- Poruka
- 109.497
Sto njega izvredja nesrecnice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нис ни бљизу
Iz Biblije.![]()
Jos cemo se i sprijateljiti. Ja ne negiram Bibliju. I bez obzira na sve bar si kulturan.
A mi smo neprijatelji,inace?
Negiras Bibliju cim upraznjavas nesto sto od tebe biblijski Bog ne trazi.
Otkud ti to da neko negira Bibliju samo zato što ne negira i druga učenja
Aman bre ako nismo prijatelji nismo ni neprijatelji. Meni Biblija ne znaci kao tebi, ko sto vidis ja sam Budista, ali je postujem. I nema potrebe da se bar o tome raspravljamo, ja idem svojim putem a ti mozes korisne satvete da dajes ljudima koji razmisljaju slicno tebi.
Pa sta smo onda?
Dajem savjete svim ljudima,besplatno![]()
Bas zbog takvih ja prosto ne mogu da odolim da se povremeno umesam u"najbolju" temu na forumu .Budisti su toliko pasivno agresivni da mi monitor kuva kad otovrim ovu temu.Dok neometano prisipate bisere mudrosti sve je u redu a cim se neko ne slozi sa vama vi ga na vas smreni budisticki nacin napdnete i obajsnite mu kao je on glup, agresivan ili kakav vec ...toliko prikrivenog besa imate da je to strasno .I treba da mi budete zahvalni jer kako bi inace znali , nicim uznemireni, koliko ste napredovali na vasem putu . Ovako znate gde ste i na cemu treba da poradite .
Zivi bili fake budisti
Uvrede , agresija , pokusaj diskreditacije po vise osnova , psiholoska naliza licnosti na nivou nedeljnih novina...sve u svemu -jadno .Duhovne smernice dobijamo i na neprijatne nacine naravno, ja i ne mislim da sam bog zna sta napredovala a i ne postavljam se tako. A da li sam i koliko napredovala svakako necu saznati od tebe, postoje ucitelji i razni umni i dobronamerni ljudi pa rado prihvatam savete. A ponekad mi se desi da i ja razmisljam i stalno analiziram svoje postupke. I bez tebe savrseno znam da je ova moja cela prepiska sa tobom totalni idiotizam, a da sam ja kriva jer sam je ja i pokrenula, sta ce to meni u zivotu, ali mi bi zao sto onako nisko nagrdi onog finog i ozbiljnog coveka Lobsanga koji je postovao vrlo lep tekst.
A volis na kraju da zavrsis sa uvredom, mnogo si ljut a ne toliko mudar kao sto mislis. A kad kuva monitor postoji opcija - kliknes na drugu temu. Ko je FAKE ti stvarno ne odlucujes a toliko si prepotentan - valjda za razliku od realnog u ovom virtuelnom svetu mozes da glumis pametnjakovica i ovde moraju da te cuju jer nemaju gde da pobegnu. I da razjasnim - iza ovih reci stojim ja kao neprosvetljena osoba i ne predstavljam ja Budizam, nego sebe - moje greske su moje a nisu Budina Ucenja. To Ucenje mi je pomoglo i pomaze da mnoge vise ne pravim ali jos uvek sam u dualizmu, ne brisem razliku izmedju subjekta i objekta, a od takvih pakosnih objekata je stvarno tesko ne distancirati se. A koliko sam primetila jedino sam ja ovde agresivna, dugi su fini i oni su bolji primer za Budiste nego ja.
добро да модератори не обрисаше продуховљеност дежурних буд...
не заслужује сидарта да их називају будистима.
Manir kojim komunciram sa forumskim neiostomisljnicima je malkice ostar i agresivan ali to ne znaci da ne govorim istinu .Sa druge strane , najintenzivinija ocecanja imaju upravo oni cije ucenje zahteva potpuno odricanje od bilo istih .Jasno je zasto se pojedini tako ponasaju i ja shvatam razocarenje kad im se prostre crven' tepih samo zato sto su oni - oni i zato sto drugi ne dele isto odusevljenje njihovim izborom .
ØBuddha was not certain of his or your future.
"These things have I written unto you that believe on the name of the Son of God; that ye may know that ye have eternal life, and that ye may believe on the name of the Son of God." (I Jn 5:13 KJV)
ØBuddha did not teach a personal God.
"and ye shall bear the sins of your idols: and ye shall know that I am the Lord GOD." (Ezek 23:49 KJV)
ØBuddha always said "come and see.
rather than belief by faith, however, when he died no one could "come and see" but had to put their faith in him. Jesus came and said to believe by faith and then He rose from the dead for all to "come and see"!
"Therefore being justified by faith, we have peace with God through our Lord Jesus Christ:" (Rom 5:1 KJV)
http://www.jesus-is-savior.com/False Religions/Buddhism/buddhism_exposed.htm