Pričamo, dakle postojimo *****

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slazem se ja sa tobom pretezno, u odraslim godinama se svet vidi sasvim drugacijim ocima nego li u...pokusaju odrastanja.
Da se ne vracam na "proslost", ti si malo redje , bar zadnjih meseci, nego ja u ovoj Kafani. Sve te navedene discipline, bilo bacanje kamena ili pljuvanje u dalj su...sportske discipline. Dolaze samo "zainteresovani" da ih gledaju. Ovo je Kafana, nije zatvorenog tipa a i nismo u Britaniji da bi bio neki klub (isto, zatvorenog tipa). U svakom drustvu postoje pravila, naravno, da nije pravilan ne bi se...krsila. Svako prekrseno pravilo dobija adekvatnu...nagradu. Tako funkcionise svet, i samo tako. Uvek ce biti onih koji sebi daju za pravo vise nego sto je dozvoljeno. Zato imamo...Moderatore, iliti, policajce.
Sada, sta je meni bezveze i tebi, to je nasa licna granica tolerancije ili podnosljivost, ali bez odredjenog reda ne funkcionise nista, u najmanju ruku kada su ljudi u pitanju. Iz zivotnog iskustva sa ljudima, a radim sa njima puno decenija, ne pomaze nista osim...pridrzavanja pravila i strogog kaznjavanja u slucaju prekrsaja. Zalosno ali isitinito.
Podrzavam svaku kritiku, zabavu, raspravu i sve sto se "unese" u Kafanu osim dizanja tenzija i ne postovanja tudje licnosti i privatnosti:D

Tolce:cvet::cmok:

Rasprava nigde ali nigde ne može da prođe bez dizanja tenzija, takva rasprava uopšte i nije rasprava nego jedno robotizovano izmenjivanje signala
totalno nesvojstveno ljudskome rodu.
Svaka rasprava nosi sa sobom temperament a na učesnicima je da upotrebe moć kontrole temperamenta kojeg nose sa sobom.
Svaka tenzija je potsticaj jer budi u čoveku čoveka koji baš u toj tenziji dokazuje svu razliku kojom je izdvojen od ostatka sveta.

• Podržavam
Reactions: Tol
Rasprava nigde ali nigde ne može da prođe bez dizanja tenzija, takva rasprava uopšte i nije rasprava nego jedno robotizovano izmenjivanje signala
totalno nesvojstveno ljudskome rodu.
Svaka rasprava nosi sa sobom temperament a na učesnicima je da upotrebe moć kontrole temperamenta kojeg nose sa sobom.
Svaka tenzija je potsticaj jer budi u čoveku čoveka koji baš u toj tenziji dokazuje svu razliku kojom je izdvojen od ostatka sveta.

Izvinjavam se ...Covi s dobrim namerama...Da se dogovorite da ovde pravite "gužve" u 9 ujutru i u 9 uveče-manje bi bili na mreži,vuk sit-koza skoro čitava...:)

Dobro jutro ..
Ko je rekao maca? :mace:

images

izvolte kaficu...kako sam fina danas... :flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back