Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo u VL u RL se ne bavim time.![]()
Spirose..ne zameri...ne poznajem ovde skoro nikoga...ja nisam imala bitke ni sa kim...verujem da ima svega...kao i u RL...
no isterati pravdu je Sizifov posao...i šta sa satisfakcijom...hoćemo li biti sretniji? imati više love? bolje živeti?...u pravilniku ima milion stavki šta se ne sme..da se sve to poštuje...nikoga ovde ne bi bilo..Krsta bi bila prazna...
Za šlihtare...šta reći...bilo gde da su...sitne su to duše koje javno nemaju petlju da se izjasne niti progovore već uvek imaju tutore koji im crtaju šta i kako
tako nam je išpartano sve u životu..valjda će doći vreme kada znanje neće biti na meti većine i biti nagradjeno kao svuda u svetu.
Pozdrav i laku noć svima.
e jebemga taman sam hteo nesto da te pitam za faks mi treba...veliko si djubre od coveka....ic nisi od korist![]()
Pa kao Ilke. Prijatelj mi je.![]()
![]()
AAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!... Evo jedne pesme za laku noć..Uspavanka ....
Umiri se, stišaj dušu,
Uroni u prostranstva sna,
Motriću na te' iz tamne senke
Sve dok ne svane novi dan ...
Posuću so kraj kreveta tvog
Da te čuva od noćnih tvari,
I kraj tvog uzglavlja bdeću i ja
Rasterujući loše stvari ...
I ako se slučajno pojavi neko
Da ti otme deliće sna,
Ošinuću ga svojom voljom
Oteraću ga tada ja!
Jer neću dati da te uznemire
Neživa bića i duhovi,
Nećeš ni znati da sam tu..
Da su ti bezbedni i mirni snovi..
Umiri se, stišaj dušu,
Uroni u prostranstva sna,
Motriću na te' iz tamne senke
Sve dok ne svane novi dan ...
**
Laku noć![]()
Brojutro Beatle!Dobro jutro kafano,
da prebrojim prijatelje ....62,ne fali niko,i zLozi mi je tu
sve OK,idemo dalje,u nove radne pobede!
covi opet si najvredniji,a i ja polako kaskam iza tebe![]()
Nemoj nju. Ona je rekla da ce biti dobra. Ona nece da dira cerku zLozi. Obecala je.![]()
Brojutro!A toolije, još je ja pitala, šta mu bi odjedared pošto smo do sada nekako ali dosledno aktivno (više pasivno) koegzistirali ili
što bi neki rekli, tolerisali smo se.
Dobro jutro dobri ljudi
Moj omiljeni horoskopski znak![]()
(ja inače nisam škorpija, ali bih volela da jesam)
Brojutro!
A kanda će vreme ko i juče-taman za bašću...Eno ona moja gledi napolje dok pije kafu...Kanda je vinogradić na redu...
A video sam da je i juče bilo ODNOŠENJA-s dva naglaska...![]()
Srećan rad-ko radi danas!
(Moj današnji po stvarnim kafanama,bar do ručka...baš...)
Dobro jutro kafano,
da prebrojim prijatelje ....62,ne fali niko,i zLozi mi je tu
sve OK,idemo dalje,u nove radne pobede!
covi opet si najvredniji,a i ja polako kaskam iza tebe![]()
covi bitno je da si se odmorio pa makar to znacilo ces se uspavati,tj ustati u 5:15
O Zebro ,jesi se ti odmorila?Steta sto si sinoc otisla ranije..
Ako izuzmemo one sto su se sinoc ovde bahato ponasali i izvredjali malecku CyH koja nam je svratila u goste(ti su postovi srecom odmah obrisani,ali nekad mi je i zao sto se takvi postovi brisu-da ostanu videlo bi se ko je kakav i na sta je sve spreman), bila je dobra atmosfera,cak smo i divilaca uspeli da ukrotimo,celo vece nije nikoga provocirao,nasli smo mu caku-price o zenskoj lepoti izgleda povoljno uticu na njega.Jeste da su pricali o mojoj lepoti,a ja ruzna kao mrak, ali nema veze-bitno je da deluje!
![]()
reko ako se palsis da djipis u ambis da ti malo pogurkam.![]()