- Poruka
- 21.848
2 puta bez vadjenja hihihihihii
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imala sam danas sreceNaletela na tipa sa koferom Women' Secret kupacih na najlonu. Sve zajedno smesnih 400 din.
Pogledajte prilog 320660
Pogledajte prilog 320661
Pogledajte prilog 320662
Ти кад рано раниш, две среће грабиш.
Ја кад рано раним, цео дан ми се спава.
Калимеро![]()
Imala sam danas sreceNaletela na tipa sa koferom Women' Secret kupacih na najlonu. Sve zajedno smesnih 400 din.
Pogledajte prilog 320660
Pogledajte prilog 320661
Pogledajte prilog 320662
jel ima ikakvih izgleda da vidimo mi kako to tebi stoji![]()
obozavam ovo mesto gde radim
obozavam ovaj posao
ja sam sretna zena
![]()
Ih, zaboravih da kažem, prekjuče sam se obrijao! Nema više brade.![]()
A žena kad me videla razrogačila oči, i skače oko mene kao šiparica, i prati svaki moj korak, potez. Misli da sam se spremio za švaleraciju.![]()
moj muskarac kad se obrije, ja znam da je oral u najavi![]()
Voliš da žešće grebe?moj muskarac kad se obrije, ja znam da je oral u najavi![]()
pih..nema dodatnog sasoljenja...bas je neiskusan.....a i ti se zadovoljavas sa svacim![]()
Voliš da žešće grebe?![]()
ja misim da je baš ona šmirglasta brada tipa drugi treći dan baš fina za lizanje...ono malo jezik malo prevučeš bradicom![]()
Sad si se izradilaiz vasih odgovora provejava takvo neiskustvo da je to sramota za forumske ebache..c.c.c..c.c
moj kad se obrije i namacka, ima kozu ko bebina guzaSad si se izradila![]()
Pa kad je čovek obrijan onda brada žestoko grebe.![]()
Ili tvoj ima dlake kao svila? ?![]()
iz vasih odgovora provejava takvo neiskustvo da je to sramota za forumske ebache..c.c.c..c.c
moj kad se obrije i namacka, ima kozu ko bebina guza![]()
Lepo... Imaš sreće očigledno...ja imam nezne butinice, ne trpim nikakvu bradu
- - - - - - - - - -
moj kad se obrije i namacka, ima kozu ko bebina guza![]()
pa to je zato sto nisi jasno naglasila gde se dragi brijao i ko ce dobiti taj oral u najavi![]()