Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...alo ne pricam napamet, samo budala moze da misli da je bolje pojesti jabuku u tegli djema od one ubrane na drvetu... o ozracivanju hrane da ne pricamo, dovoljno je receno - od svih oblika konzervisanja hrane ono je najstetnije... hrana se ozracuje odavno i radjene su mnoge studije koje su dokazale da je takva hrana kancerogena, sa kodeksom ce sva hrana biti ozracivana

...alo ne pricam napamet, samo budala moze da misli da je bolje pojesti jabuku u tegli djema od one ubrane na drvetu... o ozracivanju hrane da ne pricamo, dovoljno je receno - od svih oblika konzervisanja hrane ono je najstetnije... hrana se ozracuje odavno i radjene su mnoge studije koje su dokazale da je takva hrana kancerogena, sa kodeksom ce sva hrana biti ozracivana

po CODEX-u ta jabuka mora da nikne od čistog semena, da bude zalivana čistom i proverenom vodom, da bude djubrena proverenim djubrivom, da se bere na propisani nači, da bude označena po klasi, da se transportuje na sterilan, siguran i propisan način itd....

Dakle, nadji neki propis CODEX-a koji ti se ne svidja pa da diskutujemo.

OZRAČAVANJE hrane- nisam ja spomenuo nego ti. Pogrešno si pročitala OZNAČAVANJE

Dakle CODEX ne spominje O Z R A Č A V A NJ E .
Ti si ga prva pomenula, Andrejice :)

...nema tu zavere, radi se o profitu a oni koji odlucuju o dobrobiti covecanstva zatvaraju oci jer im odgovara da se broj stanovnika ove planete redukuje...jel mislis da je ok da npr. nike zaposljava decu u indiji i placa ih 10$ mesecno a tebi prodaje patike koje u proizvodnji ne kostaju ni tih 10$ za 200$
Da mislim! Ako su nekome skupe ili im se ne svidja to sto ih prave indijci neka kupi one za 20$ sa pijace. Svi trgovci treba da gledaju samo svoj interes, drzava je tu za socijalnu pomoc. Koliku ti primas platu? Koliku platu primaju u Africi? Jel i ti treba sada da se odreknes svoje plate u interesu Afrikanaca? Uvek ce neko imati vise para od nekoga drugog i uvek ce se prebecivati zbog toga, ali ako se krene sa ogranicavanjem bogatstva ko je onaj koji ima pravo da nekome drugome otima nesto sto je on vrednim radom stekao...

Da mislim! Ako su nekome skupe ili im se ne svidja to sto ih prave indijci neka kupi one za 20$ sa pijace. Svi trgovci treba da gledaju samo svoj interes, drzava je tu za socijalnu pomoc. Koliku ti primas platu? Koliku platu primaju u Africi? Jel i ti treba sada da se odreknes svoje plate u interesu Afrikanaca? Uvek ce neko imati vise para od nekoga drugog i uvek ce se prebecivati zbog toga, ali ako se krene sa ogranicavanjem bogatstva ko je onaj koji ima pravo da nekome drugome otima nesto sto je on vrednim radom stekao...

Prvo su došli po komuniste,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunista.
Zatim su došli po Jevreje,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio Jevrejin.
Zatim su došli po sindikalce,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalac.
Zatim su došli po katolike,
a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene,
ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni

Prvo su došli po komuniste,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunista.
Zatim su došli po Jevreje,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio Jevrejin.
Zatim su došli po sindikalce,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalac.
Zatim su došli po katolike,
a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene,
ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni

Sve je to lepo ali da li si ti cuo za nesto sto se zove trziste? Niko nikoga ne tera ni na sta. Ne svidja ti se plata-radi za vecu, ne svidja ti se proizvod-kupi drugi...

po CODEX-u ta jabuka mora da nikne od čistog semena, da bude zalivana čistom i proverenom vodom, da bude djubrena proverenim djubrivom, da se bere na propisani nači, da bude označena po klasi, da se transportuje na sterilan, siguran i propisan način itd....

Dakle, nadji neki propis CODEX-a koji ti se ne svidja pa da diskutujemo.

OZRAČAVANJE hrane- nisam ja spomenuo nego ti. Pogrešno si pročitala OZNAČAVANJE

Dakle CODEX ne spominje O Z R A Č A V A NJ E .
Ti si ga prva pomenula, Andrejice :)

Ti pre nego sto bilo sta pocnes da seres ovde, procitaj codex, ili odgledaj par videa gde je sve objasnjeno, mozes da biras na kom jeziku. Vi ste ili poslati ovde da namerno probate da lupetate kako bi neki neobavesteni ljudi kojima je lakse da veruju tako rekli, "ma da, opet teorija zavere", ili ste samo kompletni idioti kojima nema spasa ni sa najzdravijom hranom, ni sa otrovima.

Ko sta rade ovi traze samo neke zavere... ******* takvi su ljudi... nekad se mislilo i da je zemlja ravna ploca.
Kakve zavjere, čovječe. Već su prisilili Iračku Vladu da donese zakon kojim se zabranjuje ostavljanje sjemena za narednu sjetvu. Više od 2000 godina tradicije u ostavljanju sjemena za narednu sezonu i sada to ukinuše.

Sada je to u Iraku, sutra će biti u tvojoj Srbiji, mojoj Bosni,...

The updated law makes saving seeds for next year's harvest, practiced by 97% of Iraqi farmers in 2002, the standard farming practice for thousands of years across human civilizations, now illegal.
http://www.grain.org/articles/?id=6

...samo monstrumi su mogli da ih nateraju da takav zakon donesu... sta je te idiote briga kakvu ce hranu oni da jedu, kao da ih nisu dovoljno ubijali

Pa normalno da su monstrumi, ljudi nisu....njima takva etiketa doduse ni ne smeta mnogo, jer i sami znaju sta su. Dok obican narod ne shvati siru sliku, probudi se i prestane da bude lakoveran, tesko da ce biti dobro.

Kazem opet, najveci problem obicnih ljudi na Zemlji je sto misle da im svetske vlasti ne zele zlo, nego podrazumevaju neke stvari i ponasaju se kao da je sve normalno....dok im ovi 24 casa dnevno rade o glavi i smisljaju kako da ih porobe i uniste.

...samo monstrumi su mogli da ih nateraju da takav zakon donesu... sta je te idiote briga kakvu ce hranu oni da jedu, kao da ih nisu dovoljno ubijali

Evo izgleda da ista takva monstrumčad rade i u kanađanskim sudovima, pa su donijeli presudu u korist Monsanto Canada Inc., a koji je tužio jadnog farmera Schmeisera da je pokrao patent GM repice. Schmeser, ni kriv, ni dužan samo gledao insekte i vjetrić kako pirka te raznosi polen.

Sutra će natjerati i Srbiju da donese zakone kao što su naterali iračku vladu.

Četvoro djece u Francuskoj zaraženo bakterijom E.coli
http://www.sarajevo-x.com/svijet/evropa/clanak/110616008

Epidemija povezana sa smrtonosnom bakterijom E.coli, koja je do sada odnijela živote 38 ljudi, mogla bi dobiti novo, uznemirujuće poglavlje, piše Corriere della Sera.
Naime, četvoro djece u Francuskoj hospitalizirano je u zabrinjavajućem zdravstvenom stanju zbog infekcije hranom, koja podsjeća na infekciju smrtonosnom bakterijom.

Djece uzrasta od 20 mjeseci do 8 godina primljena su na pedijatrijsku intenzivnu njegu u francuskom Lilleu sa simptomima krvave dijereje.

Kako piše talijanski dnevnik, djeca su tegobe počela osjećati nakon što su jeli smrznuti hamburger kupljen u supermarketima "Lidl".
Zdravstveno stanje mališana je ocijenjeno "ozbiljnim", a liječnici nisu željeli davati nikakve prognoze.

"Ovu infekciju s E. coli trenutno ne možemo povezati sa onom u Njemačkoj", saopćili su iz Regionalne agencije za zdravlje. Vlasti su već naložile povlačenje paketa sa smrznutim hamburgerima.

Lild_store.jpg

Interesantno je za napomenuti da je prošle godine u januaru bavarski lanac prodavnica LIDL otpočeo sa prodajom GMO FREE mlijeka u svojim prodavnicama, te se time usprotivio MONSANTU.

http://www.traceconsult.com/index.php?option=com_content&view=article&id=151:german-discounter-lidl-sells-gmo-free-milk&catid=47:newsticker&Itemid=50&lang=en

Poslednja izmena:
Ti pre nego sto bilo sta pocnes da seres ovde, procitaj codex, ili odgledaj par videa gde je sve objasnjeno, mozes da biras na kom jeziku. Vi ste ili poslati ovde da namerno probate da lupetate kako bi neki neobavesteni ljudi kojima je lakse da veruju tako rekli, "ma da, opet teorija zavere", ili ste samo kompletni idioti kojima nema spasa ni sa najzdravijom hranom, ni sa otrovima.

Bravo! Ja ne mogu vise da odgovaram takvim likovima koji iznose samo pozitivnu stranu kodeksa, a onu drugu kao ne vide ili se trude da ne vide ili ne smeju da vide... Samo iznosite cinjenice, linkove, videa i da se sto vise ljudi upozna sa ovim problemom.

Nekoliko dana kad su boravili NATOVCI nije bilo zaprasivanja nasd Srbijom. Evo danas vise nema NATOVACA i krenulo se sa masovnim zaprasivanjem. Medjutim primetio sam nesto novo. Avioni za zaprasivanje,dakle NATO avioni vise ne dolaze iz ITALIJE vec polecu sa BEOGRADSKOG aerodroma. Zbog toga oni ne lete vise tako visoko vec sad sa jako malih visina vrse zaprasivanje, sto prouzrokuje daleko vecu otrovnost po stanovnistvo Srbije. Dakle Tadic nas je totalno prodao.

Ajde sad iskreno da li osecate da vas grlo grebe ili neku nelagodnost neuobicajnu u grlu danas, sutra, prekosutra...? Ovo pitanje postavljam stanovnicima Nisa jer neznam kakva je situacija u drugim gradovima.

ALI ISKRENO jer je u pitanju vase zdravlje, zivot, zivot vase dece, unucadi, buducih vasih potomaka ako ih uopste bude i bilo na zalost!!

...ne bi me zacudilo ni da je istina, nas su nafilovali osiromasenim uranijumom ovo im dodje kao zahebancija... na netu se mnogo govori o tome, youtube je pun klipova sa raznih strana sveta.... naucnici se svadjaju... jedni kazu - gust saobracaj na nebu, drugi - u nekim chemtrailsima je izolovan prozak a to nije gorivo... mada i naucnici su ljudi i lazu... nije ovo nlo, ovo svi vide ako pogledaju u nebo ...sve u svemu zvanicnici se prave ludi a ljudi nagadjaju

...ne bi me zacudilo ni da je istina, nas su nafilovali osiromasenim uranijumom ovo im dodje kao zahebancija... na netu se mnogo govori o tome, youtube je pun klipova sa raznih strana sveta.... naucnici se svadjaju... jedni kazu - gust saobracaj na nebu, drugi - u nekim chemtrailsima je izolovan prozak a to nije gorivo... mada i naucnici su ljudi i lazu... nije ovo nlo, ovo svi vide ako pogledaju u nebo ...sve u svemu zvanicnici se prave ludi a ljudi nagadjaju

http://www.flightradar24.com/

Овде се може видети да јесте истина да је пуно авиона у ваздуху али редован авионски саобраћај изнад Србије није такав да би могао оставити толико трагова на небу.
Што значи да ваздухом лете и "необележени" авиони. :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back