baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
elem, u kratkim crtama...bila ja sinoć sa žemskinjama u grad, i dešava se to da konobar koji nas je služio cele večeri počne da mi šalje male signale, pokušava da mi se svidi...drugarice primete što on obilazi oko mene sve više i više, peva mi stihove pesama i tome slično
i ja onda krenem kući, mora da se ustaje rano zbog posla...i on mi traži broj...kažem, imam momka i ne zanima me ispijanje kafa sa nekim kome sam se dopala kao devojka...kaže, šta ima veze, rešićemo mi već tog tvog momka(
)
kažem, nema šta tu da se rešava, sve je jasno ko dan: )
i kažem mu još da mogu da se vidim s njim na kafi onda kad sa tim istim drugaricama dođem u taj isti kafić gde on radi...i odem...
posle mi jedna šalje poruku kako je on došao do zaključka da sam ja nesrećna u vezi jer cele večeri flertujem s njim

mislim, ko je tu lud a ko zbunjen?
p.s. prestaću da budem ljubazna i imaću nadrk stav kad sledećeg puta idem negde u provod...kad mi konobar donese piće, popreko ću da ga gledam...
uf, ovo i nije bilo baš kratko
eto, šta biste vi na mome mestu
?

i ja onda krenem kući, mora da se ustaje rano zbog posla...i on mi traži broj...kažem, imam momka i ne zanima me ispijanje kafa sa nekim kome sam se dopala kao devojka...kaže, šta ima veze, rešićemo mi već tog tvog momka(

kažem, nema šta tu da se rešava, sve je jasno ko dan: )
i kažem mu još da mogu da se vidim s njim na kafi onda kad sa tim istim drugaricama dođem u taj isti kafić gde on radi...i odem...

posle mi jedna šalje poruku kako je on došao do zaključka da sam ja nesrećna u vezi jer cele večeri flertujem s njim

mislim, ko je tu lud a ko zbunjen?
p.s. prestaću da budem ljubazna i imaću nadrk stav kad sledećeg puta idem negde u provod...kad mi konobar donese piće, popreko ću da ga gledam...

uf, ovo i nije bilo baš kratko

eto, šta biste vi na mome mestu