Дади
Poznat
- Poruka
- 8.502
Laki, bash ti je seksi avatar![]()
avatar da...ali slika na profilu ne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laki, bash ti je seksi avatar![]()

avatar da...ali slika na profilu ne![]()

a tebi sam se obratila...kad?
Na kraju krajeva shta fali i profilnoj fotki, covjek sjedi, cita novine![]()

Pogledaj svoju sliku na profilu....
Srpski rojalisti su najveći svetski antifašisti i antinacisti...naša je tradicija da se borimo protiv svih vidova ekstremizma...mi nismo desničari...a nismo ni levičari...mi koračamo sredinom puta, poštujemo srpsku tradiciju, volimo manjine naše zemlje, ali nemoj da stavljaš u moj koš ni ove nesrećne depile kao što su šešelj i drašković...a i ovog britanca koji za sebe tvrdi da je prestolonaslednik svete srpske krune...pravi i jedini prostali prestolonaslednik srpskoga naroda se preziva Petrović(pa ti zaključi čiji je predak)![]()

samo treba čovek da zna kako će s njom![]()
interesantno mišljenje imaš.
dakle ti si rojalista koji baštini demokratsko uređenje ?
desni ekstremizam ne može biti loš za državu,on je može preporoditi i vaspostaviti neke nove principe koji bi ozdravili trenutno veoma bolesno tkivo u Srba.
ravnogorstvo koje ti zastupaš odvelo je ovu zemlju i ovaj narod u velike nesreće,prvo saradnjom sa komunistima a potom i bezumnim potezima i političkom nepismenošću.
ja sam takođe monarhista,ali poštujem put Milana Nedića i misao Dimitrija Ljotića koji je jasno govorio da dok je Kralj u tuđoj zemlji njegove zapovesti su ništavne,tako je i danas,dokle god je Prestolonaslednik prvi borac protivu Krune i dokle god je pod uticajem liberalnih-judeo-demonokrata,Kruna nema budućnost a ni podršku.

Ovo boldovano ću ti pojasniti pošto sada nemam vremena..to je dugačak proces ali ni sam nisi svestan koliko grešiš...vidim da si u načelu dobar momak samo ti je ispran mozak...sada gledaj košarku na rts2 a ja ti obećavam da čim budem imao volje obratiću ti se na kanalu pa ćemo ti i ja lepo prodiskutovati kao dva srbina kako nam dolikuje...potkrepiću te činjenicama...što opštepoznatim to i onim koje su bile meni dostupne zbog profesije kojom se bavim...shvatićeš nadam se a i da ne shvatiš barem ćemo se lepo ispričati
uživaj i čujemo se ovih dana![]()
samo treba čovek da zna kako će s njom![]()

pamet bosanska