Biseri korisnika Krstarice

Kad dodjoh, pre 1,5 meseca, da vidis pogled prodavacice na benz. pumpi kad sam je pitao ko peva pesmu (na razglasu) a ona zbunjeno kaze: "Pa Seka Aleksic..."
Zivot je mnogo lepsi kad Seku znas samo kao lik iz filma (tada ne po imenu) i pevacicu jedne jedine pesme. Ne postoje iskljuciva krajnja osecanja... miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... sto bi u pasaluku rekli cvile mi.... kocnince za nju.
Postala mi je idol. Na sasvim usinut nacin. Simbol otpora onima koji umisle da pljuvanjem po TF cine veliko delo prosvecivanja naroda a quuuuurcem ne mrdnu dalje od projektilovanja izlucenja telesnih.
;-)

Hvala na ranijim komplimentima... :oops:
:cistinaocare:

... posle su te priče idolopoklonstva prešla u jednobožačka jevanđelja / priče...mi od te tradicije ne možemo mnogo da se otrgnemo..., jednostavno "Bog evoluira u čoveku", tj. čovek ga Vidi sve savršenijim, tj. projekcija njegove želje ga vidi ka pravednošću...

... ,ali pazi sada, Verniče,

temo na Nauci su Veliki Krstini naučnici rekli, pa eto:
- moral se trenira, uvežbava,...itd uz kulturu,..duga priča,
- dobro, onda neko postavi pitanje : uprostimo ..kako napreduje,
- napreduje: korisnim,
- dobro, a da li je dovoljno samo korisno (Rimljani su pojeli mediteran), pa nije
- dobro šta još, pa možda lepo,..
-dobro lepo, kakva je to kategorija i gde je tu kvalitet i kvantitet mere...odakle nam dolazi univerzalno lepo... kada će da se svidi svima... odatle počinju špekulacije, ali ne vredi, lepa Japanka, Venecuelnka ili Etiopljanka, je lepa celom svetu, ali kada ih poređaš jedno pored drugo prevagnuće nešto drugo, a ne na šta si navikao svaki dan da gledaš ... , velika su tu neznanja dotaknuta, ali svi hoće puko i mehanicistički da posmatraju svet. I to će biti deo kazne ! ;)
:zelenko:

Neko je otvorio temu na kojoj obaveštava da poklanja labradore i

ovo sam trazio 100 godina!!! ja obozavam te pse i znam sve o njima , ali nisam bio u mogucnosti da ih kupam. mnogo bih voleo da ga imam ja sam marko i imam 14 god. imam i brata koji voi kuce ljubimce a pogotovo pse.Mi imamo jednog papagaja koji ima sest meseci i dolazi iz amazona moj tata nam ga je poklonijo.stvarno bih voleo ako ima nekakvih sansi da dobijem tog psa ako sve ovo nije sala!bicu zahvalan za ceo zivot unapred MNOGO HVALA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Nedelja..:D

Ankora zaljubljena, Eva zaljubljena, Prle zaljubljen, Vanja zaljubljena, Šuki zaljubljen,
Oto zaljubljen, Marko zaljubiškan, Bea zaljubljena, Micica u srećnoj ljubavi...itd...

Bila je ovo jedna čudno lepa sedmica...:p

Najbolji post ikad! :super:
Naročito zbog mojih dragih prijatelja! :)

images

Jos da istaknem na osnovu ovog napisanog postoji mogucnost da su tajne sluzbe ove zemlje ostvarile vec neki kontakt sa vanzemaljcima koji im danas sluze da uspostavljaju vlast i manipulisu ljudima,ili da u oblasti Banjice i Rakovice ka Avali se nalaze podzemne kanali koji vode u podzemni svet Agartu,Shambalu gde vekovima zivi drevna civilizacija koja uskoro moze da izadje na povrsinu u svojim letecim tanjirima. (ostaci Vincanske kulture su tu nadjeni) Ako ste prosli Banjicom nekad videli ste i veliki broj UFOa u blizini BIA zgrade, u stvari UF grafita na zidovima , i ne, nije to ona mala navijacka grupa sa obliznjeg stadiona.. nego Biini sluzbenici koji tim grafitnim simbolima maskiraju u podsvesti ljudi nevidljivost zvezdane kapije i UFO letilica koje slecu i uzlecu.
Jos kao potvrda price o NLOovima UFoima, Drustvu Vrila, ukazuje i prvi Beogradski aerodrom iz 1910 godine , preteca danasnjeg Nkola Tesla koji se nalazio na Banjici blizu VMA. Tu se danas nalazi i heliodrom sa koga je Sloba na Vidovdan odleteo u Hag.
Isto je tu u blizini i CrnoTravska ulica ( ChernoBilj - Nuklearna Elektrana u Ukrajini koja je eksplodirala davno 80ih)

Mozda sam sad ovo zadnje u vezi NLOova i nuklearnih postrojenja malo i preterao sa fantaziranjem, ipak nista nije slucajno, gde ima dima du ma i vatre, u Americi se za svaki znacajniji dogdjaj se pojavljuju hiljade teorija zavere , od vanzemaljaca do teorije o CIA kontroli uma i ostalim vladinim specijalnim organizacijama, Pentagonu, sto ne bi i ovde bilo slicno, kad vec hoce da nas Amerikanizuju moze i tadiceva BIA legitimno da se ukljuci u ogovaranje i izrazi sumnja u njihovu upletenost u upokojenje Patrijarha Pavla.. i mnoge druge dogadjaje (mozda kao i neki vid ritualnog prinosa zrtve radi osvajnja Trofeja reprezentacije Srbije na svetskom prvenstvu u J.A. (ili izdaje protiv Nemacke)) ili samo radi popularisanja sporta i zatupjivanja uma programiranim narodnim masama, yugoslovena. BT- Broz Tito = Boris Tadic -- zli masoni. (Jel postoji vec neka teorija o Tadicevoj sedoj kosi..? koja ima jedan crni deo - mesto gde mu je ugradjen mikrocip kad su ga oteli vanzemaljci !?) Kad vec spominjem zaverenike da jos ubacim i Olimpijski komitet i Tajkunsko-masonsku mafiju i njihove medije i Yugoslovenski Titoisticki judeo vatikanski lobi koji saradjuje sa strumfovima=belo kapicama i crnogorsko-bosanskom mafijom, nije dobro sto oni nastoje da ovladaju okultnim znanjem i predskazivackim mocima Y Bia(nja).
Ipak mozda ti ljudi i nisu bas zlikovci i reptili svi, mozda i gresim i nije sve tako crno, ja tek prvi put razmisljam u ovom slucaju SPa (Spa =Banja(ica)) posle pisanja posta prosli put, da imam vise volje i vremena razradio bi sa vise paznje i dublje ovu temu, ili da me zaposle u nekoj parapsiholoskoj 69 tajnoj sluzbi kao glavnog "precog-a", bezbednost ove zemlje bi bila na mnogo vecem nivou, a ne bi razne krtice tamo zloupotrebvljavale sluzbene informacije radeci za siptarske narko interese.

http://www.mycity-military.com/imgs/...65410_Tito.jpg

Citiracu link za moje postove koje sam pisao pre ovde, nadovezujuci se na ovu temu
http://forum.krstarica.com/showthrea...=327811&page=4

Inace ovo sto sam pisao o nelegalnoj igri levom rukom Thierry Henry-ja i Baphomet-u slicnosti,to moze da se poveze sa dogadjajem u ZOoloskom vrtu, promenom pola Boki - Jarca ..Istovremeno na Pink televiziji u Vip Veliki Brat postojao je jedan tranvestit koji se zvao Boki 13 .. to ne moze biti slucajnost i nepovezno u nesto vece, muskom Jarcu su izrasle Vime (kao bafometu)-- sto je neki mikrokosmicki znak da u makrokosmosu letilice Vimane izlaze i stupaju u kontakt sa zemljanima. Ili je mozda u pitanju na primer neka globalna promen a polova i rotacije planete. http://survive2012.com/index.php/geryl-pole-shift.html Naravno i Charlize Theron zena koja je izvlacila parove za SP u j.Africi (S.Park /Srpski Patrijarh) je poznata po tome da je glumila u jednom filmu nesto u vezi polarnosti - lezbejku masovnog ubicu, cini mi se da sam skoro primetio na Pink? televiziji emitovan..zaboravio sam naziv filma. Boki 13 ukazuje na broj 13 zvezdica okolo logoa "PreCrime" jedinice u Minority Report filmu.. i na 13-u epizodu 13-e sezone o kojoj je ovde i rec.
I to je to u vezi mojih predskazivackih moci za neko vreme, ovo brckanje u vodi postaje i pomalo zamorno

oh boze.... :zcepanje:

...sloboda je , opet mislim,nepotrebna u zajednicama koje su stvorene da je dignu na visi nivo i ako dobijes od tog Nivoa slobodu za sebe , to je izlazak iz zajednice i moras traziti slobodu te vrste u nadgradnjama sa drugim saucesnikom jer sloboda je uvijek ono Heidegerovo ' biti sa'...a biti sam i slobodan je tesko pasivno stanje...

Tako misli Faraonn Tumnpoteh , pa ga odmah smjesti u biser-prodavacicu u negativnom smislu, draga mi ,- Svetl@na !!!

meni nemoj da pricas o bogu znam ga ja licno, istina je najstriza tajna

vaisti10.gif

Pa jes. Imao je i Stari zavet svoj marketing.
Recimo Ilija koji je napravio onu gužvu sa sušom. Onda niko nije ukapirao da ga je žigalo koleno pred kišu, pa je tako imao prednost pred Valovim sveštenicima.

I sad... Jel samo meni čudno da bog mora da poteže tehnike putujućih prodavaca nepoderivih čarapa i garantovanih lekova protiv šuljeva?

pehar110.gif

Poslednja izmena:
Ja mislila on se sali i odgovorila mu u tom fazonu a on mrtav ozbiljan, jos se i naljuti - inace je post na temu: Vezba za gledanje aure:
mozda ljudi sakriju sijalicu u boji ispod odece pa onda isijavaju tako kaze moj cale kada sam ga pitao pred drugarima koji su se kartali za to a onda su se svi smejali a ja samim rekao da to nije lepo i da sijalica ne moze da svetli ispod odece a onda je jedan drugar rekao da moze ako se ukljuci u guzu e onda sam se i ja nasmejao ali mislim da to nije lepo sto je rekao. da li je moguce da covek ima struju koja moze da svetli sijalicu u boji?
Sledi nastavak:
nisam te pitao nego agatu a ja sam uvek ozbiljan samo pitam jer vi odrasli sve znate ali u nederlandu
kako ne znas sta je to a mozda si i ti odrasla a mozda si baba pa ne znas evo ja cu ti reci nederland je svet koji ne postoji a tamo idu oni koji misle da sve znaju a ne znaju nista eto
Na zalost moderator je sklonio kraj gde nas on sve naziva pedofilima!?!

Poslednja izmena:

Back