Jedinstvena Tržnica Proizvoda I Usluga U Galaksiji

loken

Zainteresovan član
Poruka
119
Jedinstvena Tržnica Roba, Proizvoda I Usluga U Galaksiji

"Rast cijena je dovoljno loša vijest i kad si zaposlen, kad je tvoj najveći strah zatražiti od gazde povišicu, a on ti odgovori 'ne', što znači da ćeš to morati reći svojoj ženi, koja će misliti da si ti veliki, glupi gubitnik, baš kao što će isto pomisliti i njezini otac i majka i svi njeni prijatelji; ali to je dvostruko lošija vijest kad nemaš ni osnovnih prihoda s kojima bi mogao platiti veće cijene, i također, nema ni radnih mjesta na kojima bi mogao zaraditi neku plaću s kojom bi mogao platiti više cijene! I sada su svi, uključujući i trećinu stanovništva koju još uvijek nisu zamijenili roboti i koja još uvijek može održavati ostale dvije trećine stanovništva, u velikoj, velikoj nevolji. Razlog zbog kojeg smo toliko fanatično osuđeni na propast je prosta jednostavnost: kad jednom krenete nizbrdo cestom visoko polugovanog bankarskog sistema djelomične obvezne pričuve koji stvara novac bez podloge kao dug, nije se tako lako zaustaviti, najviše zbog toga jer ako se pokušate zaustaviti, onda ćete umrijeti strašnom smrti, što je razlog zašto to i nije toliko popularno. Od nikuda ne stižu dobre vijesti, i nikad više ih neće ni biti, jer ne postoji nikakav izlaz iz ekonomskog kaosa uzrokovanog stvaranjem previše kreditnog novca u predugom vremenskom periodu, osim masovnih stečajeva i gubitaka, bijede i patnje, sve dok nas vlada zbog odvlačenja pažnje ne uvuče u neki novi razorni rat, nakon čega će sve postati još gore. Srce mi puca pri pomisli na o koliko previše novca pričamo, govorimo o 40 službenih dugova, i iako nitko ne voli matematiku, nije potrebno biti raketni inženjer da bi se shvatilo da je 13,3 trilijuna dolara pomnoženo s 40 mnogo novca za dugovanje, pogotovo kad je čitav BDP cijele fanatične države samo nešto više od 14 trilijuna dolara, ako i to", Mogambo Guru.

Gdje si rođen? Gdje je tvoj dom? Što radiš? Kamo ideš? Ako ikada namjeravamo stvoriti bolje sutra za sve nas, svako pojedinačno mora naučiti letjeti da bi napustio unutrašnjost ovih nevidljivih zidova u kojoj sporo umire porobljen.
Zašto odbaciti moguću budućnost, ti si uvijek slobodan promijeniti svoje mišljenje i odabrati drugačiju budućnost.
Ne postoji takva stvar kao problem, za svaki problem postoji rješenje kao što za svaku želju postoje sredstva kroz koja ju ostvariti.

Dobra, imovina, nekretnine, ideje, proizvodi i usluge... ponuda i potražnja na jednom mjestu u susretima bez granica.
Pogledaj ono o čemu se ne smije govoriti, umjetnost preživljavanja u kontinuiranom kolapsu:


Novootvorena, Jedinstvena Tržnica Roba, Proizvoda I Usluga U Galaksiji, Kupnja I Prodaja U Alternativnoj Valuti!

.
 

Back
Top