- Poruka
- 42.590
On je rek'o da bosanke dobro barataju sekirom. I jos vas ogovarao. Necu da kazem sta je sve rekao. Svi su videli pa neka kaze neko drugi.![]()
ama bosanke dobro barataju svim oruzjima, orudjima, i ljudima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je rek'o da bosanke dobro barataju sekirom. I jos vas ogovarao. Necu da kazem sta je sve rekao. Svi su videli pa neka kaze neko drugi.![]()
Ubi li ti onog?ama bosanke dobro barataju svim oruzjima, orudjima, i ljudima![]()
Narode, priskacite u pomoc. Ja sto vise bucam njih dvoje se sve cvrsce drze.
Na ovo ostajem bez komentara![]()
...samo je noć
častan svjedok
i zato je bez snage
svi njeni učesnici su
njoj
jednako igračke drage
mene je uzela jedna
misao sada
kako da objasnim sebi
šta je to
i šta ima od toga onaj
koji želi
da vlada...
...ljubav je odmah daleko
kad osjeti skiptar
ili znamenje
ona se povlači i ćuti
u svoje biser-kamenje...
ama bosanke dobro barataju svim oruzjima, orudjima, i ljudima![]()
oh,nou![]()
Narode, priskacite u pomoc. Ja sto vise bucam njih dvoje se sve cvrsce drze.![]()
ma ne umem, al mi lepo da se kurcimSa ovim zadnjim, ne sveali ti verujem na rec da ti...umes
, bar sa...muzikom
![]()
Uh, dobro je. Ondak se i ja prodruzujem Gorjaninom pozivu.ne ubijam po kucama![]()
ma ne umem, al mi lepo da se kurcim![]()
Nisi ni stigao i vec zameces kavgu.pozdrav![]()
Nisi ni stigao i vec zameces kavgu.![]()
Nemoj je cenis po slikama. Treba tek da je vidis pa da se uveris u ono crveno boldovano. Nastavak si omasio.Oma sam video na slici da si...ono sto jesi, tamnokosa opasnica sto deli lepe emocije![]()
Cek da se setim.sta je bilo ilke..treba li nekog da tepam![]()
Nisi ni stigao i vec zameces kavgu.![]()
eeee ilke...zaboravi da ti kazem....da primimo onu zlozi kod nas u Kozu Nostru...ima lom klonovi i ne posustaje...jos samo Spuki da je poduci kako treba da krece u akcije pa ima da budemo na nivou....da je ona bila u SJK umesto olosa SQUIDA pa di bi nama kraj bio....to mogu samo da se dosecam...
Nemoj je cenis po slikama. Treba tek da je vidis pa da se uveris u ono crveno boldovano. Nastavak si omasio.![]()
Čoveče, ne ide ti taj grb sa tom zastavom, treba ovu zastavu da staviš.
![]()