Pričamo, dakle postojimo *****

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ustadoh pa pijuckam prvu kaficu sa tendencijom da pređem na drugu gotovo odmah.:D
Težak je život komuniste zarobljenog u životu sredovečnog kapitaliste.
Ali šta da radim moram dalje...:hahaha:

Vidim uspostavio si divan odnos sa Zebricom. To me tako raduje, nemaš pojma..:zaljubljena:

Ja sam tri kafe već ubacio u sebe od jutros :)
Zebrica je u problemu sa majkom,želim da joj kažem da pod ovim virtuelnim nebom može sresti i nekog s kim može podeliti svoje probleme i pronaći bar neka slovca utehe i razumevanja.A kad to prodje,možemo da se lepo svadjamo :D

Zebrica je u problemu sa majkom,želim da joj kažem da pod ovim virtuelnim nebom može sresti i nekog s kim može podeliti svoje probleme i pronaći bar neka slovca utehe i razumevanja.A kad to prodje,možemo da se lepo svadjamo :D

Zebrica treba da zna da se pravi prijatelji pa i virtuelni pokazuju baš onda kad treba i kad je muka. Znati kad i kako prići čoveku i razmeniti reč je umeće zlata vredno. A dobro se dobrim vraća.:D

Ma kakvo svađanje i zajedljivost. Kome je to donelo dobro? Ozlojađenost i nezadovoljstvo prosuto po drugoj osobi samo stvara novu ozlojađenost i novo nezadovoljstvo. I to svaki put jače i jače.
Sa takvima se treba sprdati jer svako ozbiljno shvatanje ispoljavanja takve psihopatologije stvara, a šta drugo nego ono čime nas zasipa ozlojađena i nezadovoljna osoba. Dakle krug u koji se ne sme upasti.

...pametovanje mi mnogo ne pomaže,...
niti imam u AutoCadu opciju samokontrole,...:lol:
....uh, kako je na ovom forumu izraženo nerazumevanje
prema nesavršenim elementima ljudskog bića,...
kao da se kuvanju možeš učiti sam,...:mrgreen:
Može, ja se učila sama, sve sam morala učiti sama i to slušajući druge kroz priču sve zato
što nisam podnosila kada mi neko upire prstom

Iju što si kvaran eee, čekaj,čekaj samo da me neko naljuti pa će da obereš bostan za ovo :tiganj: :hahaha1:

pa neko je morao da mu kaze.....nije mogao turcin bas tad da naidje....a sa tebe sam se tad svadjao i to si mogla samo ti da uradis....

Sumnje nisu dokaz, to bi ti morao najbolje znati:sad2:, nemoj mi brukati juznije od BG-a, slabo je tatko preneo vrednosti toj tvojoj individui.
Kultura ponasanja je osnova komunikacije u svetu. Ako nemas interesa da pristojtojno pozdravis i preskocis one koji nisu po tvom subjektivnom stavu u redu onda nisi ni simpaticni mladic sa svojstvima i duhom jednog duhovitog Leskovcanina.

Dobar dan filozofijo:bye:

Pozdrav se odnosi na sve i apel na nepristojne (vise od nepristojnosti) da se izvinu i budu...normalni:D

Drage Dame :cvet::dzentlmen:

Drugari i prijatelji :kpozdrav:

• Podržavam
Reactions: Nez
Spuki sinko. Sam si javno postovao da imaš i koliko imaš klonova. Ovde si izletao sa jednim po jednim i sekli su ih. Posle si im se popeo na nerv verovatno i onda su ti pokosili sve. Ne traži uvek grešku u drugome.Pogledaj malo i u sebe. Ako se sad zezaš i šališ. Preterao si makar me naranio onim braon. Pozdrav

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back