čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram se nekako odbraniti, a i praćke su odnedavno u Srbiji INQq, sada je opasno biti i iza i spred tebe, pucas na...sve strane![]()
mir- ako te niko ne ugrozava.
ljubav - ne mozes voleti sve ljude, neke mozes samo da podnosis.
tolerancija - takodje, ako te to sto je potrebno da tolerises ne ugrozava.
Moram se nekako odbraniti, a i praćke su odnedavno u Srbiji IN![]()
Otvorio sam novu temu ovde na pdf. Iskoristio sam tvoj post i ovu misao kao uvodnu misao koja uz naslov objašnjava o čemu se radi. Sjajna misao !
http://forum.krstarica.com/showthre...ostovima-korisnika-foruma.-Da-se-ne-zaboravi-!
Da..bakalari se praćakajuMoram se nekako odbraniti, a i praćke su odnedavno u Srbiji IN![]()
]stavi i neku svoju mudru misao. nije da ih nije bilo[/B].
odoh ja da banujem kolege 4umase. tad sam najpametnija.![]()
Praćke u modi
di da padnemo bRez metka![]()
stavi i neku svoju mudru misao. nije da ih nije bilo.
odoh ja da banujem kolege 4umase. tad sam najpametnija.![]()
Ćuti i raduj se dok ti se smeju, zuckaj kada budu plakali za tobom.12 smajlijaREČITO !
Ćuti i raduj se dok ti se smeju, zuckaj kada budu plakali za tobom.
Ćuti i raduj se dok ti se smeju, zuckaj kada budu plakali za tobom.
Vala ..nasmijala sam se pošteno..praćke nisu loše,sa njima se mogu izbacivati i principi ponekad recimo
KAko jednom reče Šerbedžija "JA se svemu smejem,pa me sve i boli.."
Ajde,ajde znam ja da ti ne bi zaplakala ni smajli stavila takav kad sam ja u pitanju, čak ni kad bi danas skončao. Mislim da bi mi pored još jednoga ti najradije videla leđa pri odlasku odavde.
Ja bih imao-ali sam rekao...ijuju, nemam ništa za reći na ovo
Eto, dade i ja jednu misao za onu novu temu![]()
![]()
Eto slažem se sa tobom i postovah je kao takvu. To i jeste cilj da drugi prepoznaju nešto mudro u nama i to odluče sačuvati od zaborava i proglasiti mudrom mišlju.
Svakako da pozdravljam (iskreno-to mi je manir sem kad se zafrkavam)kreativnost iako su upotrebljene "moje"reči,ali bi mi bilo veoma drago kad bi to išlo bez tih "zloćkica"-eventualno sa zlozi (sunce Covijevo koje hoče da tavni...)Eto slažem se sa tobom i postovah je kao takvu. To i jeste cilj da drugi prepoznaju nešto mudro u nama i to odluče sačuvati od zaborava i proglasiti mudrom mišlju.
Sinhronizacija?! Takođe i dežavi...sačuvaj Bože...Nema veze-stoput sam ovo pisao...Od nekuda mi poznata ovakva tema, ali da je dobra, dobra je
Ja jedino numem to da stavim![]()
Misliš'Ja sad mogu da napisem bilo sta,u ovoj guzvi niko nista nece primetiti![]()
ufff..sad si mi zeznuo koncepciju..a taman sam htela da se ispovedimMisliš'![]()