Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
WOW, ala si me uvredio. :lol:
Obozavam to sto sam *****, OBOZAVAM SVAKI JBNI DEO OVE PEDERCINE KOJI VIDIM U OGLEDALU, imam ispunjen zivot i ljudi me vole, i ***** je najveci kompliment koji neko moze da mi da... hvala, volim ja i vas, zatucane ljude :heart:
A sad od*ebi i ne smaraj mi Sonjanu, obrisi mleko s kljuna i u krpe :ok:
Haha,izlizane fore,davno istrosene:lol:...
Ljudi te bas vole,pogotovo ovi na forumu,znam ja da te nisam uvriijedio jer se ****** rijetko uvrijede,pogoto takvi kao ti sto imaju visoko samopuzdanje,i jos ste ponosni sto ste pedercine...
Volimm i ja tebe,ali daleko od sebe!!!!;)

Obozavam to sto sam *****, OBOZAVAM SVAKI JBNI DEO OVE PEDERCINE KOJI VIDIM U OGLEDALU, imam ispunjen zivot i ljudi me vole, i ***** je najveci kompliment koji neko moze da mi da... hvala, volim ja i vas, zatucane ljude :heart:

I love you moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

:zaljubljena:

Ljudi.. Ljudi, molim vas.. Nemojte se svadjati..
Luka, daj, da l' si mogao jadnije da se spustis sada? Ti znas koliko te OBOZAVAM, ali zaista nije u redu da pricas takve stvari.. Kako bi bilo da je vecina ljudi gay, a mi str8, i da nas oni tako vredjaju? Ne trebas ljude gledati po njihovom seksualnom opredeljenju, nego po tome da l' ti odgovaraju, kakve su osobe.. Alex je dusica, znam ga vec 2 godine... Uvek je bio tu za mene, najbolji mi je prijatelj. Za njega bih zivot dala, zaista. Savetujem ti da ga upoznas dobro, i da ga shvatis.. Gledaj ga bez predrasuda.. Nismo mi bolji ljudi zato sto smo str8.. Dobri ljudi mogu biti i str8, i gay, i bi.. Sexualno opredeljenje nema BAS NISTA sa osobinama..
Sale.. Nemoj da ga napadas tako.. Dobar je.. Stvarno. Sve vise me vas dvojica podsecate na onu pricu o dva jarca.. Secate je se? Nemojte da zavrsite k'o oni.. :)
'Ajde sad se pomirite, i ne unistavajte temu..
Volim vas obojicu puno :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Ljudi.. Ljudi, molim vas.. Nemojte se svadjati..
Luka, daj, da l' si mogao jadnije da se spustis sada? Ti znas koliko te OBOZAVAM, ali zaista nije u redu da pricas takve stvari.. Kako bi bilo da je vecina ljudi gay, a mi str8, i da nas oni tako vredjaju? Ne trebas ljude gledati po njihovom seksualnom opredeljenju, nego po tome da l' ti odgovaraju, kakve su osobe.. Alex je dusica, znam ga vec 2 godine... Uvek je bio tu za mene, najbolji mi je prijatelj. Za njega bih zivot dala, zaista. Savetujem ti da ga upoznas dobro, i da ga shvatis.. Gledaj ga bez predrasuda.. Nismo mi bolji ljudi zato sto smo str8.. Dobri ljudi mogu biti i str8, i gay, i bi.. Sexualno opredeljenje nema BAS NISTA sa osobinama..
Sale.. Nemoj da ga napadas tako.. Dobar je.. Stvarno. Sve vise me vas dvojica podsecate na onu pricu o dva jarca.. Secate je se? Nemojte da zavrsite k'o oni.. :)
'Ajde sad se pomirite, i ne unistavajte temu..
Volim vas obojicu puno :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Sanja, ne kontaju ljudi to, ne vredi... :)
Obozavam teeeee, slatkice moja :heart:

Poslednja izmena:
Au,sto si ti neupucena...
Pjevao je uzivo WBSS u Munichu '97,-cijelu,i vidi se da je imao problema sa grlom,
cijele dva koncerta u Bruneju...
+na nekim koncertima po pola pjesmice...

xD ...

Kao prvo, niko me ne moze ubediti da je ovo uzivo otpevano !!!
https://www.youtube.com/watch?v=MWq1u...eature=related

:lol: boja glasa mu je ista kao za vreme Thrillera xD mislim, mogao je bar tada da snimi pred turneju pa na taj plejbek da peva, tako je radila Britney xD ...
Dobro i on je kasnije, na onoj godisnjici tako peva Beat it ako se dobro secam ...

Nekadašnji "Kralj popa", Majkl Džekson, pregovara o održavanju tridesetak koncerata ovog leta u Londonu.

Džeksonov album "Triler" iz 1982. još uvek neprikosnoveno drži prvo mesto na listi najprodavanijih albuma svih vremena sa 109 miliona kopija.
Da li je stvarno opet sposoban za sve ovo?Može li Majkl Džekson (50) da povrati svoju "pop krunu" serijom spektakularnih nastupa?

Pregovori sa prezaduženim superstarom oko 30 koncerata u londonskoj areni "02" napreduju, tvrdi britanska štampa.

"AEG Live", kompanija koja rukovodi dvoranom od 18.000 mesta, već je rezervisala termine za leto tekuće godine, a Majkl bi mogao da dobije milion i po funti (1,7 miliona evra) po koncertu, što bi mu pomoglo da otplati dugove.

Džeksonovi predstavnici su privatno izjavili da je mnogo boljeg zdravlja nego što to pokazuju nedavno napravljene fotografije, i da će moći da izdrži velike napore intenzivne serije koncerata.

"On je bez sumnje najveći svetski zabavljač i sada želi da 'overi' svoje muzičko zaveštanje", izjavio je jedan od ljudi prisutnih na pregovorima.

Ukoliko se projekat ostvari, to će biti veliki povratak Majkla Džeksona na scenu posle oslobađajuće presude iz 2005, kad mu se sudilo za navodno seksualno zalostavljanje maloletnika.

Ulaznice za VIP lože koštale bi oko 1.000 funti, pa bi američki pevač mogao da zaradi do 150 miliona funti (169 miliona evra), navodi tabloid "San".

RTS

Nekadašnji "Kralj popa", Majkl Džekson, pregovara o održavanju tridesetak koncerata ovog leta u Londonu.

Džeksonov album "Triler" iz 1982. još uvek neprikosnoveno drži prvo mesto na listi najprodavanijih albuma svih vremena sa 109 miliona kopija.
Da li je stvarno opet sposoban za sve ovo?Može li Majkl Džekson (50) da povrati svoju "pop krunu" serijom spektakularnih nastupa?

Pregovori sa prezaduženim superstarom oko 30 koncerata u londonskoj areni "02" napreduju, tvrdi britanska štampa.

"AEG Live", kompanija koja rukovodi dvoranom od 18.000 mesta, već je rezervisala termine za leto tekuće godine, a Majkl bi mogao da dobije milion i po funti (1,7 miliona evra) po koncertu, što bi mu pomoglo da otplati dugove.

Džeksonovi predstavnici su privatno izjavili da je mnogo boljeg zdravlja nego što to pokazuju nedavno napravljene fotografije, i da će moći da izdrži velike napore intenzivne serije koncerata.

"On je bez sumnje najveći svetski zabavljač i sada želi da 'overi' svoje muzičko zaveštanje", izjavio je jedan od ljudi prisutnih na pregovorima.

Ukoliko se projekat ostvari, to će biti veliki povratak Majkla Džeksona na scenu posle oslobađajuće presude iz 2005, kad mu se sudilo za navodno seksualno zalostavljanje maloletnika.

Ulaznice za VIP lože koštale bi oko 1.000 funti, pa bi američki pevač mogao da zaradi do 150 miliona funti (169 miliona evra), navodi tabloid "San".

RTS
:hahaha: :hahaha: :rotf: :rotf: :rotf:

Ovom Majklu nije dovoljna "Dirty Diana" da iskaze sve perverzije ....

[text koji je doticni gospodin napisao Diani Ross za jednu od pesama s Eaten Alive]

MUSCLES

She said she wants a man
To always understand
But that's alright for her
Still it ain't enough for me

She said she wants a guy
To keep her satisfied
But it ain't enough for me

Still, I don't care if he's young or old
(Just make him beautiful)
I just want someone I can hold on to

I want muscles
All, all over his body
(Make him strong enough from his head down to his toes)
I want muscles
All, all over his body

They say they have to see
His real personality
But that's alright for them

I need what the eyes can see, ah
(His anatomy)
If that's alright for them

I don't care if he's young or old
Just make him beautiful
I just want some strong man to hold on to

I want muscles
All, all over his body
I want muscles
All over his body

Muscle man, I want to love you
In the sun, oil on your body
Come with me, high in the cascades
Let this be, we've got this thing made
Lost at sea, hide the desert
Stay with me, you won't regret it
Take this love, so deep to swim in
Come to me, and let the love in

She said she wants a man
To always understand

I don't care if he's young or old
(Just make him beautiful)
I just want someone I can hold on to

I want muscles
All, all over his body
I want muscles
All over him, all over him
I want muscles
All, all over his body
I want muscles

I want all I can get
All over him, all over him
I want muscles, muscles, muscles

Neptunijanko, kako objasnjavas (iz astroloskog ugla) to sto je Majkl iznenada postao drugaciji? :think: Mislilm, MJ iz 80's i iz 90's, dve razlicite osobe...

Kako mislis razlicite osobe, na sta tacno mislis?
Kad pogledas on ima Sunce konj, Pluton, to su ljudi posebno muskarci sa tim aspektom koji se sestoko transformifu tokom zivota i iznutra i spolja. Pluton je prevelika moc transformacije. Ali pre svega kroz nemile dogadjaje. Oni obavezno dotaknu dno zivota u svakom smilu, i to ih promeni!
Ne znam na sta si tacno mislila, pojasni mi, malo :think:

Zvako,dignula si temu iz mrtvih:mrgreen:...
Nego,kako objasnjavate ovu sliku sa bratanicem,nalazi se na omotu za WHY,a ovo sam slucajno vidio na jednom sajtu gdje su neke perverzne fanovice:lol::lol:...
Cudo da ga za ovu nisu optuzili za pedofiliju,ili sl...:roll:
why0bl.jpg

A taj saj posecujes - MJJ DREAM WORLD - Michael Jackson For The Ladies - sram te bilo, to ej za dame a ne za muskarcice :whistling:

i zasto perverzne, pa ni on nije bolji :manikir:

Kako mislis razlicite osobe, na sta tacno mislis?
Kad pogledas on ima Sunce konj, Pluton, to su ljudi posebno muskarci sa tim aspektom koji se sestoko transformifu tokom zivota i iznutra i spolja. Pluton je prevelika moc transformacije. Ali pre svega kroz nemile dogadjaje. Oni obavezno dotaknu dno zivota u svakom smilu, i to ih promeni!
Ne znam na sta si tacno mislila, pojasni mi, malo :think:

Mislila sam ovako... U '80-im smo gledali detinjastog Majkla, vecito nasmejanog, i sl. Onda odjednom krecu zlatni kostimi, muzika se skroz promenila, osmeha vise nema, dovoljno je pogledati spotove sa History. :eek: Sigurno da je sve ono sa sudjenjem uticalo na njega, nego nekako mi je postao cudan jako... One zlatne kostime nisam ocekivala.

Mislila sam ovako... U '80-im smo gledali detinjastog Majkla, vecito nasmejanog, i sl. Onda odjednom krecu zlatni kostimi, muzika se skroz promenila, osmeha vise nema, dovoljno je pogledati spotove sa History. :eek: Sigurno da je sve ono sa sudjenjem uticalo na njega, nego nekako mi je postao cudan jako... One zlatne kostime nisam ocekivala.
Zlatni kostimi su extra,sa svim onim metalima,mogao bi se za vojsku prijaviti:cool:..
Pa nije mogao Petar Pan biti u devedesetim nikako,dovoljno je HISTORY i BOTDF albume preslusati i sve ce ti biti jasno....Na historiju je iskazao gnijev zbog optuzbi i zbog stanja u svijetu,a na BONDF je opisao taj period gdje je bio ocajan i gdje je kako kaze Neptunjanka htio da se ubije(:lol::eek::sad2:)..Valjda je bio ovisnik o ljekovima za bolove i ti narkotici..tako:sad2::sad2::sad2:........

Al, gresis, on je sjajne kostime nosio i kao tinejdzer, pa na albumu off the wall , p u eri Thrillera, covek prosto voli da sija, dupli vladar horoskopa mu je u Lavu, voli sljokice i glamur, nestvaran izgled. JA bas ne ocekujem da odradi ijednu turneju bez sjajnih kostima, bili oni srebrni, zlatni ili bele sljokice, sve je to isto.
On je vrlo inteligentan, nista ne radi sluajno- Sunce - Pluton znaci da je predobar psiholog, pa cak to su i manipulatori :lol: Ne vidim ga bas narocito naivnog, bez obzira na stidljiv osmeh On zna da se ljudi pale na nesto sto deluje nestvarno i cidno. Odlicno manipulise medijima, majstor je za to!

Kako MJ ima poucne textove:lol::lol:...

SUPERFLY SISTER

Ljubav više nije što je bila
To je ono što mi govore
Gurnuti ga unutra
Izvaditi ga napolje
Nije sve u tome

On želi da ti uradi
Nešto podlo
On želi da stavi
Svoje ruke oko tebe
On hoce da zatrese gore
Zatrese dole
Radeci to ispravno
On hoce da odskoci unazad
Napola ravan
Radeci to ispravno

Oni žele da legneš dole
Da ga okrene
Zatrese i olabavi
On želi da leti visoko pravo u noc
Dušo za tebe

On želi veliki zalogaj
Da leti okolo
Da ga vrati
On želi da zatrese gore
Zatrese dole
Sada ha ha

To je ono što mi govore
Gurni ga unutra
Izvadi ga napolje
Nije sve u tome

Susie voli da izaziva
Nade momka i pusti ga da ceka
Majka se moli Abraham-u
Braca, njih
Nije briga

On želi da ti uradi
Nešto podlo
On želi da stavi svoje ruke
Oko tebe djevojko
On želi to da uradi
Da kopa
Duboko u noc
On želi tvoje oci
Sve
Izvodeci to ispravno

On želi da okrene kljuc
Izgužva posteljinu
Pomakni se u lijevo
On želi vruci opušak
Vrucu ljubav
Vlažnost

On želi da ti da vruc
Pucanj
Pomakni se u lijevo
On želi tempiranu bombu
Tresak, udarac ha ha

Nastavi to da radiš
Zabava sada

To je ono što mi govore
Gurni ga unutra
Izvadi ga napolje
Nije sve u tome

Sestra kaže da ga voli
(Ona to radi, Ona to radi)
Natjerala je Jimmy-a da trci
Majka se moli Abraham-u
Braca, njih
Nije briga

On želi da ti uradi
Nešto podlo
On želi da stavi svoje ruke
Oko tebe djevojko
On želi to da uradi
Da kopa
Duboko u noc
On želi tvoje oci
Sve
Izvodeci to ispravno

On želi da okrene kljuc
Izgužva posteljinu
Pomakni se u lijevo
On želi vruci opušak
Vrucu ljubav
Vlažnost

On želi da ti da vruc
Pucanj
Pomakni se u lijevo
On želi tempiranu bombu
Tresak, udarac ha ha ha

Nastavi to da radiš
Zabava sada

To je ono što mi govore
Gurni ga unutra
Izvadi ga napolje
Nije sve u tome

Sestra kaže da ga voli
(Ona to radi, Ona to radi)
natjerala je Jimmy-a da trci
Majka se moli Abraham-u
Braca, njih
Nije briga

Johnny preklinje
Drži brata na koljenima
Susie voli da izaziva
(Nastavi to da radiš, nastavi to da radiš)
Nadi momka I natjeraj ga da ceka

Sestra se udala krišom
Govoreci da joj je dobro
Sveta Marijo imaj milosti
Ne mogu da vjerujem stvarima koje vidim

Preklinjuci da im bude dobro
Oni rade
Ono što su navikli
Stavi ga unutra
Izvadi ga napolje
(Nastavi to da radiš, nastavi to da radiš)
Nije sve u tome
(Nije sve u tome)

Sveta Marijo imaj milosti
(Ona je sveta Marija, sveta Marija)
Ne mogu da vjerujem stvarima koje vidim
(Nastavlja se sada)
(Hee, hee!)
Majka se moli Abraham-u
(Ona to radi, ona to radi)
Braca, njih
Nije briga
(Hoo hoo!)