Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Јел жив неко на овој теми ? :)

Ова песма кад би им била на албуму ... па то би био врх !
Ево овај одсечак од само 30ак секунди већ има око 1.300.000 погледа ...

:eek:

Upravo shvatih da sam pre neku godinu napisala pesmu (doduse, na srpskom), koja ima istu ili slicnu temu, poklapa se skoro sve sa ovom Majklovom :eek:
I zove se "Mesto bez imena". A tada nisam slusala Majkla. :eek:

:eek:

хаха каква коинциденција а ? :)

него, јесте ли чули да се појавила нова ПРАВА верзија песме БРЕАКИНГ ЊУЗ ?

кажу да је ова права са Мајкловим гласом ? ста ви мислите ?

I ja mislim da je slaba vajda od toga da je Breaking News pevao Majkl. Meni se cini da su oni back vokali mooozda njegov glas ... ili je ovaj to uspeo da skine bolje. Al ovaj prednji vokal ja sam mislila da je to duel kao Majkla sa jos nekim, pa odem na sajt pogledam to nije duet ....ma katastrofa tek onda shvatis na oni nisu normalni. Pa koga ce da ubede da to sve peva Majkl kad najcesce ni ne zvuci kao on. O Boze... :confused:

ovo vec jeste MJ :klap:

A i lepa je pesma... Na prvo slušanje sam bila u fazonu "Nije loše, ali moram još koji put da odslušam" Jer mi se u nekim delovima činilo da ne peva Majkl..
A na drugo slušanje sam već krenula da je pevušim jer nije teško povatati lyrics i bila sam 90% sigurna da je MJ, a sad još samo da čujem utiske drugih, pa ću
biti 100% sigurna... :mrgreen:

Download Keep your head up.mp3

Da ovo ja stvarno, stvarno Majkl. Oseca se i po tacnom nacinu pevanja, niko ne zna jos to da skine. A glas... najlepsi glas na svetu. :)

Kaze Paris - "Ono sto verovatno niko ne zna je to da je tata bio najbolji kuvar ikad"
- "Kuvar ! " - Opra,
- "Da"- Paris
- " A sta je on to kuvao?"
- " Pa spermao je najlepsi francuski tost na svetu "
- " Kakav? Onako se jajima"
- "Da. Mislim da je on pravio najlepsi dorucak na svetu"

:)

Poslednja izmena:
Da ovo ja stvarno, stvarno Majkl. Oseca se i po tacnom nacinu pevanja, niko ne zna jos to da skine. A glas... najlepsi glas na svetu. :)

Kaze Paris - "Ono sto verovatno niko ne zna je to da je tata bio najbolji kuvar ikad"
- "Kuvar ! " - Opra,
- "Da"- Paris
- " A sta je on to kuvao?"
- " Pa spermao je najlepsi francuski tost na svetu "
- " Kakav? Onako se jajima"
- "Da. Mislim da je on pravio najlepsi dorucak na svetu"

:)
:sad2: jel to iz intervjua? Nisam jos uvek gledala :neutral:

Ove pesme nece biti na albumu?

Steta... najvishe mi se dopada!!! :sad2:
skroz je u njegovom fazonu..
msm njegov fazon je i "keep you head up" ali ne volim taj fazon...
za ovu vec mogu i spot da zamislim, kako bi divlje djuskao, izgubio se dok je izvodi, pa sve one grimase na licu, neka ultra zae.bana koreografija...eeeh...

Poslednja izmena:

Back