Живот буја?!?

Poruka
60.338
ДаклеМ ово је прича:

Једна од обавештајних агенција САД-еа, НСА(имају они тих агенција у изобиљу, као и Руси, Чајнезери...),објавила је снимке добијених или ухваћених порука, које се сматрају нељудким артефактима.
http://vesti.krstarica.com/index.ph...sifra=bbfeb046fb5883ba056ea5b3d2f488fb&lang=0
Два питаља:

1.) Дали ће, једнога дана, када дође до контакта, он бити пријатељски и позитиван за нас?

2.)Претпостављам да не постоји, сем нас, аутохтони,интелигентни живот у нашем Сунчевом систему.

Али да ли је могуће да се развио некакав примитиван, бактеријски живот,на некој од планета, као Марс, Јупитер, на кометама, или на неком од сателита као Титан, Европа, Ганимед итд, а да при томе није у питању неки од микроорганизама који је ,,загадио" те локације путем наших, Земаљских сонди.

Напред, изволите!

Vidi, ovo nisu objavile neke Trece oko novine vec se radi o zvanicnim dokumentima naconalne bezbednosne agencije.

Mlsim da je ovo vest nad vestima na koju se dugo cekalo i ostaje pitanje sta je vladare sveta nateralo da objave ovako nesto. Da li mozemo ocekivati nesto sto ne mogu vise da sakriju pa polako pripremaju narod.

Ovde imate sajt te NSA.

http://www.planet-flipside.com/index.php/ufosalienslink/144-messagereceived

A na toj stranici imate i link upavo ka tim dokumentima.

Premticete da se radi o formulama,o logici o kojoj oni raspravljaju i desfruju je svesni da se radi o vanzemaljskoj inteligenciji. :neutral:

Ko je bio upravu. Skeptici, oglasite se?

137227_nsa-dokumenti-vanzemaljski-zivot_f.jpg

Pre će biti da zbog krajnje neprijateljskih uslova gore Death Blooms...Makar u nama bližim galaxijama.
Мислим да нехотице бркаш Галаксије и Сунчане(соларне) системе.
Само наша галаксија има масени еквивалент од бар 300 милијарди сунаца ,,уобичајене материје"(дакле, не тамне материје), а то значи да су у питању десетине милијарди сунчевих система са најразличитијим условима.
Наравно неком животу са других планета, из другачијих услова околине, наша Земља би била апсолутни ужас!
А шта рећи за суседну галаксију Андромеду, која је око 2,5 пута већа, па до неких супергалаксија еквивалента 70+ маса Млечног пута!
Иначе веома је лако разликовати сигнал неког пулсара, променљиве звезде или било ког природног извора и космичког фона од интелигентног сигнала.
Уосталом као што и на Земљи лако разазнајемо говор, на ма ком језикум од радијских сметњи као што нпр ,,бели шум".

Moja saznanja (tamo se komsije brinu jedni o drugima,a kod nas malo,pa neka mrljava crna hronika...no dobro):
-Zivot u ovom sistemu, kao sto i biva obicaj na drugim sistemima, nije nuzno ogranicen na jedno telo, sto ste tice konkretno nas, ne postoji samo na Zemlji.To se ne zna ili zna...
-Mikroorganizmi obitavaju na nekim asteroidima i udaljenim mesecima... Ispod sloja leda meseca Titan postoji okean pretezno metanskog sastava. U njemu postoji zivotinjski i biljni zivot, takodje i okeanska, amfibijska stvorenja humanoidnog tipa koja imaju razum...recimo, osnovni. takvi su ipak sposobni da misle, dosli su i do nekih filozofskih ideja o granicama sveta, a zive civilizacijski, pod vodom, pored termalnih izvora, a sebi grade cak i lake nastambe!
-Ispod povrsine Marsa postoji civilizacija ljudi slicne dnk kao mi....tamo su dugo, i incognito. Na marsu, kao i na Zemlji, postoje ostaci drevnih gradjevina, piramida (teleport-kapija) koja je za sobom ostavila civilizacija poreklom sa trece planete iz sistema Orion, dakle, Orion 3.... bili su tamo i ovde pre 20000 godina. Gradjena su zvucnom , sonicnom tehnologijom ponistavanja tezine, njihove mere su rezonovale i otvarale portale ka drugim sistemima... Sada su van funkcije. Koristili su ih na pravi nacin upravo dosljaci,sive koze,metar visine. Nisu podlegale zemaljskim zakonima gravitacije, otud u keopsovoj otvor i stepeniste na sred plafona!... Ima se-moze se:)
-Cak i u najnegostoljubivim sredinama, sa izuzetkom recimo Merkura ili Venere, gde je zaista living hell - zivot je moguc. U atmosferi Jupitera postoje bica slicna zemaljskim jeguljama. Hrane se mikroorganizmima, kao kitovi...itd.
-Sad ide lep deo: ljudi, zbog svojih trenutnih kapaciteta shvatanja, nece doci u priliku da se fizicki uveravaju da nisu (sebi) jedini... To je briga svih okolnih komsija koji ce `osvanuti` kad sami ostvarimo ono sto treba na ovoj planeti, bez zaleta i zurbe... Mozda bi proboj svesti pomogao, ali smo trenutno ograniceni samo na individualizam...i,tako... Pomenute solarne civilizacije nameravaju, uz pomoc dobrih komsija iz daljine ili blizine, pomeriti svoja habituse zivljenja na druga mesta, druge planete....Naravno,i ovo se stalno radi. Sele se ljudi na zemlji, kako nece ...okolo.:)
-Kada ljudi dodju do Marsa, nece zateci nijednog clana te skupine. Oni ce biti vec daleko. Isto kao na Mesecu, gde takodje postoje brojna svedocanstva o proslim posetama, kupole, kule, gradovi, sruseni brodovi....sve to je u fazi unistavanja, premestanja, dezintegracije. Kada ljudi zvanicno razviju svoju stopu po mesecu i Marsu, on ce biti pust kao u doslednim tvrdnjama okorelih skeptika.... Naravno, o tome svemu unapred se mislilo.
-A mi jos uvek o MMF-u...:p

Poslednja izmena:
Moguce jeste. Mesec Europa je prekrivena ledom. Ko zna sta zivi ispod poslace valjda onu sondu tamo, a isto tako oce da istraze Pluton jer nisu uopste htjeli to da rade jer je najmanja zvezda. Tako moguce je da ima i vanzemaljaca inteligentnijih od nas.

ДаклеМ ово је прича:

Једна од обавештајних агенција САД-еа, НСА(имају они тих агенција у изобиљу, као и Руси, Чајнезери...),објавила је снимке добијених или ухваћених порука, које се сматрају нељудким артефактима.
http://vesti.krstarica.com/index.ph...sifra=bbfeb046fb5883ba056ea5b3d2f488fb&lang=0
Два питаља:

1.) Дали ће, једнога дана, када дође до контакта, он бити пријатељски и позитиван за нас?

2.)Претпостављам да не постоји, сем нас, аутохтони,интелигентни живот у нашем Сунчевом систему.

Али да ли је могуће да се развио некакав примитиван, бактеријски живот,на некој од планета, као Марс, Јупитер, на кометама, или на неком од сателита као Титан, Европа, Ганимед итд, а да при томе није у питању неки од микроорганизама који је ,,загадио" те локације путем наших, Земаљских сонди.

Напред, изволите!

Pa, ako su poslali poruku, a nisu došli, zaključujem da su samo malo ispred nas što se tiče tehnološkog razvoja (zbog tog PS), a to opet znači da su najverovatnije agresivne budaletine k'o i mi.

Moja saznanja (tamo se komsije brinu jedni o drugima,a kod nas malo,pa neka mrljava crna hronika...no dobro):
-Zivot u ovom sistemu, kao sto i biva obicaj na drugim sistemima, nije nuzno ogranicen na jedno telo, sto ste tice konkretno nas, ne postoji samo na Zemlji.To se ne zna ili zna...
-Mikroorganizmi obitavaju na nekim asteroidima i udaljenim mesecima... Ispod sloja leda meseca Titan postoji okean pretezno metanskog sastava. U njemu postoji zivotinjski i biljni zivot, takodje i okeanska, amfibijska stvorenja humanoidnog tipa koja imaju razum...recimo, osnovni. takvi su ipak sposobni da misle, dosli su i do nekih filozofskih ideja o granicama sveta, a zive civilizacijski, pod vodom, pored termalnih izvora, a sebi grade cak i lake nastambe!
-Ispod povrsine Marsa postoji civilizacija ljudi slicne dnk kao mi....tamo su dugo, i incognito. Na marsu, kao i na Zemlji, postoje ostaci drevnih gradjevina, piramida (teleport-kapija) koja je za sobom ostavila civilizacija poreklom sa trece planete iz sistema Orion, dakle, Orion 3.... bili su tamo i ovde pre 20000 godina. Gradjena su zvucnom , sonicnom tehnologijom ponistavanja tezine, njihove mere su rezonovale i otvarale portale ka drugim sistemima... Sada su van funkcije. Koristili su ih na pravi nacin upravo dosljaci,sive koze,metar visine. Nisu podlegale zemaljskim zakonima gravitacije, otud u keopsovoj otvor i stepeniste na sred plafona!... Ima se-moze se:)
-Cak i u najnegostoljubivim sredinama, sa izuzetkom recimo Merkura ili Venere, gde je zaista living hell - zivot je moguc. U atmosferi Jupitera postoje bica slicna zemaljskim jeguljama. Hrane se mikroorganizmima, kao kitovi...itd.
-Sad ide lep deo: ljudi, zbog svojih trenutnih kapaciteta shvatanja, nece doci u priliku da se fizicki uveravaju da nisu (sebi) jedini... To je briga svih okolnih komsija koji ce `osvanuti` kad sami ostvarimo ono sto treba na ovoj planeti, bez zaleta i zurbe... Mozda bi proboj svesti pomogao, ali smo trenutno ograniceni samo na individualizam...i,tako... Pomenute solarne civilizacije nameravaju, uz pomoc dobrih komsija iz daljine ili blizine, pomeriti svoja habituse zivljenja na druga mesta, druge planete....Naravno,i ovo se stalno radi. Sele se ljudi na zemlji, kako nece ...okolo.:)
-Kada ljudi dodju do Marsa, nece zateci nijednog clana te skupine. Oni ce biti vec daleko. Isto kao na Mesecu, gde takodje postoje brojna svedocanstva o proslim posetama, kupole, kule, gradovi, sruseni brodovi....sve to je u fazi unistavanja, premestanja, dezintegracije. Kada ljudi zvanicno razviju svoju stopu po mesecu i Marsu, on ce biti pust kao u doslednim tvrdnjama okorelih skeptika.... Naravno, o tome svemu unapred se mislilo.

Zaista,i Ja sam cuo za ta bica u atmosferi JUpitera.Ne vjerujem da trenutno u nasem Solarnom sistemu postoji intaligentni oblik zivota osim Nas,ali je bilo posjeta i privremenog zivljenja ovde...

Pa, ako su poslali poruku, a nisu došli, zaključujem da su samo malo ispred nas što se tiče tehnološkog razvoja (zbog tog PS), a to opet znači da su najverovatnije agresivne budaletine k'o i mi.
Па и ми смо слали поруке, према неким звезданим јатима удаљеним чак око 40.000 св. год. са радио телескопа Аресибо, тамо негде око 1980.- мада ми је нејасан смисао тога јер би нам одговор стига тек за око 80.000 год!!!
Иначе ако се ни на који начин не може избећи постулат да је брзина светлости апсолутна, онда је тако свеједно докле је која цивилизација добацила, а и немогуће је рећи да ли је агресивна или не.

Не мора бити ограничен само на Земљу у нашем сунчевом систему и зато га, између осталог, и истражујемо.
-Mikroorganizmi obitavaju na nekim asteroidima i udaljenim mesecima... Ispod sloja leda meseca Titan postoji okean pretezno metanskog sastava.
За астероиде нема доказа, а и они су најслабији кандидати за ту улогу, голи без атмосфере и и магнетног поља, изложени зрачењу сваке врсте.На Титану постоји океан који није покривен ледом јер , за разлику од воденог леда који плута на води, лед од угљоводоника има већу специфичну тежину од течних фракција па тоне. Уосталом то знамо по снимцима сонди Касини(орбитер) и Хајгенс(лендер). Тешко да ћемо тамо наћи иоле сложенији живот јер су те температуре и састав материја довољни само за екстрамно ниско енергетске организме чији метаболизам нема везе са кисеоником.
U njemu postoji zivotinjski i biljni zivot, takodje i okeanska, amfibijska stvorenja humanoidnog tipa koja imaju razum...recimo, osnovni. takvi su ipak sposobni da misle, dosli su i do nekih filozofskih ideja o granicama sveta, a zive civilizacijski, pod vodom, pored termalnih izvora, a sebi grade cak i lake nastambe!
Да је хумор, па ајде...
Халуцинације!:hahaha::zcepanje::rotf:

kazem ,imam neke svoje izvore.na engleskom jeziku su,pa je lomljivo za oci,ipak,deluje koherentno puno procitanog.
mogu ostaviti link.....ko hoce da vidi.Ima tu jos mnogo toga,uglavnom ne treba brinuti za nesto sto se odvija po logici stvari, sve dok normalni odnosi kakvi imamo sad mi nisu - halucinacije. Trezveno sam se raspitao.Mesto sumnje nije previse na ustrb informacija iz prve/druge ruke, ponudjenih kao realna zbilja ..no hajde.;) tu smo gde smo.meni prija,ok,e:)

(stvarno,s tim informacijama, mogao bih da zivnem ovaj podforum,da se smire i upoznadu neke stvari.:)...Puno objasnjenih misterija,svedenih stvari, ponistenih paranoja...Cini se da je sve ok,po planu i programu.) ...Koga sta interesuje,ajde,da vidimo sta je to sve tako strasno, neobjasnjivo, cudno i nemoguce...?:)
p.s.mozda bi trebalo to i da naplacujem.....

Poslednja izmena:
kazem ,imam neke svoje izvore.na engleskom jeziku su,pa je lomljivo za oci,ipak,deluje koherentno puno procitanog.
mogu ostaviti link.....ko hoce da vidi.Ima tu jos mnogo toga,uglavnom ne treba brinuti za nesto sto se odvija po logici stvari, sve dok normalni odnosi kakvi imamo sad mi nisu - halucinacije. Trezveno sam se raspitao.Mesto sumnje nije previse na ustrb informacija iz prve/druge ruke, ponudjenih kao realna zbilja ..no hajde.;) tu smo gde smo.meni prija,ok,e:)

(stvarno,s tim informacijama, mogao bih da zivnem ovaj podforum,da se smire i upoznadu neke stvari.:)...Puno objasnjenih misterija,svedenih stvari, ponistenih paranoja...Cini se da je sve ok,po planu i programu.) ...Koga sta interesuje,ajde,da vidimo sta je to sve tako strasno, neobjasnjivo, cudno i nemoguce...?:)
p.s.mozda bi trebalo to i da naplacujem.....

Pa 'ajde, šta čekaš, otvaraj teme, pokazuj, objašnjavaj. :)

Sta ocete: egipat, mojsije, isus, vrste aliena....? duhovi-ko su,sta su-..cakre, astrologija, evolucija? Varijabilnost zivota, u kosmosu..
putovanje kroz vreme,adolf hitler,trojanski rat,profil pape,filadelfijski eksperiment,rozvel,portali, Romanovi,zodijak ubica,brem.trougao,atlantida...navali narode:)
i da,najbitnija stvaR...2012!.....

Poslednja izmena:

Back