Evo mene opet. Sad već mesec i po dana imam mašinu i prezadovoljna sam. Moj život bez nje je bio mnogo teži i jadniji. Krivo mi što je nisam kupila još davno. Dobro, sad šta te tu je. Važno da mi je budućnost svetla i lepa.
Nego, ponekad ima malo neprijatan miris kad je otvorim iako imam onaj osveživač. Dobila sam ga u poklon paketu s mašinom. Hvala boshu na tome, videla sam posle u DM da košta preko 400 dinara. Sva sreća ima njihivih za 150.
Piše da je za 90 pranja, ali možda se istrošio
http://imageshack.us/photo/my-images/840/osvezivac.jpg/
Uploaded with
ImageShack.us
Mislila sam da je to možda jedan od razloga. A drugo što sam htela da pitam je da li treba mašinu prati? Samu bez sudova. Naime, u tom paketu dobila sam i sredstvo za pranje mašine na kome piše da mašinu treba prati jednom mesečno praznu bez sudova.
u uputstvu za ovo sredstvo piše da se odlepi nalepnica sa poklopca postavi se sa zatvorenim čepom na dole u položaj kao tanjir i pusti se pranje na 65°. Ne znam jel tom prilikom iscuri cela ta flašica. Radite li vi to?
Proverila sam situ, mlaznice, sve je čisto, nema masnoće, a pogotovo ne nekih krupnijih ostataka. Sudovi su lepo oprani, nemam nikakvu zamerku. I perem sve. I keramičke tiganje i cepter sve sa poklopcima i termovizorima, plastiku, po potrebi i daske za seckanje i drvene varjače, ništa im ne fali. Jedino noževe uglavnom perem na ruke jer mi zatrebaju više puta u toku dana.