Osmeh dana

Ovo me podsetilo na jedan članak :rotf:

y134189636130246527-248x300.jpg

pa nisu bre te patikice lose kad je jako hladno i kad je mraz.samo se kuci bas i ne svidjaju:)

Јуче изгњавих једног малог расела у паркићу, 4 месеца је стар. Као твој Попишка само оштродлаки.
Кад сам кренуо, овај да цкрне да иде са мном, барем ме Џивотиње воле :))))

pricala mi mama kako se zalila prijateljici,obe su preko 70 god,kako je bila na pijaci,svasta kupovala i kupila na jednoj tezgi gacice.posle nema sanse da nadje gde su.kasnije ih nadje u frizideru(ko merilin monro :lol:)
a ta prijateljica joj kaze kako je isla napolje da kupi hleb i da baci malu kesu sa djubretom.vrati se kuci,uredno stavi hleb u kutiju
uvece krene da vecera,izvadi hleb,otvori frizider da vidi sta ce da jede,a odande joj mase kesa za djubre
:zcepanje:

Danas su mi dve osobe učinile dobro. Ničim izazvano, ničim traženo, posve slobodnom voljom, od srca. Jedna u pitanju zdravlja, druga u pitanju saveta. I danas sam baš zbog toga sretna, jer su mi se totalni stranci, da kaže čovek od ljudi, ajde bolje rečeno, poznanici...učinili mi dobro, a da to nisam niti tražila, očekivala, nego eto tako..jer žele, jer mogu, jer hoće i jer su u prilici. I danas mi je osmeh, baš veeeeeeeeeeeeeEEeeliki i ulepšali su mi dan. Baš, baš. :D

Hvala im.Od :heart: - a .

što retardiranost...za divno čudo nije pogrešio ni jedno slovo...:lol:
mada s obzirom da ih časovima matematike uče stvarima koje im nikad u životu nee zatrebati, opet je još jedna uteha da zbog toga sigurno neće biti retardirani...

936396_10151647435363834_1845170999_n.jpg
Naci-profesorica i njena deca

Novi dan - novi hit na internetu. Ovoga puta nije reč o simpatičnom raspevanom paru nego o proslavi mature, na kojoj najveći problem nije bila dužina suknje maturantkinja, već "dužina" pameti profesorice i pojedinih đaka gimnazije "Marko Marulić" iz Tomislavgrada, razdragano nasmejanih u "Sieg Heil" stavu. Fotografiju je objavio sajt poskok.info, a preneo portal žurnal.info, čiji su novinari uspeli da stupe u kontakt sa profesoricom Pašalić - Lhotak i dobiju nekoliko nesuvislih izjava

Maturanti gimnazije "Marko Marulić" u Tomislavgradu matursko veče, koje mnogi nazivaju i ispitom zrelosti, verovatno će najviše pamtiti po profesorici hemije, Ivici Pašalić-Lhotak.

Fotografija i informacija koju je objavio portal poskok.info, svedoči da Pašalić-Lhotak nije bila samo profesorica hemije, već i istorije i to one najgore - nacističke. Inače, u školi su nam rekili da je profesorica zamrzla status profesorice u školi i da je sada zastupnica HDZ-a BiH u skupštini Hercegbosanske županije.

Na grupnoj fotografiji sa učenicima, ova profesorica i zastupnica je nacističkim pozdravom poslala više nego jasnu poruku. Ona nije željela da komentariše ovu fotografiju. Kaže da ona i njeni učenici znaju šta ona znači. Više je insistirala na tome da sazna ko je ovu fotografiju posalo portalu poskok.info.

- Ko je taj čuvar Jugoslavije koji je poslao ovu fotografiju? Mene to zanima. Kada to saznam, ja ću vam sve ispričati - rekla je Pašalić-Lhotak.

Vješto izbjegavajući odgovor, profesorica je pokušala da nam održi kraću lekciju istorijata ovog pozdrava. Rekla nam je da to nije samo nacistički pozdrav. Prije nego što smo završili razgovor, profesorica je i definitivno objasnila zašto se na ovaj način fotografisala sa maturantima gimnazije u Tomislavgradu.

- Da vam kažem, ovo nije bio "Sieg Heil" pozdrav, već "Za dom spremni", jeste li sada zadovoljni - upitala je.

Direktor gimnazije Jozo Mašić kaže da profesorica nije ni bila pozvana na matursku proslavu, već je došla kao roditelj. Njezine dvije kćerke su maturantice gimnazije.

- Kao direktor ne mogu komentirati njezino ponašanje. Ona više nije naša djelatnica, ona je sada zastupnica u županijskoj skupštini. Međutim, osobno, svakako da ovo ne odobravam - rekao je Mašić.

Iz čitave ove priče, možda se može izvući i jedna, ako smemo reći, pozitivna stvar. Naime, primetićete da se jedan učenik nije pridružio veličanju fašizma. Naprotiv, on je svojim pozdravom rekao baš suprotno – SMRT FAŠIZMU!

Back