da se smejem il da plačem...

Evo bejbi, upravo sam ti ovo rekla u prvom postu kojim sam ti odgovorila...on je nebitan, al prijateljice su bitne...njihov postupak je neshto o chemu treba ozbiljno razmisliti. Nema nikakve potrebe da ti prenosi njegovo "mishljenje" o tebi...pa on te i ne poznaje, ali one te znaju i nisu smele sebi dozvoliti da te ogovaraju iza ledja sa tamo nekim levim tipom. Pa josh i da ti prenesu, eto tek da znash da su se slozzili.

Vid dilajta i juneta al su otrovni, ko seoske snajke. :aha:

E a Pipi, nešto se mislim, ovde sve neke uzorne, fine i poštene, samo u svog čo'eka gledaju, i ni sa jednim muškim, osim ako nije srodnik, ne progovaraju reč...pa mi nije jasno, kad već treba biti moralno uzvišen i ne fleretovati, šta rade koji moj na Forumu? Malo, malo, pa nekom tipu pošalju poljubac, ili smajlija koji se smeška, ili onog što maše, na nekom nivou i to je fler, zar ne? A ko zna šta rade na pp?:per:
Pa sad mozgam, ako je flert oubiljna rabota i uvod u još ozbiljnije namere ka drugoj osobi, ja sam u veeelikom problemu.
Juče jednom forumašu poslah recept za lazanju, a na kraju je stajalo:kiss:, sad mogu ladno da očekujem da jednog dana otvorim vrata a na pragu taj forumaš se napućio da ga ljubim.
Ili, pre par dana, drugom sam poslala pp sa sledećim smajlijem...:tost:. Sad će garant doći kod mog oca da me prosi.
Da ne pominjem kako je treći forumaš dobio štip u mailu. Ha! Možda me tuži za sexualno uznemiravanje, bog te mazo!!!Pogledajte prilog 168376
Sad živa nisam šta mi je činiti. Da l da se od sramote prenikujem? Pored ovih svetica, ja ispadoh forumaška pero laka kategorija.z:cry:

Jeste jeste iako znamo da ima decka i da nema sanse da je navatamo mi i dalje ne odustajemo..zabranjeno voce je najsladje:sad2:

pa i jurili ste, pevali, slali slike, svashta neshto, :lol:

Mislim, nije za zameriti, sasvim je opravdano, bejbi je lepa, zgodna, pametna i kulturna devojka.

evo...gospođa napisala pre mene...

...štaš...jedino nam preostaje da patimo za nedostižnim...

patite tiho, ne pljujte...ali u pravu ste, stvarno je sujetna kuchka, odbila vas onako ladno i bezdushno, a ovamo okachila sliku na kojj ste moglii da nazrete da ima syse i da je zgodno zzensko i sve. Shta je kachila koji moj ako nije mislila da vam svima da koji ste trazzili! :aha: Zzene...:roll:

patite tiho, ne pljujte...ali u pravu ste, stvarno je sujetna kuchka, odbila vas onako ladno i bezdushno, a ovamo okachila sliku na kojj ste moglii da nazrete da ima syse i da je zgodno zzensko i sve. Shta je kachila koji moj ako nije mislila da vam svima da koji ste trazzili! :aha: Zzene...:roll:

Da, pokazuje im bujno poprsje a ne dozvoljava konzumaciju. Sram da joj uđe i nikada ne izađe.

Jadni muškarci, suzu puštam.z:cry:

Ovaj...pile....ja sam jednom stavila :zag: smajlija i da ti ne pricham shta se tu sve izrodilo....i u pravu su i ove zzene shto kazzu da treba smanjiti rizik od moguchnosti da se postupak shvati kao signal na najmanji moguchi nivo. To naravno ne znachi da treba biti nadrk, ali nije loshe na vreme staviti do znanja SVAKOM mushkarcu da si samo ljubazna. Jer, svi bi oni da umoche, samo nek je zzensko :mrgreen:
(Ko i dalje neche da shvati, e pa tu onda idu grublje mere.)
E sad, generalno, chinjenica je da mushkarci SVE SHTO RADE rade zbog zzena, tako da su male shanse da chemo pogreshiti. Mushkarci su nekretnine, i ako neki djuska, mrda peva, kuva ili bilo shta radi, to radi zbog zzene. Jedino ne znam dal da uvrstim cheshanje porodichnih pufnica u tu kategoriju ili je to chisto izraz postojanja.

evo...gospođa napisala pre mene...

...štaš...jedino nam preostaje da patimo za nedostižnim...

Al ne pazi koi smo pacenici sto ne iznosimo s koliko smo se njih dopisivali..ajde da pocnemo sad tripovati kako smo ih sve mogli imati..kako smo jake face ono spisak pa ko se upeca..ybg ona kaze da smo je muvali..onda su nas sve te s kojima smo se dopisivali muvale..i sve smo odbili..uh digo mi se

Al ne pazi koi smo pacenici sto ne iznosimo s koliko smo se njih dopisivali..ajde da pocnemo sad tripovati kako smo ih sve mogli imati..kako smo jake face ono spisak pa ko se upeca..ybg ona kaze da smo je muvali..onda su nas sve te s kojima smo se dopisivali muvale..i sve smo odbili..uh digo mi se

što pričaš u množini?
ja samo rekla da si me ti zvao na kafu dok si bio sa, znaš i sam kojom devojkom...:D
a ti odmah o muvanju...

ko o čemu, baba o uštipcima...

elem, u kratkim crtama...bila ja sinoć sa žemskinjama u grad, i dešava se to da konobar koji nas je služio cele večeri počne da mi šalje male signale, pokušava da mi se svidi...drugarice primete što on obilazi oko mene sve više i više, peva mi stihove pesama i tome sličnoz:D
i ja onda krenem kući, mora da se ustaje rano zbog posla...i on mi traži broj...kažem, imam momka i ne zanima me ispijanje kafa sa nekim kome sam se dopala kao devojka...kaže, šta ima veze, rešićemo mi već tog tvog momka(:zcepanje:)
kažem, nema šta tu da se rešava, sve je jasno ko dan: )
i kažem mu još da mogu da se vidim s njim na kafi onda kad sa tim istim drugaricama dođem u taj isti kafić gde on radi...i odem...z:lol:

posle mi jedna šalje poruku kako je on došao do zaključka da sam ja nesrećna u vezi jer cele večeri flertujem s njim:eek::eek::eek:
mislim, ko je tu lud a ko zbunjen?

p.s. prestaću da budem ljubazna i imaću nadrk stav kad sledećeg puta idem negde u provod...kad mi konobar donese piće, popreko ću da ga gledam...:rotf:
uf, ovo i nije bilo baš kratkoz:D

eto, šta biste vi na mome mestu:mrgreen:?

Iz ovog razloga ja nikada kelnerima ne ostavljam napojnicu. Sve moze pogresno da se protumaci.

Ti i ja se sada smejemo, a konobar neka još malo kmeči, Bejbe! z:lol:
Tvoje raskošne obline su krive...
Da si te večeri otišla u crkvu i ponašala se kao monahinja, garant bi ti
se i pop udvarao! z:D

Kad smo već kod monahinja... Dva monaha meditiraju na poljani.
Oko jednog se okupi mnogo zečeva. Drugom se nijedan ne približi.
Drugi monah pita prvog:
- Obojica sa istim žarom meditiramo, jednako smo obučeni, kaži mi
zašto tebi prilaze zečevi a meni ne?
- Odgovor je prost - odgovori prvi - zato što ja ne jedem zečeve, a ti ih jedeš. z:D

Back