Mexx

...volim Mexx puno, polovina mog ormana je tamo kupljena...oni su Holandjani jel tako? Znam da sam se dugo tripovala da su Nemci...elem, kvalitetna roba, pristojne cene, gradska garderoba, odgovaraju mi i materijali i stil i krojevi...uvek mi je udobno u njihovim stvarima, imaju mekane tkanine i lepe dezene...druga polovina ormana odlazi na Massimo Dutti i Benetton sa tu i tamo ponekim luksuznim brendom...tek da zacini....ako ti se dopada Mexx potrazi Massimo Dutti sigurna sam da ce ti se dopasti...

Sviđa mi se njihova odeća. Imam dve majčice, traju već nekoliko godina i divne su uz farmerke. Imala sam i njihove farmerke, pocepale su se nakon nekoliko godina nošenja.

...mexx je holandska firma, sasvim je ok i mislim da nije skupa.Imam poprilično njihovih stvari, uključujući i neke akcesorije tipa torba, nakit, sat...

P.S. Ja sam npr. mislila da je Scotch&Soda engleski brand, kad ono- holandski. Muž mi otvorio oči kad mi naručio da mu donesem iz Amsterdama...

I ja mnogo volim Mexx. U pravu je Vazdusasta da je Massimo Dutti prilicno slican Mexx-u, medjutim nekako nemam dobro iskustvo sa njihovim materijalima kao sa Mexx-om. MD stvari koje imam su mi se dosta brzo isprale, i ofucale da kazem. Bila sam u Mexx-u u Srbiji nekoliko puta, i nije mi se ucinilo da je mnogo drugacije nego ovde u Norveskoj. Za vikend sam bila u Amsterdamu, i moram priznati da sam se pomalo razocarala u radnje tamo, mozda sam imala previsoka ocekivanja jer je to ipak njihova marka. Bilo je dosta stvari sa snizenim cenama, sto je ok, ali je sve nekako licilo na HM, u kome je nikad ne umem da se snadjem, nepregledno mi je...

Mexx je za svaku pohvalu. Sve mi se svidja, i modeli i materijeli, nove kolekcije su malo skuplje, al kad je sniženje extra je povoljno...mada mogu da prodju i pune cene...:think:

Back