- Poruka
- 23.504
idem i ja, pre nego mi ilke smisli jos neki zadatak...
laku noc drugari..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idem i ja, pre nego mi ilke smisli jos neki zadatak...
laku noc drugari..![]()
Ti nju ne poznajes onda dovoljno. Ona nikad ne otkazuje. Sve zadatke redovno izvrsava i jos samovoljno prida ostricu.Kažem da je tanka jer sve ona mora da odradi...Šta ako ona otkaže, il ne uspe il se okrene protiv tebe... Gde ti je plan B..?
Aj laku noc. Sutra se pripremi za raport.Laku noć svima,odoh i ja![]()
Po sat vremena na mreži dostaIma li ovde budnih
svesnih svetla moći
života ovog žudnih
nismo li robovi noći
radujemo li se svanuću
življenja jedinoj nadi
dana svakog nadahnuću
savim drugačijoj baladi,...
![]()
Po sat vremena na mreži dosta
Covija-gosta...![]()
Slazem se ja sa tobom pretezno, u odraslim godinama se svet vidi sasvim drugacijim ocima nego li u...pokusaju odrastanja.
Da se ne vracam na "proslost", ti si malo redje , bar zadnjih meseci, nego ja u ovoj Kafani. Sve te navedene discipline, bilo bacanje kamena ili pljuvanje u dalj su...sportske discipline. Dolaze samo "zainteresovani" da ih gledaju. Ovo je Kafana, nije zatvorenog tipa a i nismo u Britaniji da bi bio neki klub (isto, zatvorenog tipa). U svakom drustvu postoje pravila, naravno, da nije pravilan ne bi se...krsila. Svako prekrseno pravilo dobija adekvatnu...nagradu. Tako funkcionise svet, i samo tako. Uvek ce biti onih koji sebi daju za pravo vise nego sto je dozvoljeno. Zato imamo...Moderatore, iliti, policajce.
Sada, sta je meni bezveze i tebi, to je nasa licna granica tolerancije ili podnosljivost, ali bez odredjenog reda ne funkcionise nista, u najmanju ruku kada su ljudi u pitanju. Iz zivotnog iskustva sa ljudima, a radim sa njima puno decenija, ne pomaze nista osim...pridrzavanja pravila i strogog kaznjavanja u slucaju prekrsaja. Zalosno ali isitinito.
Podrzavam svaku kritiku, zabavu, raspravu i sve sto se "unese" u Kafanu osim dizanja tenzija i ne postovanja tudje licnosti i privatnosti
Tolce![]()
Dobro jutro-dobrice i zebrice! Jutros se nećkam da idem s drugarima na buvljak da jednom Bojanu kupujemo štapove pecaroške-sve ih polomio......joj, što bih sad išao na pecanje
a moja reka isušila,....
ima li šanse da padne nešto malo kiše?![]()
vid frajle!![]()
Dobro jutro-dobrice i zebrice! Jutros se nećkam da idem s drugarima na buvljak da jednom Bojanu kupujemo štapove pecaroške-sve ih polomio...![]()
tamo gde si domaćin,....
gost možeš biti i na pet minuta,....
Rasprava nigde ali nigde ne može da prođe bez dizanja tenzija, takva rasprava uopšte i nije rasprava nego jedno robotizovano izmenjivanje signala
totalno nesvojstveno ljudskome rodu.
Svaka rasprava nosi sa sobom temperament a na učesnicima je da upotrebe moć kontrole temperamenta kojeg nose sa sobom.
Svaka tenzija je potsticaj jer budi u čoveku čoveka koji baš u toj tenziji dokazuje svu razliku kojom je izdvojen od ostatka sveta.
vid frajle!![]()
A što si se ti raspesmičario jutros, takav ti horoskop ili?
Vas toliko za jedan štapnije humano uopštee
Izvinjavam se ...Covi s dobrim namerama...Da se dogovorite da ovde pravite "gužve" u 9 ujutru i u 9 uveče-manje bi bili na mreži,vuk sit-koza skoro čitava...![]()
...razmišljao ja,...(da ne poveruješ)
mislim se ja tako,...
hoću li se raspesničiti ili raspesmičiti,....
odlučih se za ovo drugo,....![]()