goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Meni je to fizička aktivnost i klasična muzika...Bolje da sagoriš kalorije na bajsu nego da nekom rascopaš lobanju....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam i ja neku zemlju u okolini BG...kazes, treba je iskoristiti? Nije ti to lose...
A kako Ozi? On ne sadi nikakve travke, a zivi i prosipa filozofiju...u stvari, citajuci sta pise, on ne samo da sadi, on i zavija istu...![]()
Kosmologija opisana u 1.Knjizi Enohovoj je biblijska kosmologija, tj. istinita kosmologija. Kosmos je geocentrican, Zemlja se ne krece, ne kruzi, nepomicna je i ravna.
Ovde su navedeni citati iz Biblije i objasnjenja:
A sto se tice poslednjih komentara pridruzio bih se apelu za sadnjuSadite sto vise, cuvajte prirodna semena, idu teska vremena (sad se jos i rimuje
) Malo i humora da ubacim u sve neveseliju situaciju u zemlji i svetu... Ali, ne bojte se. Budimo sa Gospodom, vrsimo Njegovu volju i On ce nas cuvati. Ako se ne pokajemo, stradacemo, ako se pokajemo, bice nam dobro. "Sta ko poseje to ce i poznjeti"
![]()
Ni "Tarabiceva" sljiva nas nece spasitiSad kad dođe Nibiru će vidiš ti tvoj geocentrizam![]()
Opet se pojavljuju religiozni fanataci...
Samo mi nije jasno kako neko moze da podrzava "osobu" koja je izvrsila najveci genocid u istoriji... to se odnosi na Boga ako zaista postoji....
Bog postoji, ali su ga mnogi pogresno razumeli, pa vodili ratove u ime Boga, cist debilizam. nazalost vecina je takva.
Da bi čovjek mogao da vidi zemlju (ovako ili onako) on mora da se postavi u poziciju odakle je gleda. A šta je to pozicija i kako se određuje? Hodom? Letom? NE. Pozicija se određuje centrom svjesnosti.
Naše biće je duhovno, nematerijalno. Najbliža predstava bića a koju razum može da shvati jeste centar. Dakle, taj nematerijalni centar je centar u odnosu na koji se sve što doživljavamo postavlja u relaciju (fizički u prostor). Taj centar, biće, je jedan, i nikada ne postaje dva. .
Бог или чича са белом брадом на небу који кажњава и нагарађује а кога сте пројектовали као инфатилни симбол родитеља и ауториета постоји само у вашој пројекцији. Права метафизика, права духовност,,није тако наивна.!
У њој нема места за неког антропоморфног чичу који ће те награђивати шаргарепом и кажњавати штапом ако ниси добар. На то сте свели духовност.
Волео бих да присуствујем дану када би се уништила религија. Да гледам фаце камаре оних који се моле и верују у дечје наивности. У њих убрајам и научнике атеисте. Они су верници исто тако! верују у реалан свет, у научни метод, у прости позитивизам и материјализам!
.
Lupaš ko Maxim...Loše je biti religiozni fanatik ali je loše biti i ********* ili anti religiozni fanatik.Opet se pojavljuju religiozni fanataci...
Samo mi nije jasno kako neko moze da podrzava "osobu" koja je izvrsila najveci genocid u istoriji... to se odnosi na Boga ako zaista postoji....
Bog postoji, ali su ga mnogi pogresno razumeli, pa vodili ratove u ime Boga, cist debilizam. nazalost vecina je takva.
Lupaš ko Maxim...Loše je biti religiozni fanatik ali je loše biti i ********* ili anti religiozni fanatik.
Pa ti si uplašen ne ja...Mixing frogs and grandmothers![]()
Nisi svestan ni šta hoćeš ni šta nećeš ali znaš da ''presuđuješ'' drugima smešno...![]()
Bog je plod maste,....
A nije rec o ratovima vec o genocidu koji je navodno uradio Bog sam ( ako postoji ), rec je o Potopu u kojem je pobio sve ljude osim nekoliko i onda incestom koji je zabranjen naredio da se planeta ponovo naseli....