
Није безвезе она изрека да "срећа прати храбре"...Данашњи човек се претворио у типично калкулантско опортуно биће и просто је немогуће наћи и доживети праве љубаве из оних старих времена које смо спознали преко класичне литературе без обзира на неспорни квалитет мушкарца и жене...
Моја осећања су увек јака, никада их не кријем пред женама јер мислим да тиме не доказујем слабост, већ, управо, снагу. И никада нисам погрешио и кајао се, без обзира колико је трајало и како се завршило...:)

Ovaj "svrsetak" ti je divan, ali sa gornjim delom posta se ne bih slozila.
U lepoj, celofanskoj formi propagiras ludost naspram razuma.
Mislim ako vise volis mogu i da ti kazem to ovako ..
Da glorifikikujes neke pomalo euforicne i mozda po coveka destruktivne momente zarad "srece" koja je relativan pojam.
Forma nije rastegljiva kategoruija u ovom tvom postu tj za nekog je sreca mozda mirna luka i sigurnost.
Ne tezimo svi istom ;)

Ozenio sam se iz ljubavi..
Sto puta ti kazerm da ljubav i seks nemaju veze jedno sa drugim.
Iz ljubavi sa zenom imam brak i decu,a tucam sto mi se svidi iz zadovoljstva.Razumes...ili da crtam.:think:

to crkva ne odobrava. a je l stigne i zena sa strane da omrsi dok ljulja kolevke il se smenjujete
a mozda te hladi sto je ona toliko glupa pa ne ume komp da ukljuci pa da te pronadje... da vidi
mozda vam je tu bracni problem

Da glorifikikujes neke pomalo euforicne i mozda po coveka destruktivne momente zarad "srece" koja je relativan pojam.
Forma nije rastegljiva kategoruija u ovom tvom postu tj za nekog je sreca mozda mirna luka i sigurnost.
Ne tezimo svi istom ;)

Хе, хе, хе...Па разум је врло релативна форма. Ако ја мислим да сам рационалан, не значи да је то чињеница. Ми само имамо привид да поступамо разумно. Разум је субјективни осећај исто толико као и емоција. Није џаба изрека "има шесто чуло"...А чуло је осећање...А додир је најјаче човеково чуло. Додирнеш и помазиш особу до које ти је стало и добијеш "одговарајућу информацију"...Или јесте или није...:)

А то да ли смо исправно поступали у животу вођени разумом или осећањима не можемо да знамо до судњега дана...Тада се повлачи животна црта и дефинитивно знамо да ли смо непогрешиво поступали и да ли треба да жалимо због тога или треба да будемо задовољни...:)

Хе, хе, хе...Па разум је врло релативна форма. Ако ја мислим да сам рационалан, не значи да је то чињеница. Ми само имамо привид да поступамо разумно. Разум је субјективни осећај исто толико као и емоција. Није џаба изрека "има шесто чуло"...А чуло је осећање...А додир је најјаче човеково чуло. Додирнеш и помазиш особу до које ти је стало и добијеш "одговарајућу информацију"...Или јесте или није...:)

Fino ti ide ova dedukcija :lol:
Skoro da si me ubedio.
Ajd sad ozbiljno :)
Kazes : "Ако ја мислим да сам рационалан, не значи да је то чињеница. Ми само имамо привид да поступамо разумно"
Nije ni bitno da li postupamo razumno ili ne, jer samo smo sebi dzelati ;)
Bitno je da ti govoris da pracenje emocija i sebe samog je onda samo kada cinimo ludosti, uzivamo u svakom trenutku , ko ne reskira ne profitira and co da
se ne ubacujem u filosoFiju, kapiramo se.
A ja samo hocu da kazem da za nekog nije izdaja sebe ako ne cini ludosti.
Nekom je sigurnost "prirodno okruzenje" ako se razumemo.
Taj neko NEcinjenjem ludosti osluskuje svoje potrebe.
Nis(mo)u svi ziva vatra :lol:

А то да ли смо исправно поступали у животу вођени разумом или осећањима не можемо да знамо до судњега дана...Тада се повлачи животна црта и дефинитивно знамо да ли смо непогрешиво поступали и да ли треба да жалимо због тога или треба да будемо задовољни...:)

Delimicno sam ti i na ovo odgovorila.
Ja u toj "podvlacenje crte" ne verujem.
Dok jos nemam dete tj niko od mojih odluka ne zavisi, samo sam sebi dzelat i sudija i to je to ;)

Pa koto ti si zena mog mozga :lol:
Moj tok misli je isao negde u tom pravcu na to "ne mogu".
Jer da zeli, mogla bi.
Samo sto mislim da ne laze druge, vec da i sama u to veruje :)

Ne tezimo svi istom ;)

Mirko je ko Moderna, nigde dela mnogo reci. @Mirko ako mi posaljete snimak, obecavam Vam da necu objaviti.

Pa to ti je ono " evo ja se sad kaem, ubi se kauci se, a ti se raspadni od povredjenosti dok sam se ja da prostis olaksho"

pa bas to,napravio sam njesra ali ces ti da se nosis s tim :roll:
ko ne moze da iznese prevaru na svojoj savesti ne treba ni da vara
mada mislim da je poenta u sledecem-dobro negocier (istrgovati?) pocetni ugovor
biti posten na pocetku veze i reci ebi ga nisam sigurna da cu moci da budem verna sledecih 50god,ajde da se dogovorimo kako cemo
samo sto niko nece da pristane za ovog drugog

ma ja stalno pričam sa ovim mojim, jeste nama lepo sada i sve super...al ko zna kako će nam biti posle 10, 15 godina provedenih zajedno( a da ne pričam o dužem vremenskom periodu), niko to ne može da zna:D
zato, živi i pusti i druge ljude da žive: )))

Sta ti sad ovo znaci :eek:
Naravno da treba da ga ostavis istog momenta, ako vam ne bude isto kao sada
To je bar jasno

Back