Западне дивље хорде рушиле Ванкувер због хокеја

• Začetnik teme Začetnik teme NN77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

NN77

Domaćin
Banovan
Poruka
3.255
Vankuver u plamenu zbog poraza hokejaša VIDEO

Gotovo nestvarne scene dolaze iz kanadskog Vankuvera.
Nakon što su hokejaši iz tog grada izgubili u finalu NHL lige od Bostona 4:0, navijači su krenuli u rušilački pohod.

Incidenti su počeli kada su navijači počeli da bacaju flaše na velike TV ekrane u gradu, a onda se rulja preselila u centar, gde su upaljena policijska kola. Stradali su se i izlozi na bankama i prodavnicama, a bilo je i međusobnih tuča. Policija je upotrebila suzavac, a nekoliko deseina osoba je uhapšeno.

Иначе је Ванкувер најбољи град за живот на свету, тако се до сада причало. Али лажи западне пропаганде су пале. Лепо су им то саопштили становници града.

..МОЈ ВАНКУВЕР СТЕ ДОШЛИ ДА РУШИТЕ!!!!!

Све бих ја то у апс...све су то нерадници и наркомани који само чекају да руше и ломе а онај брадоња у плавом дресу је сто посто вођа навијача који дилује дрогу и конзумира је....видео сам га, дрогирао се 10 минута ооооволиком иглом!

100% су то локални Срби.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lokalni Srbin je podigao STANLEY CUP u svom rodnom gradu.

lucicwpoj5.jpg

..МОЈ ВАНКУВЕР СТЕ ДОШЛИ ДА РУШИТЕ!!!!!

Све бих ја то у апс...све су то нерадници и наркомани који само чекају да руше и ломе а онај брадоња у плавом дресу је сто посто вођа навијача који дилује дрогу и конзумира је....видео сам га, дрогирао се 10 минута ооооволиком иглом!

То је 100% неки нео-четнички клерофашиста. Борисе, извини се!

У Ванкуверу има много тисућлетњег пућанаства из емиграције,мора да су они тамо посадили корене лепог понашања па се све ово догађа!

Ма то је дело, злих клерофашистичких, нео-четничких кољача!Тисућљетно пућанство је културно, питомо и надасве мирољубиво!:rtfm:

Back