Слободан Милошевић је испоручен на Видовдан!!! Ко је узео 5 милиона долара?

Jesu ga uhapsili legalni organi ili nijesu?
Je li ta saradnja sa Hagom pocela njegovim potpisom?
Da li mu je trebalo suditi? Da li je to bilo moguce u Srbiji?

Sto ne bi bilo legalno u Srbiji ako je trebalo?

Sto nije bilo moguce?

Nego su neki bili vece pape od samog pape, a na Vidovdan se ni guja u Srbiji ne ubija, kamoli u smrt salje predsednik (to je bio jedini predsednik neke drzave koji je kidnapovan i na taj nacin isporucen nekom sudu van drzave, a i bez kidnapovanja)!

Saradnju jeste prihvatio, ali ne i extrdiciju. To ni Ustav ni ZKP nije dozvoljavao. Informiši se pre nego što napišeš ovakav komentar.

Da li si sigurna da se uopšte ne pominje izručenje!? Prihvatio je saradnju i široko potpisao, ne čitajući pažljivo ono što je trebalo. Svakog dana neki Srbin potpiše nešto što nije pročitao.

Sto nije bilo moguce?

Nego su neki bili vece pape od samog pape, a na Vidovdan se ni guja u Srbiji ne ubija, kamoli u smrt salje predsednik (to je bio jedini predsednik neke drzave koji je kidnapovan i na taj nacin isporucen nekom sudu van drzave, a i bez kidnapovanja)!

Teta Biljo Franc Ferdinand je ubiVen 28.06.1914.

Toliko o gujama, iz principa.

Sto nije bilo moguce?

Kakva drama...loša gluma.

Prenela sam tekst iz "Glasa Javnosti", imam pravo na svoj licni komentar.

O sramoti nemoj ti, molim te, onako nesto sto sam ja neki dan videla tamo gde ti i slicni tebi zalazite, JA jos nisam videla. Da cu da " zajasim na tron i da cu biti gora od Platina" (?), i jos crnje vredjanje tvog kafanskog pirjatelja, ne bih o tome.

Drago mi je da si tako "inspirisana" mnome, nemas pojma:cool:

you-talking-to-me.jpg

:think:

Pa jel si videla ili nisi videla?

Poslednja izmena:
Prenela sam tekst iz "Glasa Javnosti", imam pravo na svoj licni komentar.

O sramoti nemoj ti, molim te, onako nesto sto sam ja neki dan videla tamo gde ti i slicni tebi zalazite, JA jos nisam videla. Da cu da " zajasim na tron i da cu biti gora od Platina" (?), i jos crnje vredjanje tvog kafanskog pirjatelja, ne bih o tome.

Drago mi je da si tako "inspirisana" mnome, nemas pojma:cool:

Mnome...:zcepanje:

Da li je ijedna strana odbila izrucenje ijednog optuzenog do danas???
Da li je potpis koji je on stavio na to, podrazumjevao i izrucenje optuzeni??

Nije. Saradnja je (najokvirnije rečeno) podrazumevala da se optužnica dostavi domaćim sudovima, da se omogući istraga haškom tužilaštvu, ali da se optuženim gradjanima Srbije sudi pred domaćim sudovima.Extradicija je bila isključena.

[/B]

Nije. Saradnja je (najokvirnije rečeno) podrazumevala da se optužnica dostavi domaćim sudovima, da se omogući istraga haškom tužilaštvu, ali da se optuženim gradjanima Srbije sudi pred domaćim sudovima.Extradicija je bila isključena.

Ma ne piše nigde ni da je uključena ni da je isključena.Idealan poligon za igranje ljudskim životima.

[/B]

Na zalost, u tadasnjem istorijskom momentu NIJE POSTOJALA MOGUCNOST da se Milosevicu sudi u Srbiji a da to ne izazove velike potrese unutar drzave i da sudjenje bude nepristrasno.

ZATO je moralo da mu se sudi na nekom drugom mestu.

Sto nije bilo moguce?

Nijesam rekao da bi bilo nelegalno.. No nije bilo moguce,.. a zasto, zar treba o tome pricati. Da je bilo moguce, onda on ne bi ni bio predsjednik .. jer je on bio politicka bruka u svjetskoj istoriji.. Povukao je svaki moguci potez koban za Srbe, u srpskoj niti u evropskoj istoriji politike takvog primjera nema.

Na Vidovdan su pali mnogi srpski zlotvori, i Murat i Franc Ferdinand, pa tako i on...

Nijesam rekao da bi bilo nelegalno.. No nije bilo moguce,.. a zasto, zar treba o tome pricati. Da je bilo moguce, onda on ne bi ni bio predsjednik .. jer je on bio politicka bruka u svjetskoj istoriji.. Povukao je svaki moguci potez koban za Srbe, u srpskoj niti u evropskoj istoriji politike takvog primjera nema.

Na Vidovdan su pali mnogi srpski zlotvori, i Murat i Franc Ferdinand, pa tako i on...
Osim toga, kada već cepidlačimo, onda da se dogovorimo o kom kalendaru govorimo? Nije isto, nije tačno.

Back