U kojem vecem gradu su devojke sexualno najslobodnije?

Idem tako Nsadom juce danas, i posmatram malo zenski svet. Vidi se tu velika razlika imedju onih cura do jedno 22-25 godine i onih starijih. One mladje su zivahne i slobodne, kad pored tebe prolaze zagledaju ti se direktno u oci i ne pustaju pogled sve dok ne 'downloaduju' do posledje informacije o tebi - ko si, sta si, sta oces, itd. A one starije su 'problem', nema sanse da oko bace na tebe, ohole su i uobrazene. Zamisljene u nekom svom svetu i ni ne primecuju nista oko sebe, kao da su jedine na planeti.
No cim su takve znaci da nesto posotji sto im hrani njihov ego, sta je to i gde je to nemam pojma. No sve se menja, nacin zivota i ceo sistem, a kad ceo ovaj stari sistem propadne, trgnuce se one iz tog njihovog milenijumskog 'sna'.

:)

mozda im je bolesno dete, pa su zamisljene? :)

mozda im je bolesno dete, pa su zamisljene? :)

Moze to biti, hladno napolju deca se prehlade i onda jadne majke ne znaju kuda i kako ce :)

Ma, patetishem ko curica, sve bi da samo namignem i zene mi same skachu u narucje :D
treba se angazovati tu malo, a uveren sam kad je covek iskren i dobronameran kod svake zene posotji sansa, bilo da je Subotichanka u pitanju, Novosadjanka ili tamo neka Teheranka ;)

A koiko ti Mihajlo imas godinica pa da dam komentar :zcool:
Ej slobodno ti kazi svoje misljenje o Nsadjankama,
a nisam ja tako star, one od 25-35 godina bi taman bile za mene ;)

Poslednja izmena:
ova tema je besmislena.
sta vise pisete ovde:konfete:

Pitam se odakle si ti N.
pa da malo prokomentarishemo i tvoje rodno selo/grad ;)

zaboravio si one što iz palanke odu u veliki grad pa kao pokupe neke fore...kultivišu se što bi rekli stariji...

...te su najzanimljivije...:lol:

Palanka i okolina je vec drugacija od Nsada, ne posotji ta 'hladna' udaljenost kao u velikim gradovima, nego kao da su svi medjusobno jedni daleki rodjaci :)

Poslednja izmena:
Pitam se odakle si ti N.
pa da malo prokomentarishemo i tvoje rodno selo/grad ;)

pa nece da moze:).
jer ima univerzalno super muskih likova koji bilo gde da se pojave devojke se same prevrcu na ledja;)
a jopet ima i onih koji dzabe da odu u mesto gde su "devojke seksualno najslobodnije" (:zroll:) kad nijedna nece da im da.
jopet u svakom mestu ima onih zenskih primeraka koje se prevrcu svakome, a ima i onih koje odjjebu svakoga.
i ajde sad, ako tema ima smisla ja se ubijem:zroll:

pa nece da moze:).
jer ima univerzalno super muskih likova koji bilo gde da se pojave devojke se same prevrcu na ledja;)
a jopet ima i onih koji dzabe da odu u mesto gde su "devojke seksualno najslobodnije" (:zroll:) kad nijedna nece da im da.
jopet u svakom mestu ima onih zenskih primeraka koje se prevrcu svakome, a ima i onih koje odjjebu svakoga.
i ajde sad, ako tema ima smisla ja se ubijem:zroll:

Nisi nam rekla Nova u koju ti kategoriju pripadash? :)

I sta bi to bilo sto bi za tebe imalo smisla? :)

ne ljuti se, samo kazem da je tema onako, nemoguce za odgovoriti....
jer u svakom mestu ima svacega a i zene razlicito reaguju na razlicite muskarce...
znaci, kako ti se zalomi;)

Ma ljut sam na ovaj NS, nemas ni pojma koliko z:((

a sve na svetu su ti razni relativiteti, nista nije niti savrseno slatko niti savrseno gorko,
a koliko je u kojem gradu 'slatko' ili 'gorko' mi zelimo bas u ovoj temi malo da razglabimo :)

Back