Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemam neko ogranicenje po pitanju cene, naravno podrazumeva se da ne trazim nista pozlaceno i tako te zajebancije... :D
a sto bas laptop? sto ne kupis desk top racunar? Baterija na laptopu strada relativno brzo,posle nekih 3 godine tako da vise ne mozes nigde da ga nosis bez kabla. Ako kupujes nesto,nemoj samo kupovati po Rodicima,merkatoru i tako tim marketima jer to su krsevi na kvadrat. Krsevi su i oni od 20 000 sto se prodaju. bez 500jura ti se ne isplati da uzimas,a za te pare ako kupis desktop racunar,tj samo kuciste mozes da uzmes azdaju i da igras sve najnovije igrice najmanje godinu dana,posle ce ti malo seckati,a posle 2-3 vec ces morati da menjas neke delove ako ces nesto da pikas. Bolje kupi novi mobilni telefon ili ipod ili tako nesto,bolje je od laptopa.

evo ti ovde pa pogledaj imaju laptopovi,pa vidi sta ti odgovara. Nemoj narucivati preko interneta jer su lopine,uvalice ti nesto,ali imas prodavnicu njihovu u Va,a mozes i ovo samo odokativno da pogledas. Ima 7 strana i cene od 20 000 pa do 130 000 dinara.

http://www.winwin.rs/proizvodi.65.html?go=true&go=true&categoryId=2&offset=6&offset=0

vidi sta ti odgovara ili pitaj nekog na pdf hardver sta misli o proizvodjacu i modelu tu. oni se vise razumeju od mene,a verujem i od ostalih.

a sto bas laptop? sto ne kupis desk top racunar? Baterija na laptopu strada relativno brzo,posle nekih 3 godine tako da vise ne mozes nigde da ga nosis bez kabla. Ako kupujes nesto,nemoj samo kupovati po Rodicima,merkatoru i tako tim marketima jer to su krsevi na kvadrat. Krsevi su i oni od 20 000 sto se prodaju. bez 500jura ti se ne isplati da uzimas,a za te pare ako kupis desktop racunar,tj samo kuciste mozes da uzmes azdaju i da igras sve najnovije igrice najmanje godinu dana,posle ce ti malo seckati,a posle 2-3 vec ces morati da menjas neke delove ako ces nesto da pikas. Bolje kupi novi mobilni telefon ili ipod ili tako nesto,bolje je od laptopa.

uopšte ne mora da znači da bez 500 evra nema dobrog lap topa niti da im posle 3 god.obavezno strada baterija.
sve zavisi od proizvodjača, jedan od kvalitetnijih je Acer, a nije im cena bog zna koliko velika.
ja sam koristila Acerove dosta dugo i prezadovoljna bila, imaju dobre jake konfiguracije, znam još ljudi koji ih koriste i zadovoljni su,
jedino baterija im nije naročito kvalitetna, ali ako se formira dobro, držaće po nekoliko sati.
sad recimo imam Fujitsu koji mi se i ne dopada naročito ali ga imam zato što ćale tražio da se menjamo da mu dam Acer, kao ovo je novo... :roll:
jedino pozitivno na ovom sad lap topu je baterija koja mi traje duže nego što je na Aceru.

vazi,kupite,probajte nemam nista protiv ako vam se daju pare da bi par sati mogli da koristite laptop. Bez par dana ga ne bi ni kupovao. Nije bitno kakva je konfiguracija,koliko je bitno kakvi su delovi unutra,od kog proizvodjaca i koliko je to kvalitetno. Cak se moze desiti da komp koji ima procesor od 1.700mhz bude bolji pri teranju aplikacija od onog sa 2400mhz. Delovi su skuplji za lap top i teze se menjaju,baterije su isto skupe,samo ne znam koja je tu racinica da neko prodaje laptop za 20-30 000.? da su delovi do jaja u tim konfama ne bi postojali laptopovi koji imaju cenu 130 000dinara.

uopšte ne mora da znači da bez 500 evra nema dobrog lap topa niti da im posle 3 god.obavezno strada baterija.
sve zavisi od proizvodjača, jedan od kvalitetnijih je Acer, a nije im cena bog zna koliko velika.
ja sam koristila Acerove dosta dugo i prezadovoljna bila, imaju dobre jake konfiguracije, znam još ljudi koji ih koriste i zadovoljni su,
jedino baterija im nije naročito kvalitetna, ali ako se formira dobro, držaće po nekoliko sati.
sad recimo imam Fujitsu koji mi se i ne dopada naročito ali ga imam zato što ćale tražio da se menjamo da mu dam Acer, kao ovo je novo... :roll:
jedino pozitivno na ovom sad lap topu je baterija koja mi traje duže nego što je na Aceru.

Acer je sranje laptop, mada ima boljih modela, zavisi :roll: Imao sam 4-5, Sony Vaio je extra jedino se nekad pregrejeva preterano, HP najjaci modeli su najbolji itd...Acer/Asus/Toshiba/bullshit (Asus je previse jadan) izbegavam. U potpunosti se slazem s Userom u vezi baterija.

P.S. Trenutno imam HP. The way to go...

Poslednja izmena:
pa nisam bas takav. Ja cutim i pamtim,teram svoju pricu prijatnosti,druzeljubivosti,razumevanja,pomazem ljudima,ne pravim gluposti,ne svadjam se,ali kad se nakupi onda puknem,kazem sve sto mislim,ako se druga strana sprema da upotrebi fizucku silu ja sam spreman da odgovorim i vise nikad ne progovorimo u zivotu.

i ja isto radim kad mi je do neceg stalo..a ako mi nije stalo,boli me peta!

Caoo svima! :)

Mozda ste primjetili da sam nova ovdje na vasem forumu, dugo sam bila "duh" na ovom forumu ali konacno sam se odlucila da vam se pridruzim.

Da predjem na stvar, zanima me da li npr momcima smeta ako cura nosi naocare, da li imaju neku odbojnost pri tom nekom prvom utisku?

PS. Mnogo mi se svidja vas forum :D

Inace vjerovatno da je bila postavljena ova tema, ali me zanima vase misljenje oko ovoga.

vazi,kupite,probajte nemam nista protiv ako vam se daju pare da bi par sati mogli da koristite laptop. Bez par dana ga ne bi ni kupovao. Nije bitno kakva je konfiguracija,koliko je bitno kakvi su delovi unutra,od kog proizvodjaca i koliko je to kvalitetno. Cak se moze desiti da komp koji ima procesor od 1.700mhz bude bolji pri teranju aplikacija od onog sa 2400mhz. Delovi su skuplji za lap top i teze se menjaju,baterije su isto skupe,samo ne znam koja je tu racinica da neko prodaje laptop za 20-30 000.? da su delovi do jaja u tim konfama ne bi postojali laptopovi koji imaju cenu 130 000dinara.

znam devojku koja je uzela lap top koji je koštao oko 700 evra, doduše nabudžen koliko je moglo, samo je tanak pa samo čekaš da se otopi,
kućište lap topa plastika papir tanka, sve to ne znam kako nabiveno u celi 1 cm, da bi što elegantnije i tanje izgledao lap top. a suština je da je skoro pa neupotrebljiv.

Ponosni nosač naočara. Nema to nikakve veze, samo nadji neke koje ti dobro stoje.
Moje imaju cvetiće! I tako volim da ih nosim.
Ako nadješ neke koje ti se jako puno dopadaju, ima da postanu sastavni deo tebe. :)
a9uy5i.jpg

A i evo jedne fore:

http://humorpix.com/pictures/Glasses_Make_the_Difference

znam devojku koja je uzela lap top koji je koštao oko 700 evra, doduše nabudžen koliko je moglo, samo je tanak pa samo čekaš da se otopi,
kućište lap topa plastika papir tanka, sve to ne znam kako nabiveno u celi 1 cm, da bi što elegantnije i tanje izgledao lap top. a suština je da je skoro pa neupotrebljiv.

:lol: apa debljina nije bitna,bitna je tehnika. :lol: Nema veze sto je tanak,nije to zapaljiva plastika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back