Дан за промене-16 Април

Сматрате ли да су антирежимски скупови оправдани (лошом економском ситуацијом) ?

• Да

• Не

• Нисам сигурна/сигуран

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислиш да је Томино "људско право" да се извали у Скупштини на канабету и да кмечи јер жели да буде "калиф уместо калифа"... алоооо... овдИ је неко скроз ћакнут...

не кмечи Тома да би се извалио на канабету већ да би се ванредни избори расписали па да добије шансу и онај за кога се ти залажеш да се извали...што вам ова проста чињеница не улази у главу већ константно хистерично нападате Тому иако сте свесни да нико осим њега и не тражи изборе а да ако овако наставимо-Србије неће бити....??!заиста мислим да сви пртисутни на овом форуму треба првенствено себи да одговоре на једно питање....шта у ствари хоћете

Мислиш да је Томино "људско право" да се извали у Скупштини на канабету и да кмечи јер жели да буде "калиф уместо калифа"... алоооо... овдИ је неко скроз ћакнут...

O cemu ti lupetas?
Ko je rekao da hoce da bude "kalif umesto kalifa"?
Covek samo izrazava svoje pravo, koje podrzava VECINA Srbije, prema ogromnoj vecini istrazivanja, da se novim izborima izvrsi prekompozicija politicke scene....I ima puno pravo na to jer je od proslih izbora na politckoj sceni nastala nova stranka koja je postala najjaca.......
Nema nista demokratskije od izbora, a i sam Slobo je UVEK kada bi istrazivanje pokazalo pad popularnosti isao na vanredne izbore........
I sta tu nije jasno?

Inače mogu samo jedno da kažem-definitivno sam zamrzeo beograd i beograđane , da li je to opravdano ili ne neka oni prosude sami.
Dok se massa ljudi sakupljali oko skupštine velikom većinom svi iz vojvodine i uže srbije , retko ko iz beograda , par ćoškova dalje na Terazijama i u Knez Mihajlovoj narod je vrio na ulicama , kao da se apsolutno ne dešava ništa što bi njih u beogradu doticalo tako su se danas ponašali beograđani.
Sve mi je jasno puklo ispred očiju , da jasnije ne može biti, i to je surova istina da surovija ne može biti.
Dok narod iz ostatka srbije grca u teškoćama i jedva sastavlja kraj sa krajem , dolazi da se bori protiv vlasti i korupcije , dotle beograd isisava svaku vrednost iz države , pa naravno plate u beogradu su od 400 evra i naviše , niko ni neće da radi za manje pare , a ovi što crkavaju po ostatku države i treba crknu , to je cela filozofija beograda i njene politike na kojoj ona počiva. zato njih ni ne zanimaju mitinzi , bole ih **** njima je relativno dobro.
Pa zato se i ne sprovodi regionalizacija i lokalizacija jer bi im sisa ispala iz ustiju , to je jedini način da se ukroti ta masa koja bi u suprotnom postala massa nezadovoljnika.
E to je ta surova istina o nama o srbiji i o Beogradu.

Ови што су имали БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ и ТОПЛИ ОБРОК ЗА БЕОГРАД НИСУ НИКАКАВ НАРОД - НЕГО ЧЛАНОВИ СТРАНКЕ СНС..И ЊИХОВЕ КОАЛИЦИЈЕ...
и ја сам ту у комшилуку И НИСАМ СЕ ПРИДРУЖИО--- зашто бих учествовао у циркусу који треба да резултира да Мишковића замени Карић. Београђани једино више неће себи да дозволе да буду изманипулисани...

Ali ljudi iz unutrašnjosti žive u ubeđenju da su ovde plate veće nego tamo, a cene iste kao tamo.
Ja sam Beograđanka, nit sam za života išla, niti ću ići na neki miting, ali radim za 150 eura mesečno.
A vi slušajte i gledajte TV i verujte im u priče o
"PROSEČNOJ ZARADI U SRBIJI"
Te "prosečne zarade" računaju se na osnovu plata onih koji rade legalno.
U koje spada i naša vlast i Mišković i svi, svi, svi koji su evidentirani kao ZAPOSLENI!!!
Koliko nasradi na crno?
Ko računa naše "prosečne zarade"?
Ne možeš ti na osnovu onoga što što vidiš u centru grada, ocenjuješ kako živi narod u Beogradu.
90% tih koji vrve po gradu kao da se ništa ne dešava su CRNOGORČINE koje su ovde došle da otvaraju firme i lapaju pare a za koje na crno crnče Beograđani.

Šta radiš ti za 150 jura? Cepaš toalet papir i dodaješ? :lol:
Ja radim za procenat, svako danas iole normalan radi za procenat. Samo nesposobni ljudi kmeče kod rofbine da ih negde uhlebe kako bi ležali na kanabeu kao toma grobar i primali plate...Iz budzeta.

O cemu ti lupetas?
Covek samo izrazava svoje pravo, koje podrzava VECINA Srbije, prema ogromnoj vecini istrazivanja, da se novim izborima izvrsi prekompozicija politicke scene....I ima puno pravo na to jer je od proslih izbora na politckoj sceni nastala nova stranka koja je postala najjaca.......
Nema nista demokratskije od izbora, a i sam Slobo je UVEK kada bi istrazivanje pokazalo pad popularnosti isao na vanredne izbore........
I sta tu nije jasno?

Ај не лажи више

Ови што су имали БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ и ТОПЛИ ОБРОК ЗА БЕОГРАД НИСУ НИКАКАВ НАРОД - НЕГО ЧЛАНОВИ СТРАНКЕ СНС..И ЊИХОВЕ КОАЛИЦИЈЕ...
и ја сам ту у комшилуку И НИСАМ СЕ ПРИДРУЖИО--- зашто бих учествовао у циркусу који треба да резултира да Мишковића замени Карић. Београђани једино више неће себи да дозволе да буду изманипулисани...

Ово је тачно ...

O cemu ti lupetas?
I sta tu nije jasno?

Ама које црно "право" - та странка СНС НИТИ ЈЕ ПОСТОЈАЛА НИТИ ЈЕ УЧЕСТВОВАЛА НА ИЗБОРИМА - и зашто би људи демонстрирали и правили циркусе да би избори БИЛИ ПРЕ ИЛИ КАСНИЈЕ 3 МЕСЕЦА - И ОНАКО СМО ТОТАЛНО УПРОПАШЋЕНИ...

Šta radiš ti za 150 jura? Cepaš toalet papir i dodaješ? :lol:
Ja radim za procenat, svako danas iole normalan radi za procenat. Samo nesposobni ljudi kmeče kod rofbine da ih negde uhlebe kako bi ležali na kanabeu kao toma grobar i primali plate...Iz budzeta.
Bolje da ne znaš šta radim za te pare. Ne bi mi verovao.
KOLIKO IMAŠ GODINA?
I to je jedno jako bitno pitanje po pitanju zapošljavanja....

Ама које црно "право" - та странка СНС НИТИ ЈЕ ПОСТОЈАЛА НИТИ ЈЕ УЧЕСТВОВАЛА НА ИЗБОРИМА - и зашто би људи демонстрирали и правили циркусе да би избори БИЛИ ПРЕ ИЛИ КАСНИЈЕ 3 МЕСЕЦА - И ОНАКО СМО ТОТАЛНО УПРОПАШЋЕНИ...

Tri meseca nije vazno?
Pa dobro, ajde neka meni daju ta tri nevazna meseca da budem ministar finansija recimo, da vidis kako ne bi bilo vazno.Za moj dzep...
To o cemu ti lupetas, minimizirajuci realnu snagu SNS-a, je veoma pokvareno i moze se reci detinjasto......

НАПРЕДАК 0 - БУДУЋНОСТ 0
Ја типујем из икса у икс...
Јес да квота пада сваки дан, да неће бити неки добитак,
али ово ми је некако најсигурније.
И НАПРЕДАК и БУДУЋНОСТ су за варијанту поделе бодова....
Знам да ће се многи заебати, опичити фикс,
на једне или друге....али они на то и рачунају....
КАЖЕМ ВАМ, ИМАМ ДОЈАВУ....
ИГРЈТЕ НУЛА - НУЛА... СИГУРНО ЋЕТЕ ДОБИТИ.
А И АКО НЕ ДОБИЈЕТЕ....НИ ДО САДА НИСТЕ ДОБИЈАЛИ...
НЕ МОЖЕТЕ НИШТА ИЗГУБИТИ.
:per: :per: :per:

прво ради се о разлици од 6-7 месеци(они могу да распишу изборе за мај...а могуће да могу да их пролонгирају и до јесени)...друго решење проблема није сигурно-ми смо упропашћени и овако и онако и не може се ништа променити..то се,пријатељу,зове дефетизам и у рату се,нпр, ширење тога кажњава стрељањем...ти си само пао под непријатељску пропаганду која је такву *логику* подметнула путем својих медија...а у сваком случају...ако већ не умеш да будеш део решења и не желиш да се и сам укључиш у борбу,не мораш баш да будеш ни део проблема,тј да учествујеш у тој пропаганди заједно са непријатељима Србије

Poslednja izmena:
Bolje da ne znaš šta radim za te pare. Ne bi mi verovao.
KOLIKO IMAŠ GODINA?
I to je jedno jako bitno pitanje po pitanju zapošljavanja....

Radim ponajviše za sebe tako da tu nisu bitne godine. Samo bednici i gubitnici traže posao. Ako vrediš nešto, posao dolazi po tebe :cool:
Za sve one koji hebu i grebu da se negde uvale u državnu instituciju kako bi parazitirali o trošku građana i budžet - gledam kao na šljam najgore vrste.

Poslednja izmena:
Tri meseca nije vazno?
Pa dobro, ajde neka meni daju ta tri nevazna meseca da budem ministar finansija recimo, da vidis kako ne bi bilo vazno.Za moj dzep...
To o cemu ti lupetas, minimizirajuci realnu snagu SNS-a, je veoma pokvareno i moze se reci detinjasto......

Ахам - значи тебе такође интересује ДА НАПУНИШ СВОЈ ЏЕП... то и јесте проблем са СНС-ом - они немају било какав Програм, било какав ПЛАН како да се Србија искобеља из блата... осим што желе да дођу на власт... којешта...

Ахам - значи тебе такође интересује ДА НАПУНИШ СВОЈ ЏЕП... то и јесте проблем са СНС-ом - они немају било какав Програм, било какав ПЛАН како да се Србија искобеља из блата... осим што желе да дођу на власт... којешта...

Ja sam samo napravio paradigmu tvojoj gluposti.
Inace nisam clan nijedne stranke, i necu na izborima glasati sigurno, niti na bilo koji nacin ucestvovati u bilo kakvoj podeli sredstava vezanoj za budzet......
Inace, veoma me zanima da napunim dzepove parama, i nadam se da ce se to sto pre dogoditi , i da cu to postici svojim radom.

Radim ponajviše za sebe tako da tu nisu bitne godine. Samo bednici i gubitnici traže posao. Ako vrediš nešto, posao dolazi po tebe :cool:
Za sve one koji hebu i grebu da se negde uvale u državnu instituciju kako bi parazitirali o trošku građana i budžet - gledam kao na šljam najgore vrste.

budalastina od poruke, kao i uostalom sve sto korisnik "Mario80" napise

Ja sam samo napravio paradigmu tvojoj gluposti.
Inace nisam clan nijedne stranke, i necu na izborima glasati sigurno, niti na bilo koji nacin ucestvovati u bilo kakvoj podeli sredstava vezanoj za budzet......
Inace, veoma me zanima da napunim dzepove parama, i nadam se da ce se to sto pre dogoditi , i da cu to postici svojim radom.

Једина парадигма глупости овде су твоји постови. Причаш о некаквој "снази" СНС а овамо се они изјашњавају ДА НЕЋЕ ХАПСИТИ ЛОПОВЕ И ОДУЗИМАТИ ИМ ПОКРАДЕНО, ПРОТЕЖИРАЈУ ЛОПУЖУ КАРИЋА А ЊЕГОВА ЖЕНА СЕ ИЗЈАСНИЛА ЗА НАТО НА РАДИО ФОКУСУ - па који разлози онда постоје да једне идиоте заменимо другим идиотима??? Знаш ли ти уопште КОЛИКО КОШТАЈУ ИЗБОРИ НА СВИМ НИВОИМА??? И КО ЋЕ ДА ПЛАЋА ТЕ ГЛУПОСТИ ВИШЕ - А НАРОДУ СВЕ ГОРЕ И ГОРЕ??? :evil::evil::evil:

Једина парадигма глупости овде су твоји постови. Причаш о некаквој "снази" СНС а овамо се они изјашњавају ДА НЕЋЕ ХАПСИТИ ЛОПОВЕ И ОДУЗИМАТИ ИМ ПОКРАДЕНО, ПРОТЕЖИРАЈУ ЛОПУЖУ КАРИЋА А ЊЕГОВА ЖЕНА СЕ ИЗЈАСНИЛА ЗА НАТО НА РАДИО ФОКУСУ - па који разлози онда постоје да једне идиоте заменимо другим идиотима??? Знаш ли ти уопште КОЛИКО КОШТАЈУ ИЗБОРИ НА СВИМ НИВОИМА??? И КО ЋЕ ДА ПЛАЋА ТЕ ГЛУПОСТИ ВИШЕ - А НАРОДУ СВЕ ГОРЕ И ГОРЕ??? :evil::evil::evil:

Поента је Мито у томе да он само напише да није у странци и да нема интереса, међутим има интересе. Нико овде не пише за СНС, а да нема интересе. Запамти то.

Поента је Мито у томе да он само напише да није у странци и да нема интереса, међутим има интересе. Нико овде не пише за СНС, а да нема интересе. Запамти то.

A i ti si vidim dos'o bas na ovaj dan da agresivno propagiras radikale izgleda.

budalastina od poruke, kao i uostalom sve sto korisnik "Mario80" napise

Kad bi proveo jedan dan samnom, bacio bi tominu sliku i uramijo moju :mrgreen:
Šta da ti kažem, meni je moja majka dok sam bio mali govorila da učim školu da se ne bih mučio u životu... I ponavljala je to bez prestanka dok nisam završio fakultet. Tada mi je to sve delovalo smešno ali...

Danas sam joj zahvalan jer da nije bilo nje, sad bih klošario ispred dragstora uz pivo sa dva radikala i tri naprednjaka u koaliciji :hahaha:

па нећеш ваљда и ти Мито...па до јуче си критиковао жуте а данас певаш њихову песму?*скупи избори*...па избори коштају 100 пута мање само од једног моста што су дрпили жути...па нису рекли да они неће бити ухапшени већ да их они лично,као странка,неће хапсити...али ће направити да судство буде независна институција која ће радити свој посао без уплива политике и политичара...па ко је по слову закона крив-одговараће....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back