НЕМАЧКИ АМБАСАДОР ВОДИ СРПСКУ ПОЛИТИКУ

pa bas i te strance zabole. pogledaj da ne znaju kome da uvale da vodi istragu. oni su ga stvorili, oni su mu sve i dozvolili...

Dik Marti ga sigurno nije stvorio. Dok se Srbi svadjaju i dele, a srpski tajkuni samo grabe i trpaju u svoj dzep, Albanci su slozni, finansiraju lobiranje, pogledaj samo ovog Pacolia.

opet nisi pravilno formulisao pitanje. brojna i preskupa administracija nema veze sa potrebom da ona postoji

Ма важи.
Дакле да резимирамо.
Ви дакле подржавате толку администрацију која не служи ничему сем слепом изврашавњу налога, тамо неких.
Зарад тамо нечега, због чега се мора испунити незнам шта, да би били примљени евентуално тамо негде, незна се кад?

Čovek je ukazao na trenutne probleme u vladi i naravno da treba sarađivati sa Nemačkom,korisno i pametno za Srbiju.

macko, jedno je saradnja na primer ekonomska, a sasvim drugo direktno mesanje u unutrasnju politiku jedne drzave. to ne moze biti ni korisno niti pametno. on je tu da zastupa interese svoje zemlje i njenih gradjana a u nasu politiku nema prava da se mesa.

Извини, не знамо се, али хајде да замислимо ДА САМ ЈА ВЕОМА ЈАК И МОЋАН...је л' ти мислиш да је у реду да ја сада банем код тебе кући и да почнем да ти одређујем шта ћеш да радиш... да не набрајам да не пређе у зезање, а??? Да ли би ти то прихватио или би се побунио???

vidi, nije u redu. ali ako procjenim da ces mi ubiti djecu ako krenem da te izbacim iz kuce pokusacu te zeznuti pricom, obecanjima, dacu ti kuhinju koju sam platio 3000e za 500e itd dok mi djeca ne ojacaju, dok oni koji upravljaju s tobom ne dovedu novog sefa jer sam svog brata davno poslao kod tvog sefa da kopa protiv tebe i da kaze da sam ja dobar itd
prica za pricu

Ма важи.
Дакле да резимирамо.
Ви дакле подржавате толку администрацију која не служи ничему сем слепом изврашавњу налога, тамо неких.
Зарад тамо нечега, због чега се мора испунити незнам шта, да би били примљени евентуално тамо негде, незна се кад?
ne podrzavam, ta administracija moze imati i tri clana ali ce morati slusati jaceg- takva je politika danas. a sasvim drugi je problem je l ima tri covjeka koji bi radili za interes srbije a ne za svoj dzep na danasnjoj sceni

macko, jedno je saradnja na primer ekonomska, a sasvim drugo direktno mesanje u unutrasnju politiku jedne drzave. to ne moze biti ni korisno niti pametno. on je tu da zastupa interese svoje zemlje i njenih gradjana a u nasu politiku nema prava da se mesa.

Ambasador se interesuje za dešavanja u Srbiji,postoje nemačka ulaganja i firme,čoveka zanima šta se dešava kod nas.
Nije bilo povika kad se oglasi ambasador Konuzin oko nuklearki u Srbiji ili podržava Artemija ili pak organizuje "čajanku" pre dogovora oko prodaje NIS-a.

pa iznosi misljenje, iznose ga svi. missim, dolazi putin pa nijemac ne smije nista reci? uostalom, interes rusije je progermanska politika slavenske struje u srpskoj politici. ovaj dolazak je podrska takvoj struji
Nema on sta da iznosi nikakvo misljenje o politickoj situaciji u Srbiji.To nije u opisu njegovog rada.Da ova protiv-prirodna-bludna koalicija na vlasti poseduje 1 promil morala on bi bio proteran

ne podrzavam, ta administracija moze imati i tri clana ali ce morati slusati jaceg- takva je politika danas. a sasvim drugi je problem je l ima tri covjeka koji bi radili za interes srbije a ne za svoj dzep na danasnjoj sceni

По мом скромном мишљењу има више јаких играча.
Уметност бављења политиком је балансирање међу њима и гледање сопственог интереса.
Но судећи по вама и понашању просрпске власти, постоји само један.И све се ради само у његовом интересу.
Један пут, по сваку цену.Без алтернативе.Дивна политика.Мада је не бих назвао тако.
Но то је Ваше мишљење.И друга амабсадора.Те тзв. представника.
Уживајте и чекајте.Обећано вам је.

Nema on sta da iznosi nikakvo misljenje o politickoj situaciji u Srbiji.To nije u opisu njegovog rada.Da ova protiv-prirodna-bludna koalicija na vlasti poseduje 1 promil morala on bi bio proteran
Види, Њемци немају више нимало скрупула...овим је јасно...ми смо поново њемачка колонија и под њемачком ОКУПАЦИЈОМ !!!

Уметност бављења политиком је балансирање међу њима и гледање сопственог интереса.
Но судећи по вама и понашању просрпске власти, постоји само један.И све се ради само у његовом интересу.
Један пут, по сваку цену.Без алтернативе.Дивна политика.Мада је не бих назвао тако.
Један играч-Русија. Други играч-САД+В.Британија. Трећи играч-Њемачка и Француска.
Четврти играч-Јапан.

Барем четири их има.

Па Влада Воје Коштунице је оног бившег немачког амбасадора (сада покојног) Цобела у ствари протерала из Србије - али одмах иза тога су организовани напади на њега, растурање унутар Владе - избори и све остало...:cool:

napisao sam na drugoj temi a ovde cu samo ponoviti. amerika nema prijatelja medju malim zemljama, prijatelji su joj rusija, indija, kina i eu te izrael izvan konkurencije. isto tako, rusija nema prijatelja medju malim zemljama, ima iste prijatelje kao i amerika. prema malim ih veze samo ekonomski ili geostrateski interes. u tom smislu, rusiji je jednak interes i srbija i hrvatska, i tako a.dugin i pise a tako se zvanicna moskva i ponasala. kad za par dana nakon putina budemo slusali njegove prijateljske sugestije ti ces imati isti stav? ja sam bio u moskvi i licno gotivim ruse ali to nije politika, ruska politka je prijateljska onoliko koliko se to dogovori sa "pravim" prijateljima. balansiranje izmedju dvije iste poltike je ok ako ima koristi od obe.realno, i jedni i drugi se oko nas trude jednako- to je nasa tragedija

Ambasador se interesuje za dešavanja u Srbiji,postoje nemačka ulaganja i firme,čoveka zanima šta se dešava kod nas.
Nije bilo povika kad se oglasi ambasador Konuzin oko nuklearki u Srbiji ili podržava Artemija ili pak organizuje "čajanku" pre dogovora oko prodaje NIS-a.

moze da se interesuje ali da vodi unutrasnju politiku - ne moze :cool:

ne odbijam ja nista da shvatim, to je upravo tvoj najveci problem. svi su isti, a izbori su skupi.

A krediti i kamate na kredite nisu skupi?

A korupcija nije skupa?

A javne nabavke namestene nisu skupe?

A osvetljenje Beograda nije skupo, kao i one skele na skupstini?

A renoviranje skupstine nije skupo?

Itd, itd

napisao sam na drugoj temi a ovde cu samo ponoviti. amerika nema prijatelja medju malim zemljama, prijatelji su joj rusija, indija, kina i eu te izrael izvan konkurencije. isto tako, rusija nema prijatelja medju malim zemljama, ima iste prijatelje kao i amerika. prema malim ih veze samo ekonomski ili geostrateski interes. u tom smislu, rusiji je jednak interes i srbija i hrvatska, i tako a.dugin i pise a tako se zvanicna moskva i ponasala. kad za par dana nakon putina budemo slusali njegove prijateljske sugestije ti ces imati isti stav? ja sam bio u moskvi i licno gotivim ruse ali to nije politika, ruska politka je prijateljska onoliko koliko se to dogovori sa "pravim" prijateljima. balansiranje izmedju dvije iste poltike je ok ako ima koristi od obe.realno, i jedni i drugi se oko nas trude jednako- to je nasa tragedija
:ok: :ok:

Мене, лично боли q...
Али можда бих могао продати информацију некима који би се ,,интересовали" за тебе, а како ти, ето, сматраш да су таква ,,интересовања" сасвим пожељна слободно пошаљи своје податке на пп, чисто ради реализације ,,интересовања".
:per:

Па Влада Воје Коштунице је оног бившег немачког амбасадора (сада покојног) Цобела у ствари протерала из Србије - али одмах иза тога су организовани напади на њега, растурање унутар Владе - избори и све остало...:cool:

Moćni Koštunica je i likvidirao djubre po mosad sistemu :
http://www.google.rs/url?sa=t&sourc...sg=AFQjCNF0LoJvZl1_WLTWOqIFMC8sgtMMLQ&cad=rja
:mrgreen:
Ajde nemoj se primati otišao je pošto su Nemci procenili da im šteti ugledu u Srbiji , a i duša mu je bila u nosu u , yebe se Nemcima za Voju Kostunicu i njegovog šefa diplomatije Draškovića Vuka(ili Jeremića ne znam ni koji je bio tada ) . :lol:

Poslednja izmena:
A šta je to "strašno"rekao pa da se tumači kako ambasador vodi unutrašnju politiku,javno podržao nekog političara,partiju...

nista, iznio svoj stav koji je ujedno stav EU. vlast bi isto radila i da on to nije rekao, tako da je ovaj potez politicki cak odmogao vladajucim strankama. vidis po reakcijama ovde kako se na to gleda. znaci, ambasador je malo zeznuo vlast

naravno, a kad pitas glavnog opozicionog politcara o mladicu ima isto misljene kao i vlast, na procesuiranju tacija nisu mrdnuli ni prstom umjesto da su svaki dan na ulici kao i oni sto su rusili milosevica, svaki dan...e to je pesimizam i to je realnost srpske politicke scene

ne znam da li je gore to sto ih boli ***** za istragu protiv tacija ili cinjenicu da su nasi navijaci osudjeni na ukupno 240 godina, dok su SIPTARSKI TERORISTI PUSTENI DA SE BRANE SA SLOBODE :dash:
i gde je tu pravda???? za sta protestuju toma i nikolic, za vlast? zasto niko, apsolutno niko nije prstom mrdnuo sto su ovi pusteni da se brane sa slobode? GDE SU PRAVA SRBA????

i u pravu si esh - to je pesimizam i to je realnost srpske politicke scene :(

nista, iznio svoj stav koji je ujedno stav EU. vlast bi isto radila i da on to nije rekao, tako da je ovaj potez politicki cak odmogao vladajucim strankama. vidis po reakcijama ovde kako se na to gleda. znaci, ambasador je malo zeznuo vlast
То им није ни први ни последњи пут да својим изјавама у ствари зезну, било власт, било опозицију, како кад, све у складу с тренутним им интересима.

Као, фол, подржавају. А у ствари...

И обратно.

То је све игра великих сила и светске дипломатије, коју овде многи замишљају као мапе перице.

Мене, лично боли q...
Али можда бих могао продати информацију некима који би се ,,интересовали" за тебе, а како ти, ето, сматраш да су таква ,,интересовања" сасвим пожељна слободно пошаљи своје податке на пп, чисто ради реализације ,,интересовања".
:per:

Rsaj pajser.

Back