MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Ja uvek idemu u Kolosej i super je. Jedino sto su malo skupe karte, pogotovo za 3D filmove. Da bih odgledao 3D film treba mi 500 din.
o.O
Ja sam u Americi plaćala oko 900 din za 3D projekcije

Lopovi jedni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja uvek idemu u Kolosej i super je. Jedino sto su malo skupe karte, pogotovo za 3D filmove. Da bih odgledao 3D film treba mi 500 din.
ja mislila da sam jedina na pdf-u koja nije gledala ove filmove......planiram..
![]()
Aguirre, der Zorn Gottes (Agire, gnev Božiji)
Trenutno čitam knjigu o Latinskoj Americi od perioda kolonizacije do 19. veka za jedno predavanje. Profesor je pomenuo ovaj Hercogov film kao istorijski odlično odrađen i koji može poslužiti boljem shvatanju procesa rane kolonizacije Amerike. Na stranu edukaciona dimenzija, film je mučan i jeziv, ali to odlično oslikava situaciju u kojoj se i konkvistadori i domoroci nalaze. Ne znam da li sam ikada video da neko tako dobro glumi zlo kao Klaus Kinski, ne zato što njegov lik želi da bude zao, već zato što je takav i što to ne smatra zlom uopšte.
Preporuke, ali samo za one malo istrajnije.
8/10
o.O
Ja sam u Americi plaćala oko 900 din za 3D projekcije
Lopovi jedni
The Crazies (2010) 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0455407/
jedan obični prosjek ili neka zlatna sredina,nema šta puno da se kaže za ovaj film!
uhhhh.. ja bih se dvoumio izmedju Mononoke i ...
![]()
http://1.***************/_utk4RcQXYVc/SSl-3hozo3I/AAAAAAAAAAg/3BvLel640gU/s400/The-Road-Poster.jpg
Nista posebno... 7/10
prosek proseka
ali ,posto sam ga gledao neposredno posle Book Of Eli koji mi je iz grudi dusu iscupao ,ovo mi je delovalo bolje nego sto ustvari jeste
7/10
dosadno ,predvidljivo , uzasno sporo ,izdrzljivo
Vigo sjajan kao i uvek
Pazi da ne cenzuriše "jebenu"Najgluplji film koji sam gledao u zadnjih par meseci . Sve je uzasno ,uzasno lose .
Sorry but i love my son
Uzas od filma ,ne bih ovo mucenje ni najgorem neprijatelju preporucio
Glavni akter je najgori fiktivni lik koji sam video u zivotu, ceo film imam zelju da udjem u ekran i da joj razvalim jebenu glavu o patos
![]()
Najgluplji film koji sam gledao u zadnjih par meseci . Sve je uzasno ,uzasno lose .
Sorry but i love my son
Uzas od filma ,ne bih ovo mucenje ni najgorem neprijatelju preporucio
Glavni akter je najgori fiktivni lik koji sam video u zivotu, ceo film imam zelju da udjem u ekran i da joj razvalim jebenu glavu o patos
![]()