- Poruka
- 113.805
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace, Marinko je u stvari Marina a Marko je vec rezervisan od strane prvih komsija, ljubitelja crnih macora.

Update kod mene: Blondi je preselila malce jer ih je pronasao veliki strasni zeleni macak (koji je glavni osumnjiceni da je pojeo jedno mace), sad dobijam izvestaj od komsija o njihovom napretku, poceli su da izlaze da jedu, da se igraju u dvoristu...Inace, Marinko je u stvari Marina a Marko je vec rezervisan od strane prvih komsija, ljubitelja crnih macora.
. Kad sam najzad krenula, dok me je komšinica ispraćala oni su još 2-3 puta optrčali od njene do naše kuće
, a komšinici je morala da pristane na mače koje sam našla odbačeno na ulici.
Nisam mogla ovog vikenda, kumica mi polagala prijemni, inace sledeceg vikenda dolazi kum da sterilisemo Blondi i ako ih sve zajedno (kuma, komsiju-radnika i mimi's dad) namolim, i Mirka. Imam nekoliko jakih argumenata, barem 6 ali ne vredi, muska solidarnost.
A argumenti su mi: hlamidija, fiv, felv, ulica, psi, drugi macori.
preslatko malo biće
Aj' jos nesto o njoj! 

Ja sam Dora i pre 15-ak dana sam spasena sa ulice i sada se trudim da popravim svoju kilazu. Puno jedem ali sam i poprilicno zivahna (citaj nevaljala) pa to malo sporije ide. Imam veoma ostre noktice i svi ukucani su unakazeni, ali me i pored toga mnogo vole!
P.S. Cim provalim kako da ubacim sliku, postavicu je![]()
Izvinjavam se ako je rezolucija neodgovarajuca... 
Jel' joj to malo kraci repic? 
Posto se do sada nisam blize sretala sa mackama, moze li neko da mi kaze koliko otprilike nasa maca ima nedelja (meseci). Pokusavamo da procenimo ali nismo sigurni.