Ево долази нам и зима, а ми.....

Poruka
20.095
... као да чекамо још увек сунце:lol:..(макар је код мене тај случај)

Спремате ли зимску одећу или то одлажете за...
касније,...касније :?:, а метеоролози кажу да ће половином новембра да
нас завеје снег,....а
60371151.jpg

неки кажу да нам стиже поларна зима:eek:....
...........................да ли можете да замислите нешто слично :?:
2815_irska-reuter-ilya-naym.jpg

Иако обожавам снег и уопште зиму,
још нисам ни погледала у каквом стању су ми џемпери, капе а
....шта, у случају да не будемо имали грејање,...струју....
како се грејати?

Има ли неко идеју....
Да се ми спремимо на време жеМске, шта мислите:aha:
.

Od zime volim samo prvi sneg a i njega da gledam kroz prozor dok pada.
Dok su deca bila mala jako sam volela zimske praznike, sada kad njima to ne znaci mnogo meni znaci jos manje.

Sto se tice zimske odece ne lici vise ni na sta. Sve je staro. Bacila sam pogled na neke izloge u gradu i ne bi mi bile potrebne neke velike pare da kupim osnovne stvari ali ni za to sad nema sanse. :(

..mrzim zimu.. :evil:
..dodushe i prolece i jesen takodje, a i leti sam namrgodjena kad T padne ispod 30C.. :lol:
..najdeblju garderobu, klimu i chajeve sam aktivirala chim je palo ispod 20,
pochetku grejanja sam se obradovala k'o deca pochetku raspusta..
..trebaju mi nove chizme ali nema teorije da idem da ih trazim po ovoj ladnoci.. :confused:
..lepo sam rekla letos da je idealno vreme za takve akcije, ali svi mi se smejali.. :(
..a shto se tiche grejanja, tapacirala sam muza domacom kuhinjom, sad cemo polako da se topimo do novog sunca.. :)

....ja ne prepakujem garderobu iz dva razloga, imam dovoljno mesta za sve,
prosto jer je nema mnogo...drugo mrzi me to da radim, kad većinu majica
nosim ispod džempera....

....šal ću ove godine da ištrikam, neki lep šaren, samo da nađem takvu
vunicu....kapu ne nosim nikad...a rukavice ću potražiti ovih dana već je
vreme da počnu da se nose...
....u potragu za čizmama onim toplim za sneg ću krenuti od nedelje, pa
ako nađem nešto pristupačno javljam gde ima....;)

Evo dolazi nam zima Mnogo se više radujem zimi neg letu.Valjda zato što znam da neću morati napolje ujutru kad je naj'ladnije :mrgreen:
Inače, kod nas radijatori rade al ne prejako a ja većinom u kratkim rukavima po stanu jer ne podnosim preveliku vrućinu u stanu :rtfm:
Šalove sam kupila u Zari pre jedno mesec, mesec ipo još mm-u i sebi, njegov je braon, moj krem, prljavo beli onako i kad se presavije na pola je veličine kao ja, ali bukvalno :zaljubljena: Ogroman, takav sam oduvek tražila.Čizme imam od prošle god., uzela u Alpini i jako sam zadovoljna, a kupila sam one kao ugg s krznom za ovakvo nekakvo vreme.Jakne, kaputi ove god.ne dolaze u obzir zbog stomaka, ne bacaju mi se pare, imam kaputić od prošle god. koji se kopča taman iznad stomaka i odličan mi za trudnoću :)
Inače, jedva čekam jelku, kićenje, kuvano vino,pravljenje paketića od njega meni i obrnuto, jedino tad dobijem želju za pravljenjem kolača :mrgreen: i takoooo...

imam debeli perjani kaput do clanaka, divna stvar za hladno vrijeme
jedino sto ga imam.... vec pet godina
i dok nisam ogranicena budzetom na tom polju, nisam kupila novi jer ne vidim smisao u mjenjanju neged dobrog - svojom losijom verzijom
sve nekakvi kratki kaputici po izlozima, i perjane jaknice koje ne pokrivaju bubrege :confused:

inace, u stanu je toplo, pijuckam mlijeko sa kakaom i umacem plazmu
a zimu volim skoro koliko i jesen
prija mi kada izadjem na ulicu a sve je mirno :)

jedino ne volim to sto ljudi obozavaju da pretjerano pojacavaju grijanje, pa gdje god da udjem
prvo se skuvam a onda me produva napolju tako svjeze kuvanu
a sve to samo da bi se zaposleni mogli shepurit u ljetnjim koshuljicama kad im vrijeme nije :rtfm:

jedino ne volim to sto ljudi obozavaju da pretjerano pojacavaju grijanje, pa gdje god da udjem
a sve to samo da bi se zaposleni mogli shepurit u ljetnjim koshuljicama kad im vrijeme nije
:rtfm:

Vala bas, juce na poslu sam mislila da cu da se istopim, popila sam 5 l vode, jer sam dehidrirala od silnog znojenja,a pri tom uopste nisam nesto preterano debelo nosila. Mislim da je imalo 50 stepeni u kancelariji.
Sneg mrzim. Volim ga na razglednici (koju mi je po mogucstvu poslao neko iz daleka, i stize do mene dok se spremam za plazu).
Kupila sam cizme, jakne imam, mama mi kupila bundu, ostaje da kupim jos par dzempera i martinke, i spremna sam :) E da, i rukavice, al to cu kod brace Kineza

moja zimska jakna je stara 4 godine,cizme sa krznom su stare 3 godine,ne pada mi na pamet da bacam pare na nesto u cemu cu se probijati kroz smetove.ali jedva cekam da nadjem neke lepe kape i salove koji ce mi promeniti proslogodisnji izgled. a sto se tice grejanja,nabacila sam podebljeg svalera,ima da me greje cele zime:heart:

...за тебе не треба онда да бринемо. Може да нестане и струје
и грејања, теби ће опет да буде топло:lol:

..mrzim zimu.. :evil:
..dodushe i prolece i jesen takodje, a i leti sam namrgodjena kad T padne ispod 30C.. :lol:
..najdeblju garderobu, klimu i chajeve sam aktivirala chim je palo ispod 20,
pochetku grejanja sam se obradovala k'o deca pochetku raspusta..
..trebaju mi nove chizme ali nema teorije da idem da ih trazim po ovoj ladnoci.. :confused:
..lepo sam rekla letos da je idealno vreme za takve akcije, ali svi mi se smejali.. :(
..a shto se tiche grejanja, tapacirala sam muza domacom kuhinjom, sad cemo polako da se topimo do novog sunca.. :)

...е драга моја, када те вољена особа пољуби на сред, ледом
окованог, парка отопила би се и та твоја мржња:zper:

Ево нешто за тебе....:lol:
snijeguploamans7.jpg

MRZIM zimu. :roll:
Stvarno je nepotrebna.
Nepotrebno se smrzavati toliko
i biti mokar.
I sve vezano za zimu me deprimira.

I want summer.
starfish_villa_beach_1.jpg

...и ти мрзиш зиму...:grudvanje2:

....ja ne prepakujem garderobu iz dva razloga, imam dovoljno mesta za sve,
prosto jer je nema mnogo...drugo mrzi me to da radim, kad većinu majica
nosim ispod džempera....

....šal ću ove godine da ištrikam, neki lep šaren, samo da nađem takvu
vunicu....kapu ne nosim nikad...a rukavice ću potražiti ovih dana već je
vreme da počnu da se nose...
....u potragu za čizmama onim toplim za sneg ću krenuti od nedelje, pa
ako nađem nešto pristupačno javljam gde ima....;)

...онда можеш да разумеш како би ти било да мораш стално
да переш, пакујеш,..остављаш, па переш оно што си распаковала,..
па опет јово наново....
Мене то једино излуђује,...само зато бих волела да имам већи
стан да ми сва грдероба буде на "извол`те", па када у сред зиме
изненади сунце или у сред лета....снег :D,
иначе волим сва годишња доба,...али
ЗИМУ некако највише!

.

...онда можеш да разумеш како би ти било да мораш стално
да переш, пакујеш,..остављаш, па переш оно што си распаковала,..
па опет јово наново....
Мене то једино излуђује,...само зато бих волела да имам већи
стан да ми сва грдероба буде на "извол`те", па када у сред зиме
изненади сунце или у сред лета....снег :D,
иначе волим сва годишња доба,...али
ЗИМУ некако највише!

.[/QUOTE]

...to sam radila godinama i znam odlično kako je pranje pakovanje,
raspakivanje, pranje pa opet pranje i pakovanje druge garderobe,
sada nemam veliki stan, naprotiv ali sam sama u njemu pa ne moram
sve to da radim...imam dovoljno mesta, čak i viška za ovo garderobe
što imam...

Evo dolazi nam zima Mnogo se više radujem zimi neg letu.Valjda zato što znam da neću morati napolje ujutru kad je naj'ladnije :mrgreen:
Inače, kod nas radijatori rade al ne prejako a ja većinom u kratkim rukavima po stanu jer ne podnosim preveliku vrućinu u stanu :rtfm:
Šalove sam kupila u Zari pre jedno mesec, mesec ipo još mm-u i sebi, njegov je braon, moj krem, prljavo beli onako i kad se presavije na pola je veličine kao ja, ali bukvalno :zaljubljena: Ogroman, takav sam oduvek tražila.Čizme imam od prošle god., uzela u Alpini i jako sam zadovoljna, a kupila sam one kao ugg s krznom za ovakvo nekakvo vreme.Jakne, kaputi ove god.ne dolaze u obzir zbog stomaka, ne bacaju mi se pare, imam kaputić od prošle god. koji se kopča taman iznad stomaka i odličan mi za trudnoću :)
Inače, jedva čekam jelku, kićenje, kuvano vino,pravljenje paketića od njega meni i obrnuto, jedino tad dobijem želju za pravljenjem kolača :mrgreen: i takoooo...

Дивно!!!.........................:zjelka2:z:dm4:....................:sanke::sanke:

imam debeli perjani kaput do clanaka, divna stvar za hladno vrijeme
jedino sto ga imam.... vec pet godina
i dok nisam ogranicena budzetom na tom polju, nisam kupila novi jer ne vidim smisao u mjenjanju neged dobrog - svojom losijom verzijom
sve nekakvi kratki kaputici po izlozima, i perjane jaknice koje ne pokrivaju bubrege :confused:

inace, u stanu je toplo, pijuckam mlijeko sa kakaom i umacem plazmu
a zimu volim skoro koliko i jesen
prija mi kada izadjem na ulicu a sve je mirno :)

a sve to samo da bi se zaposleni mogli shepurit u ljetnjim koshuljicama kad im vrijeme nije :rtfm:

:klap:..то је најбитније, бити спреман.....

Због тога ја у сред зиме морам да се обучем слојевито,...па
када се нађем у таквој ситуацији, нема друге, него једно по једно
мора да се скидам.....исто не подносим када је превруће у просторији
где се седи (било шта да се у њој ради).
Превише топлоте исушује ваздух,..а то није здраво ни за кожу,..ни
за ......

Back