Osmeh dana

Ja sam jedinica za merenje zaboravnosti. :) I baš zbog toga, ovome se smejem već nekoliko dana.

Najavi se rođaka mog muža da će doći kod nas, treba joj wireless. Pomislim, hvala bogu deca su tu kod kuće, jer će joj trebati šifra da pristupi ruteru, a ja ne pamtim šta sam jutros doručkovala, a ne neku šifru nameštenu pre godinu dana. Dolazi ona, pita za šifru, i deca gledaju belo u mene. Pojma nemaju. :( A tek ja...:sad2: Nalupam ja časom nekoliko kombinacija koje bi mogle biti šifra, ili su nekada bile, na nekom prethodnom ruteru - ali ćorak. Nije ni jedna od tih koje sam nabrojala.

Šta ćemo sada? Mislim ja, mislim, ali ne vredi. Kad u jednom momentu, moje mlađe dete kaže:" Ma šifra je neka glupa kombinacija brojeva, mora da su nam negde zapisali, samo treba to sada pronaći." I ja se odjednom setim kombinacije!se. Kažem: "Kucaj!" I ono jeste ta šifra.

Deca dva dana nisu mogla da se načude kako sam se ja setila neke besmislene kombinacije brojeva, koja nema veze ni sa čijim datumom rođenja, venčanja, brojem telefona...U šoku su bili dva dana. :) A ja se već nekoliko dana smejem njihovoj šokiranosti.

Šta ćemo sada? Mislim ja, mislim, ali ne vredi. Kad u jednom momentu, moje mlađe dete kaže:" Ma šifra je neka glupa kombinacija brojeva, mora da su nam negde zapisali, samo treba to sada pronaći." I ja se odjednom setim kombinacije!se. Kažem: "Kucaj!" I ono jeste ta šifra.

Deca dva dana nisu mogla da se načude kako sam se ja setila neke besmislene kombinacije brojeva, koja nema veze ni sa čijim datumom rođenja, venčanja, brojem telefona...U šoku su bili dva dana. :) A ja se već nekoliko dana smejem njihovoj šokiranosti.

Nemaju pojma da si ti vizualizirala njivu sa dva milona i cetristopet hiljada osamstodevedeseidve lubenice, paprike i paradajza :)

21262_10200792421948805_840765396_n.jpg

Priča koleginica o svojoj trogodišnjoj ćeri kako mnogo voli da gleda Nindža kornjače, pa kaže: Mama, ja sam Мindžа. Ova je ispravlja, ali bezuspešno. Ubeđeno dete da se tako zove...:rotf:

mama pusti mi .****** kornjace :rotf:
tako je dete moje prijateljice govorilo kad bi joj upalo u kupatilo - a kad ce meni da porastu tako Blakice :lol:
ju, ju ladno ne mogu da verujem da je to problematicna rec za krstu:lol:

Back