Сад ми брате много жао, за кога сам ратовао...

Nema pravde , inače bi u Hagu završio prije 15 godina , a ne sada kada je ohrdina .. ali još uvijek ohrdina važno viče - ja sam general Ratko Mladić - isto ko da su ga hipnotisali kad su mu dali generalski čin .. i optužbe mu gnusne i nepoznate - da mu nisu isprali mozak ..

'Pojavljivanje Mladićevog lika na TV ekranu među majkama je izazvalo teške emocije i, kako su nam kazali, vratilo ih u vrijeme kada su se u julu 1995.godine zauvijek rastale sa svojim sinovima, muževima, braćom, koje su kasnije strijeljali vojnici kojim je komandovao ovaj zločinac.

-Želimo mu dug život i još dužu patnju i da ga naše kletve i suze stignu. Nema pravedne presude za ono što nam je učinio, ali neka smo bar dočekali da ga vidimo u haškim rešetkama pa će nam biti koliko toliko lakše – kazala nam je Hajra Ćatić majka kojoj su u julu 1995. ubijeni sin i muž.'
http://www.cazin.net/bih/majke-srebrenice-zelimo-mu-dug-zivot-i-jos-duzu-patnju/

da su te majke drzale muzeve i sinove na ularu da ne divlaju 4 godine po srpskim selima ne bi se sad prenemagale...
 
Pa vidiš da se i tu otvara tekući za penzije ..
Kako raspolažu sredstvima sa tekućeg računa ? Preko kartica - jel tako ? Znači da penzioner mora podići svoju karticu lično , ne može biti da
opunomoćenik podiže svoju karticu , a vlasnik računa ne ..

ajde bre ne lupetaj vise...suprugu sam ovlastio na tekuci pre 22 godine i jos ima ovlascenje...
 
Bilo je vec dovoljno anketa u vezi Mladica, rezultati su jasni, najveca vecina ga podrzava i ne vidi u njemu nikakvog zlocinca.

Njegovi protivnici su u pravilu oni koji uopste nemaju predstavu o sudbini Srba u Hrvatskoj i Bosni, oni koji na svojoj kozi nisu osetili hrvatsko-muslimanski fasizam

Ne mogu i ne zele da shvate, da prihvate cinjenicu da su Srbi u RS bas zahvaljujuci njemu, i VRS ostali na zivotu, i imaju svoju Republiku.

Mladicevi protivnici, vide ga kao srpsku sramotu i zlocinca, slusaju ono sta govore Hrvati i Muslimani, i prihvataju to kao istinu, ne veruju Srbima koji su bili tamo i tada.

Toliko o sramoti, gluposti i ludosti.

Ludosti, jer su oni koji su verovali Hrvatima i Muslimanima, prvi izgubili glavu, u svojim kucama.

Da li je slucajno da se isti ti zalazu za ulazak u EU i NATO?

Ratko Mladic je najbolje sta je 90-tih moglo da nam se dogodi, on je najbolje umeo sa ustasama i Muslimanima.


E,da nam je vise ovakvih,gde bi nam bio kraj!Bravo za analizu,slazem se 100% sa svime sto si rekao!
 
da su te majke drzale muzeve i sinove na ularu da ne divlaju 4 godine po srpskim selima ne bi se sad prenemagale...


'03.04.2007.
U VIŠEGRADU SE DOGODIO VELIKI GENOCID
Svjedokinje Zineta Kulelija i Haska Dudović jučer su na suđenju Željku Leleku, optuženom za zločin protiv čovječnosti, opisale situaciju u kojoj su se našli civili bošnjačke nacionalnosti na području općine Višegrad u aprilu, maju i junu 1992. godine.

Svjedokinja Kulelija izjavila je kako se u Višegradu dogodio veliki genocid nad bošnjačkim narodom, te da su u tome sudjelovale njihove komšije potpomognute Užičkim korpusom i bivšom JNA.
- Nisam mogla ni zamisliti da se može dogoditi takvo zlo, kazala je svjedokinja, vidno potresena sjećanjem na ratna dešavanja.
Potvrdila je kako poznaje optuženog, podsjećajući da je on sin prijeratnog višegradskog policajca. Sjeća se kako je optuženog Leleka 14. ili 15. maja 1992. godine vidjela na tenku, navodeći kako je on (optuženi) onda širio ruke i vikao "Idemo na Goražde silovati i ubijati".
Optuženog je vidjela i 24. maja 1992. kada je pred Policijskom stanicom u Višegradu tražila supruga Muhameda. Svjedokinja je kazala kako joj je taj dan ostao urezan u pamćenje, navodeći kako je optuženi Lelek onda psovao, zaprijetivši: "Krvav će Bajram da bude" .
Prema iskazu ove svjedokinje, pred Policijskom stanicom onda je bila veća grupa Bošnjaka za koje je kasnije saznala da su protjerani iz Drinska i Dušća, sela s višegradske periferije. Dosta Bošnjaka je tada bilo pritvoreno, a među njima je prepoznala prijeratnog policajca Enesa Džaferovića.
Ispričala je kako je optuženog srela još jednom u višegradskom hotelu "Drina" kada je Željko Lelek kazao: "Prvo sam im oči vadio, pa sam ih onda klao". Svjedokinja je ustvrdila kako je optuženi onda izvadio krvavu ruku iz džepa u kojoj je držao oči. Drugi, njoj nepoznat vojnik pokazao je naušnicu, hvaleći se kako pripada onoj koju je silovao. Dok je svjedokinja preplašena izazila iz hotela čula je krike i jauke.
Prema riječima svjedokinje, nakon što je napustila stan u gradu i privremeno preselila na Bikavac, ova svjedokinja je uspjela napustiti Višegrad dva dana prije nego što su Milan Lukić i njegova grupa u jednoj kući u ovom višegradskom naselju zapalili 70 Bošnjaka.
Svjedokinja Haska Dudović, prijeratna žiteljka Dušća, protjerana je iz tog višegradskog sela zajedno s njenim komšijama bošnjačke nacionalnosti.
Ispričala je kako su ih četvorica srpskih vojnika natjerali da izađu iz kuća, uz prijetnje da će ih pobiti, a potom sproveli u grad.
Ova svjedokinja navodi kako su se muškarci ranije sklonili u šumu, a da su žene i djeca protjerane iz Dušća, najprije okupljeni na gradskom trgu, a potom autobusima transportovani u Olovo.
Njima, kako kaže svjedokinja, nije dozvoljeno da bilo šta ponesu iz vlastitih kuća, te, istovremeno, zatraženo je da se odreknu imovine.
Suprug i sin svjedokinje - Šaban i Hajrudin Dudović ostali su skrivajući se na području Višegrada i otada im se gubi svaki trag.
Željko (Čedomir) Lelek rođen je 1962. godine u Goraždu. Do hapšenja 5. maja 2006. je bio policajac u Višegradu.
Po optužnici, koju je Sud BiH potvrdio 20. novembra 2006. godine, Željko Lelek se tereti da je u aprilu, maju i junu 1992. u svojstvu pripadnika policije u Višegradu vršio, među ostalim, ubojstva, mučenja i silovanja u okviru širokog i sistematičnog napada srpske vojske, policije i paravojnih formacija usmjerenog protiv bošnjačkog stanovništva na području općine Višegrad.
Navodi se kako je djelovao zajedno s haškim optuženicima Sredojem i Milanom Lukićem, te Mitrom Vasiljevićem (osuđen na 15 godina zatvora).
(Fena) '
http://www.rijaset.ba/index.php?opt...veliki-genocid&catid=19:aktuelnosti&Itemid=73

'Željko Lelek (9. februar 1961, Goražde) je ratni zločinac iz istočno-bosanske općine Višegrad.

Prije agresije na Bosnu i Hercegovinu Željko Lelek je bio zaposlen kao policajac u MUP Višegrad. Vrhovni sud BiH ga tereti za brojne slučajeve silovanja, ubistava i progona nesrpskog stanovništva na području višegradske općine. Među zlodjelima za koje se tereti mogu se izdvojiti ubistvo pet žena i šest mjeseci stare bebe na mostu Mehmed-paše Sokolovića u Višegradu.

Lelek je uhapšen 5. maja 2006. godine. 23. maja je osuđen na 13. godina zatvora od strane Vrhovnog suda Bosne i Hercegovine zbog zločina nad bošnjačkim stanovništvom višegradske općine.'
http://bs.wikipedia.org/wiki/Željko_Lelek
 
O junaku koga ovaj narod ne zaslužuje. Koja gre'ota što nam se ipak desio.

Srećni su narodi kojima ne trebaju junaci. Ima ih nekoliko u Evropi koji su svoje ratove davno završili. Sa junaštvom ti je kao i sa zemljotresom. Pojavljuje se na "nemirnim" teritorijama. Ne prepoznaju ga svi kao junaštvo, isto kao što svi ne osete zemljotres. Neki ga prosto prespavaju pa samo na osnovu prepričanog percipiraju isti.
 
svakom ko nije jasno šta se događa sa srbima nek pogledaju malo u prošlost.......tada su to zvali........seča knezova........istorija se ponavlja

Ta Seča knezova, je li se ona desila u sklopu Bune protiv dahija?

Ne provociram, samo me interesuje zašto bih ja bio sada mrtav da je đeneral osvojio Sarajevo i poklonio ga srpskom narodu kao što je uradio sa Srebrenicom na Petrovdan 1995. .....zbog osvete Turcima za Bunu protiv dahija.


Sreća, pa đeneral nije imao daMu da naredi sveopšti napad na Sarajevo i tako rizikuje jedno tisuću života velikosrpskih delija. Hbga, druga šansa će se nekom budućem đeneralu pružiti tek kada emanira i posljednji atom osiromašenog uranijuma t.j. (tobe jarrabi) za oko 600 godina.
Baš mi je žao.

Moj stav je takav da o genocidu moram učiti i naučiti o njemu sve, a moje krivice i odgovornosti za taj genocid ne može biti. Jednostavno, nisam bio živ da bih mogao biti kriv!

Je li Sava Petković, šegrt od 13 godina, sipao vodu na Čukur česmi upadajući preko reda i bio udaren u glavu testijom ili je, fakat bio zboden i '''ubiven'' od strane mrskih Turaka?

 
koliko vam je dece zeleni snajper pogodio, mm ??? onaj pravi, bosnjacki
Ja znam za dvoje srpske djece na Grbavici. Istog momenta je Alija Izetbegović naredio hapšenje i kažnjavanje. Još u ratu. Ko je uhapšen i kažnjen od strane srbijanskih vlasti ili pobunjeničkih vlasti tadašnje Srpske republike BiH zbog ubijanja oko 1500 djece samo u Sarajevu?
Je li za to ratovao otvarač teme, da ubija nečiju djecu?

Ponavljam pitanje @ Крагујy:
Ta Seča knezova, je li se ona desila u sklopu Bune protiv dahija?
Je li Sava Petković, šegrt od 13 godina, sipao vodu na Čukur česmi upadajući preko reda i bio udaren u glavu testijom ili je, fakat bio zboden i '''ubiven'' od strane mrskih Turaka?
 
Poslednja izmena:
Ja znam za dvoje srpske djece na Grbavici. Istog momenta je Alija Izetbegović naredio hapšenje i kažnjavanje. Još u ratu. Ko je uhapšen i kažnjen od strane srbijanskih vlasti ili pobunjeničkih vlasti tadašnje Srpske republike BiH zbog ubijanja oko 1500 djece samo u Sarajevu?
Je li za to ratovao otvarač teme, da ubija nečiju djecu?

dragon je cesto potezao devojcice sa Grbavice- nikakva presuda bese ? da da ....

ne, ja sam kuckala o muslimanskim snajperima koji su terorisali ceo grad, ubijali decu .... muslimansku ....
kako ne procesuirate sopstvene zlocince nad sopstvenom decom :eek:
 
dragon je cesto potezao devojcice sa Grbavice- nikakva presuda bese ? da da ....

ne, ja sam kuckala o muslimanskim snajperima koji su terorisali ceo grad, ubijali decu .... muslimansku ....
kako ne procesuirate sopstvene zlocince nad sopstvenom decom :eek:
Ne samo da su bili procesuirani ti što su ubijali sopstveni bošnjački narod, nego je jedan od njih bio i ubijen kada je pokušao da se pobuni i naredi povlačenje svojih boraca sa linije odbrane. Hej,...vlast je rizikovala opstanak sopstveni da bi se riješila neposlušnih k-danata=Caco.
Jesu osuđene djecoubice iz redova ARBiH, samo što su kazne bile mizerne,...čini mi se da je jedan poslan na prisilno psihijatrijsko liječenje samo. Navedi primjer kažnjavanja, pa i sa mizernom kaznom na suprotnoj strani tokom rata!
 
Ne samo da su bili procesuirani ti što su ubijali sopstveni bošnjački narod, nego je jedan od njih bio i ubijen kada je pokušao da se pobuni i naredi povlačenje svojih boraca sa linije odbrane. Hej,...vlast je rizikovala opstanak sopstveni da bi se riješila neposlušnih k-danata=Caco.
Jesu osuđene djecoubice iz redova ARBiH, samo što su kazne bile mizerne,...čini mi se da je jedan poslan na prisilno psihijatrijsko liječenje samo. Navedi primjer kažnjavanja, pa i sa mizernom kaznom na suprotnoj strani tokom rata!


nisu bre , eno setkaju carsijom ;)
 
Snajperisti ruka na obaraču nije zadrhtala
Datum: 12.02.2009 23:00
Autor: Željka Domazet

SARAJEVO - Uskoro će punih 14 godina od kada je snajperista sa zgrade "Lorisa" na Trgu Pere Kosorića, današnjem Trgu heroja, u srpskom dijelu ratom podijeljenog Sarajeva, Grbavici, ubio dvije djevojčice koje su igrale lastiša, za zločin niko nikada nije odgovarao.

Na Grbavici u ulici Rave Janković 11. marta 1995. godine ispred zgrade na broju 59 dok su igrale lastiš ubijene su desetogodišnja Milica Lalović i devetogodišnja Nataša Učur. Bila je to njihova posljednja igra, osam mjeseci prije dejtonskog mira.

Djevojčice su odmah prevezene u bolnicu Kasindo, a prema zapisniku iz bolnice, Milica je dovezena mrtva, dok je Nataša umrla 15 minuta nakon prijema.

- Ko zna koliko ih je snajperista posmatrao i oko 15 časova i 30 minuta odjeknula su dva pucnja - svjedočio je Milan Pavlović koji kaže da je snajperista uhapšen, ali da mu nikada nije suđeno.

Prema svjedočenju Sarajke Fatime Bajramović dvije djevojčice ubio je borac 101. brigade tadašnje Armije RBiH, Sejo Piskić.

Piskić je rođen 1956. godine u Gračanici, a svjedoci pričaju da se javno hvalio kako je iz snajpera ubio djevojčice i još 20 Srba u sarajevskom naselju Grbavica.

Tih dana Alija Izetbegović je javno govorio da zna da su ubijene djevojčice, ali da to za njega nisu Srbi nego građani Sarajeva.

Miličini otac i majka, Ranko i Ljeposava Lalović danas žive u Bijeljini. Kako za "Glas Srpske" priča Ranko iz svog stana u Sarajevu izbjegli su prvo u Kijevo u Istočnom Sarajevu, a nakon toga u Zvornik.

- Kada nam se desila tragedija bio sam na radnoj obavezi u "Famosu". Tadašnji direktor rekao je kolegi da uzme automobil da me odvezu kući. Ništa nisam slutio. Brat mi je rekao da je Milica poginula - teško govori Ranko.

Kaže, ne mogavši zaustaviti suze, da su se roditelji male Nataše vratili iz izbjeglištva iz Vojvodine na njen nagovor.

- Pričali su da je Nataša čeznula za Sarajevom i da je tražila da se vrate kako bi se vozala tramvajem, jer u Vojvodini toga nije bilo - priča Ranko i dodaje da je Nataša bila jedinica.

Nataša i Milica su sahranjene jedna do druge na groblju Miljevići u Istočnom Novom Sarajevu.

Ranko kaže da je prema njegovim saznanjima Sejo Piskić privođen, ali da nije procesuiran, te da je kasnije čuo da više nije među živima.

Ranko je prije rata bio profesor fizike u Prvoj gimnaziji u Sarajevu i u Gimnaziji na Iliyi. Njegova supruga je učiteljica koja još uvijek, kako kaže, "pomalo radi" jer se od malih penzija teško živi.

- Teško živimo. Ranko je teško bolestan, a ja radim honorarno u vrtiću. Načelnik opštine Bijeljina Mićo Mićić nikada nije želio da me primi i sasluša našu tešku muku, priča Ljeposava Lalović.

Milica sa anđelima, kakav je i sama bila, spava 13 godina, a njima je ostala kćerka Jelena i nova radost, unuka Mija.

- Policija me je pitala imam li dva svjedoka za svoju priču što me je dodatno razočaralo i povrijedilo. Jedne prilike nam je dolazio i Duško Tomić iz Dječije ambasade i veli da bi mogao da podnesem tužbu i da tražim novčanu nadoknadu. Meni novac ne treba, niti ima novca koji može da nam vrati Milicu, ublaži bol i našu tragediju. Odgojio sam i iškolovao mnogo srednjoškolaca. Jedina vrijednost su djeca i ko može da ubije dijete, za toga nema odgovarajućeg epiteta. Sramota je da za zločine nad nevinom djecom niko nije odgovarao - kaže Ranko Lalović.

Grob

Miličin stric Branko kaže da roditelji male Milice često dođu na njen grob u Miljevićima gdje je sahranjena i još uvijek ne mogu da izbrišu suze od tragedije i rana koje godinama ne zarastaju.

Na Miličinom spomeniku piše: "Posebno je voljela učiti i živjeti". Na Natašinom spomeniku pjesma: "Prerano si život izgubila, svojoj majci srce otkinula, crnoj zemlji mladost poklonila, tek stasala mladost jedna, ko jabuka nedozrela, u vihoru strašnog rata, prerano je sagorjela".

Snajperista

- Snajperista koji je pucao u dvije djevojčice radio je to po zadatku svog komandanta. Tačno se zna koliko je koja brigada i jedinica tadašnje Armije RBiH imala snajperista, ko su bili, gdje je koji od njih bio raspoređen i koje su zadatke dobijali. Ovo je monstruozan zločin za koji nije odgovarao niko - kaže član Operativnog tima RS za traženje nestalih Slobodan Škrba.


http://www.glassrpske.com/vijest/2/n...zadrhtala.html
 
ARMIJSKI SAT VREMENA NEKAŽNJENOG ZLOČINA
"Kada saberete sve žrtve Armije BiH za četiri godine rata, to je manje nego što je žrtava bilo za sat vremena u Srebrenici", rekao je Bakir Izetbegović i vjerovatno je u pravu. Ali, to ni njega, ni njegovog oca, ni državu na čijem je čelu bio ne oslobađa odgovornosti za «sat vremena zločina» koje su počinili pripadnici Armije BiH od Grabovice, preko Uzdola, do Vozuće... Da su kojim slučajem nadležni vojni i policijski organi radili svoj posao, privodili i hapsili odgovorne za zločine, a pravosuđe ih kažnjavalo, Haški tribunal ne bi imao razloga podizati optužnice protiv Amira Kubure, Envera Hadžihasanovića, Sefera Halilovića, Rasima Delića... koji nisu odgovarali za zločin koji su počinili, već za zločin koji nisu spriječili i sankcionisali.
Izvor: Slobodna Bosna

Hoće li ikada biti moguće pročitati ovako nešto u, recimo, ''Nezavisnim novinama''?

Armija RBiH nije činila planirane, sistematske zločine. To nije bio princip po kojem je djelovala dok je VRS baš tako radila.


Ponavljam pitanje @ Крагујy:
Ta Seča knezova, je li se ona desila u sklopu Bune protiv dahija?
Je li Sava Petković, šegrt od 13 godina, sipao vodu na Čukur česmi upadajući preko reda i bio udaren u glavu testijom ili je, fakat bio zboden i '''ubiven'' od strane mrskih Turaka?
 
Prava na slobodno izrazavanje, pravo na zivot, pravo na slobodu... Ili si slepa ili ti mozgic ne radi kako treba, mi kao Srpski narod imamo manje prava od pedera i pedofila...
To je dokazano paradom pedera, vecina je bila protiv i to je "demokratija" za koju se vi valjda zalazete ali ipak, poslusali ste manjinu i odrzali paradu bolesnih umova....

Gomila pijane bagre na ulicama koja lome i prebijaju nisu "srpski narod" već stoka bez repa. Oni i treba da imaju manja prava od pedera. Demokratija je vladavina naroda, a ne stoke. Stoga, mni smo demokratska država, hteo ti to ili ne, i tu nema mesta za bagru, već za građane. I to je dokazano. A to što se svaki bednik prihvati "Srbovanja" kad nema šta pametnije da radi, to je zaista jadno. Što se vi ugroženi paradom pedera ne skupite da "srbujete", pa da okrečite Institut za majku i dete, ili da skupite pare za neki dom za nezbrinutu decu? Da li je lakše i za narod bolje da se lome žardinjere i prebijaju građani?
 
Poslednja izmena:
Јој куку... Угасиће се никад, зато што је немогуће да на међунардном плану превагну правни над политичким чиниоцима. Уосталом за то не треба критиковати Америку већ она треба да служи за пример како се штите интереси земље и грађана.

Иначе слободно реци то декану ако ти је испитивач, добићеш оцену више. Без зезања :D

Za ovaj drugi deo moram da se složim. Iako nećete da priznate, Amerika je pravo oličenje pravne države... no, pošto nije tema o tome, neću da dužim. Zato im i niko ništa ne može, zato što pravni sistem dobro funckioniše.
Prognozira se da bi Kina mogla da bude sledeća zemlja koja će potpisati Rimski statut. Posle nje i Rusija. Na kraju će i Amerika, jer će ostati jedina stalna članica SB koja nije potpisnica... i ostaće van sistema gde su sve ostale sile.
Elem, moglo bi se to rešiti jedino nametanjem kodeksa, i nametanjem ustanove. Dakle, primenjivo pravo u okviru institucije koja bi jednako važila za sve.
Sukob interesa velikih sila i te kako doprinosi da se to jednog dana i desi.
Tribunali su inače predviđeni da rade do kraja 2010. godine, tako stoji u Rezoluciji.
Još jedna stvar - Rezolucijom su tribunali nametnuti, i to ide u prilog onom sistemu koji napominjem gore...
 
Gomila pijane bagre na ulicama koja lome i prebijaju nisu "srpski narod" već stoka bez repa. Oni i treba da imaju manja prava od pedera. Demokratija je vladavina naroda, a ne stoke. Stoga, mni smo demokratska država, hteo ti to ili ne, i tu nema mesta za bagru, već za građane. I to je dokazano. A to što se svaki bednik prihvati "Srbovanja" kad nema šta pametnije da radi, to je zaista jadno. Što se vi ugroženi paradom pedera ne skupite da "srbijete", pa da okrečite Institut za majku i dete, ili da skupite pare za neki dom za nezbrinutu decu? Da li je lakše i za narod bolje da se lome žardinjere i prebijaju građani?

А да није педера који парадирају и педера у униформама који их штите, ломљаве и немилих догађаја не би ни било....
 
Сама његова биографија је довољна да буде свима јасно да се ради о српском јунаку, јер на жалост само српски јунаци могу имати такве трагичне судбине.

У јеку рата, 1994. страда његова кћерка Ана, девојка од 20 и нешто година. Прави узрок смрти никад није утврђен, нити смо имали прилике да чујемо да је око овога отварана било каква додатна истрага, да је било ко предузимао или предузима било шта да се утврди истина.
Али зато смо годинама константно бомбардовани подацима о истрази око некаквог Ћурувије који је у својим чланцима позивао на бомбардовање Србије и неке Даде Вујасиновић.
1996. ако се не варам бива оптужен пред хашким судом. Пар година касније, умире му брат. Једва су га сарадници одговорили да не иде на братову сахрану, јер су га тамо чекали страни војници и домаћи плаћеници, еј, страни војници усред земље Србије. Иако му је била дугогодишња жеља, није имао прилике ни да посети гроб своје ћерке. Мука ми је припала кад сам јутрос чуо да и после толико година, после толико страдања, можданих удара који човеку оставе само бледе одломке сећања и даље тугује за својом мезимицом.
Муке се наравно настављају, породица му у земљи Србији бива малтретирана константно. Врше се учестали претреси његове породичне куће, сину Дарку се онемогућава да ради посао којим се бави, његовим клијентима се ставља до знања да се на послове с њим (човек се бави продајом рачунарске опреме) не гледа благонаклоно. Супруга Боса бива оптужена за поседовање оружја, иако је познато да се ради о оружју њеног мужа.
На задњем претресу куће Младићевих држава одузима 14390 евра, са објашњењем да су намењени за скривање Ратка Младића, ваљда је на новчаницама то писало. Замислите да вам у кућу упадне полиција и одузме новац са таквим образложењем.
На тужбу Младићевих против државе Србије представник државе се наравно не појављује на заказаном рочишту, али преко медија поручује да држава ипак «верује» да су те паре намењене Младићевом скривању. Еј, верује.
2000 и неке године обуставља се исплата пензије на текући рачун Ратка Младића, пензије коју је његова супруга Боса са уредним овлашћењем до тада подизала. Образложење, исплата пензије се преусмерава на посебан рачун, тј. замрзава док се он лично не појави да је подигне. Законски основ? Па нема га наравно.
Младићева снаја Биљана, запослена у Телекому Србије као шеф службе у ИТ недавно експресно добија отказ, образложење, несавестан рад. А и зар је образложење потребно. Нико се не оглашава, синдикати остају неми, нико се не оглашава.
Зар се тако ради мајци двоје деце.

Ето, то је део приче о српском хероју, који је издржао оволике патње и муке, и он и његова породица.

Све ово неће изаћи на добро српском народу, а и не треба, јер овакав народ не заслужује да има јунаке, ми заслужујемо да нас воде педери, манијаци и болесници попут францетића...

Svasta, ja se ne osecam nimalo krivom ni za dogadjanja 90-tih, ni za ova sadasnja, da bi meni neko prognozirao "da mi nece izaci na dobro" samo zato sto sam deo srpskog naroda.

Dokle god ima ispravnih ljudi,ima i nade, a vi koji ste pesimisti ostanite pesimisti.
 
Сама његова биографија је довољна да буде свима јасно да се ради о српском јунаку, јер на жалост само српски јунаци могу имати такве трагичне судбине.
.


Сад ми брате много жао, за кога сам ратовао...


Немој да ти буде жао,

за Србе си ратовао.
:cool:
 

Back
Top