gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
Kakve perverzije na ovom pdf-u....
šta ima perverznog u tome što ga teram da izađe iz kreveta, pa da posle opet uđe? treba mi malo prostora nekad, nisam se još navikla na to da delim krevet sa nekim...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve perverzije na ovom pdf-u....

Ako budem ulazio i izlazio sna se nećeš dočekati.![]()

Ovo je javna kafana. Ako nešto misliš da nije u redu uhvatiš kvaku sa one druge strane i zatvoriš vrata.
Pa se odlučiš hoćeš li ulaziti i izlaziti i koliko puta.![]()

Dovedi onda još nekoga pa da pravimo promaju.Ma ko kaze da mi se ne svidja
Samo komentarisem...

A koliko već traje naše ulaženje i izlaženje i nema ni predznaka umora?dobro, onda ću čekati da se umoriš...![]()

Ma ko kaze da mi se ne svidja
Samo komentarisem...

A koliko već traje naše ulaženje i izlaženje i nema ni predznaka umora?![]()
![]()
![]()
neću se nikada naspavati... 
Nećeš!onda sam, jbbg, nayebala...neću se nikada naspavati...
![]()

e takvi nam baš fale ovde... da upotpune ovu divnu atmosferu ovde... samo moraš da dovedeš još nekoga, da ti ne bude neprijatno ako budeš samo gledao...
ja bih te rado zvala da nam se pridružiš, ali muž mi ne pristaje na takve kombinacije...![]()
Onda nećeš ići na spavanje.Ma nije mi palo na pamet....
Naci ce se neko, a ne smeta mi ni da gledam, hocu reci citam XD

Onda nećeš ići na spavanje.![]()
Ček samo da ona nešto posvršava u kuhinji pa će da dodje. Imaćeš šta da čitaš.Prezivecu...

ma vredi za davedeset dvoje...i meni ne treba niko više... a njemu izgleda treba, čim stalno spominje tu trojku...
![]()

Re: Kafana "Rajski procvat"
svaka dalja prica na relaciji minon...zagonetka..dva u jednom ce biti sankcionisana.. pricajte izmedju sebe bez aludiranja na druge osobe iz ovog forumskog trougla.
hvala na razumevanju
Re: Kafana "Rajski procvat"
ja trojku priznajem samo sa jos dve dame

Pa ti ne veruješ ni meni ni rodjenim očima?nemoj sad da svaljuješ krivicu na taba, znam ja da se tebi stalno ta trojka mota po glavi...![]()

Blago tebi. Ti možeš Trojke a meni moja ne dozvoljava.
Ono, nije da ne dozvoljava ali upućuje molbu a to je meni zapovest.![]()
Pa vidiš da je ona sve vreme pričala o trojki.a šta je ovo?![]()

Koji ti je ovaj? Inače, ovde poznajem samo jedan forumski dubl. Z@g0netk@ i dvaujedan.
Ako si za preferans (a vidim prizivaš trećeg) onda sedaj za sto da te ojadim za lovu.

Naravno da sam joj rekao blago njoj. Ona nema nikoga nista da joj brani a ti meni branis sveeeee.a ti si rekao "blago tebi"... znači da ti i dalje priželjkuješ tu trojku i žališ što ti to ne dozvoljavam...![]()

Naravno da sam joj rekao blago njoj. Ona nema nikoga nista da joj brani a ti meni branis sveeeee.![]()

traži neku da me zameni... 
ja tebi branim sve?
dobro, od sad si slobodan da radiš šta želiš... ne moraš ni za šta da me pitaš za dozvolu... ali samo da znaš da mene u toj tvojoj trojci nećeš videti...traži neku da me zameni...
![]()
poznajem samo jedan forumski dubl. Z@g0netk@ i dvaujedan.

Ja nikada nisam ni bio za Trojku. Seti se ko je od nas dvoje prvi Trojku pomenuo.znači dobrovoljno se odričeš trojke?![]()
Ja nikada nisam ni bio za Trojku. Seti se ko je od nas dvoje prvi Trojku pomenuo.![]()

a ti kako hoćeš... neću ništa da ti branim...