Nisam ovde da bih sudio Tebi ili bilo kome, već sam ovde da bih razgovarao sa Tobom i sa bilo kim, u nadi da će nam se oči naše duševne više otvoriti, i da ćemo jasnije spoznati granicu između dobrog i lošeg,
Ali mi i dalje nije jasno zašto tebe boli vadžajna za moje oči?
A ako neko ne trepće kako se tebi sviđa, ti mu na silu sipaj kapi u iste?...
jer kada bolje spoznamo granicu između dobrog i lošeg, možemo se i pokajati za ono loše, što smo činili, i što činimo, a što nismo videli, jer smo bili u bezumlju. A kada krenemo putem pokajanja, možemo i pomoći onima, kojima je pomoć potrebna, a pored kojih smo prolazili, dok smo činili greh, a to nismo videli.
I da na tom putu pokajanja pominjemo oral, anal i slične vragolije koje bismo radili nevesti, a?
... e, DŽavole, DŽavole... 
Elem, back to subject: tri puta 'odričem se', a ja onda toj deci uplatim još toliko. Valjal' ova? Odrekni se svog Svemogućeg Rutera, izvora večnog duhovnog zadovoljenja (
, i dalje...), i te kutije sa trubadurima, zarad dece koja skapavaju od gladi.Mis'im, možeš i da im napraviš pokoji virtuelni sendvič, namaži malo vere i koju žličicu religije, al' ne verujem da će biti oduševljeni...

... o, izgubljena ovco božijega stada... pa ti si prvi počeo da sudiš ovde onima koji jedu... 

...