Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako bre da namestim da mi komp prepozna 2.1 zvucnike. Prikazuje mi ove stro imam kao da su obicni zvucnici bez vufera dva,a hocu da ga konfigurisem da poesi zvukove kao da je 2.1? znao sam gde je sad ne mogu da nadjem. Nema ga u sounds kad odem u control panel.
Zašto ti je to pa bitno? Generičko "native" podešavanje zvučne je napravljeno za stereo sistem, znači dva satelita. Kakvu ti uopšte zvučnu karticu imaš i kakav uopšte problem imaš zbog toga?

Ovako neznam sta da radim, imam jednu jako dobru drugaricu, koja mi se kako smo se krenuli sve vise druziti sve vise pocela svidjati.E sad neznam dali se ja njoj svidjam ili ne, neznam dali me gleda na drugarski ili ovaj drugi nacin.

Pa da objasnim cjelu pricu.Upoznali smo se slucajno u skoli, vidjao sam je svaki dan zavisi kako kad posto smo razlicita smjena u skoli.I tako je ona jednog dana trazila pomoc od mene nesto vezano za kompjuter i ja sam joj pomogao.Sledeceg dana isto tako i poceli smo se sve cesce vidjati i druziti.
Postao sam joj kao najbolji drug ili tako nesto,znam dosta o njoj kao i ona o meni, i sad ja neznam dali sam joj drug ili nesto drugacije.Cesto me grli,ljubaka,gleda i ostalo i neznam dali je to drugarski. Kako da saznam bez njenog znanja sta sam joj ja ?

Ovako neznam sta da radim, imam jednu jako dobru drugaricu, koja mi se kako smo se krenuli sve vise druziti sve vise pocela svidjati.E sad neznam dali se ja njoj svidjam ili ne, neznam dali me gleda na drugarski ili ovaj drugi nacin.

Pa da objasnim cjelu pricu.Upoznali smo se slucajno u skoli, vidjao sam je svaki dan zavisi kako kad posto smo razlicita smjena u skoli.I tako je ona jednog dana trazila pomoc od mene nesto vezano za kompjuter i ja sam joj pomogao.Sledeceg dana isto tako i poceli smo se sve cesce vidjati i druziti.
Postao sam joj kao najbolji drug ili tako nesto,znam dosta o njoj kao i ona o meni, i sad ja neznam dali sam joj drug ili nesto drugacije.Cesto me grli,ljubaka,gleda i ostalo i neznam dali je to drugarski. Kako da saznam bez njenog znanja sta sam joj ja ?

drugar si,ne brini. Izmedju ostalog nemas razlog da se brines. Ako nije najbolja riba u skoli ili ako ti nisi zestok frajer neces jebati. Znaci samo ces dzabe izgubiti vreme i zivce na vezu bez sexa. Gubljenje vremena,nemoj ni da se trudis. Ne isplati ti se da vodis neke polovnjace,koje ce da jedu gomna i izmisljaju i da te teraju i insistiraju da ih volis bez sexa.

OFC! Jok da se ne gledaju? Lepe devojke boli **** sta ce ko o njima reci jer ce svi i posle hteti sa njima da budu u vezi i ako se procuje da su droljaste i jos nisu iskompleksirane svojim telom i vole da se pokazuju,dok sa druge strane imas ruzne i niske prosecne i prosecne koje se tripuju da ako se pojebu da ce automatski postati nepozeljna roba,misle da nisu dovoljno dobre i da ce ih musko ostaviti posle prvog seksa jer se smatraju ruznim ili da imaju male sise i sl,znaci iskompleksirane su,pa zato traze od muskarca da ih voli pre sexa,a onda naravno od jebanja nema nista. naravno ove obe grupe mogu da se pojebu sa nekim ko je dobar frajer i ko je vredan rizika,tu barijere nema,dok obicnim ljudima se poturi Kineski zid i elektricna ograda oko one stvari. Naravno ovo sve vazi do neke 20-21 godine,posle se skoro svi mecu.

Za slučaj da se neko razume, pitam:
Da li je štetno jesti sirovu soju?
Bez da se ikako termički obradi.
Znate, one komadiće koji se kupuju na meru u zdravoj hrani - smem li da ih grickam kao smoki (recimo do 100g bruto)?
Hvala.

jesi l znala da je soja uznikla na našem području u poslednjih deset godina apsolutno nezdrava jer je modifikovana menjaju joj strukturu ili tako neki teški izrazi, pošto joj dodaju razne sastojke da bi uopšte izrasla jer je njoj potrebno nešto takodje neka teška reč da bi bila soja u svom punom smislu.

jesi l znala da je soja uznikla na našem području u poslednjih deset godina apsolutno nezdrava jer je modifikovana menjaju joj strukturu ili tako neki teški izrazi, pošto joj dodaju razne sastojke da bi uopšte izrasla jer je njoj potrebno nešto takodje neka teška reč da bi bila soja u svom punom smislu.

što mu dođe - jedi, jedi, pa će ti biti jedna sisa veća od druge

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back