- Poruka
- 8.923
@Bezibre!: Zanimljivo je sto si za uniformu stavio sliku muskarca u policijskoj uniformi :O![]()
pa vise me pale muskarci u uniformi
mada i dame su mi sasvim kul al kod nas to nekako smešno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Bezibre!: Zanimljivo je sto si za uniformu stavio sliku muskarca u policijskoj uniformi :O![]()
Da to je super , ako jos nosi i po par dana, pa se izlucevine nakupe i stvrdnu ,onda mozes i da ih struzes karticom sa gaca na neki cd , napravis lajnu i bukvalno ih usmrces kao koks .A naročito me pali kad riba ne skine patike i čarape, kao ni majicu, sve to ostavi na sebi... a skine pantalone i donji veš...
I volim da joj mirišem gaćice tokom samog čina, znači ono bukvalno kao da šmrček dve lajne koksa... to me tako pali, jer uvek postoji taj specifičan miris sekreta i svega ostalog... naročito ako ih je nosila ceo dan... znoj i to...
Da to je super , ako jos nosi i po par dana, pa se izlucevine nakupe i stvrdnu ,onda mozes i da ih struzes karticom sa gaca na neki cd , napravis lajnu i bukvalno ih usmrces kao koks .![]()
![]()
ovo je svakom fetis..
Volim kad devojke nose ove helanke...uf...
A provalio sam i da mi se svidja kad devojka nosi beo donji ves...![]()
Bravo, kad je beo lepo se ocrtavaju izlučevine.
Ne mogu verovati, ali malo mi je falilo da ti dam repku.
pa da ono, gore zuto, dole braon
e ******, ne pratim svoju karijeru
Ma ni crveno ne skodi, samo da je zensko...
Pa da čoveče, ja volim kad se oznoji i kad se sve to slije u gaćice - plus sekret.
Svo vreme ti o tome pričam, inače to mi je užasno jak fetiš, a napomenuo sam kod kakvih devojaka me to pali.
bolje da nisi
znoj je isto turn