Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa to je i najveca prednost BAD turneje, te pesme su upravo ono sto ih i cini boljim od Dangerousa, a za History i da ne pricam.
Ali ne kapiram kako Lovely one,think I do for you..mogu biti bolje od Will you be there,Jam,Heal the world?:dontunderstand:
Dobro,mislim da je HEARTBREAK HOTEL najbolja pjesma od the jacksons-a,i drago mi je da se nasla na BAD turneji,mogu mogu da slusam dan-noc...:)

Upravo slusam Blame It On The Boogie.
musicbm4.gif

Jeste videli kako je smesan spot? :D xD

Majkl Džekson pregovara o održavanju tridesetak koncerata ovog leta u Londonu.
Pop pevač čiji je najpoznatiji album "Thriller" iz 1982. najprodavaniji u svetu, mogao bi da dobije milion i po funti (1,7 miliona evra) po koncertu, što bi mu pomoglo da otplati dugove, prenela je britanska štampa.

POVRATAK
Ukoliko se ostvari projekat o seriji nastupa, to će biti povratak Majkla Džeksona na scenu posle oslobađajuće presude iz 2005, kad mu se sudilo za navodno seksualno zlostavljanje maloletnika.
Ulaznice za VIP lože mogle bi da koštaju oko 1.000 funti, pa bi američki pevač mogao da zaradi do 150 miliona funti (169 miliona evra) za seriju koncerata u londonskoj areni 02, navodi tabloid San.
Štampa, međutim, piše i da je Las Vegas glavna konkurencija Londonu, za održavanje ekskluzivne serije Džeksonoih nastupa.
Pevač, o čijim su dugovima i finansijskim problemima uveliko izveštavali mediji, praktično je iščezao iz javnosti od događaja iz 2005, i više puta se selio, od Bahreina, preko Evrope, do Las Vegasa.

24 sata

Kako je ova karta dobra :) Toliko stvari povezanih u trenutku njegovog rodjenja :)
A tebe nema nesto na astrologiji, dodji mozemo tamo da tumacimo :) ...

P.S. Saturn se racuna da je u semoj ;) ...

Hej :bye:

Pa ne bih rekla da je dobra, jeste da je puno planeta povezano, ali ima dosta opozicija... Doduse i trigona je dosta... U svakom slucaju, bolja je od moje. :lol:
By the way, Elyzabeth Taylor ima puno opozicija u natalu... :eek:

Sto se tice astrologije, ne znam na kojoj bismo temi mogli da ga komentarisemo?

Hej :bye:

Pa ne bih rekla da je dobra, jeste da je puno planeta povezano, ali ima dosta opozicija... Doduse i trigona je dosta... U svakom slucaju, bolja je od moje. :lol:
By the way, Elyzabeth Taylor ima puno opozicija u natalu... :eek:

Sto se tice astrologije, ne znam na kojoj bismo temi mogli da ga komentarisemo?

Opozicije su dooobree :) ako znas da ih koristis i zivis na pravi nacin i ima ih dve, ova treca sa Merkurom se ne racuna jer je veliki orbis, a i separacija :) ... tema natali poznatih licnosti, moja tema :)

Opozicije su dooobree :) ako znas da ih koristis i zivis na pravi nacin i ima ih dve, ova treca sa Merkurom se ne racuna jer je veliki orbis, a i separacija :) ... tema natali poznatih licnosti, moja tema :)

xD

:roll::roll::roll: Ne zna se sta je gore, meni Mesec u 12, a njemu Mars...

Pa ako ste zavrsili sa sredjivanjem foruma, mozemo da nastavimo sa svim temama. :D Ako niste, mogu da vam pomognem. :D

Јеее, крв липти на све стране овдје, која је турнеја боља, ња, ња...

Права расправа би била да смо стварно присуствовали некој од њих, онда бисмо могли причати мало конкретније...:D
Овако нема баш много смисла убјеђивати се. Све је ствар укуса, ко воли напредније ефекте, ко не, итд.

Bad:100% LIVE nastupi,0% pirotehnika..
Dangerous:100% LIVE nastupi(bez playback koji furao krajem turneje),100% pirotehnika...

Meni su Dangerous pjesme bolje,ali sve je to stvar ukusa..
Ne znam sto svi na pirotehniku gledate kao na djavola(vjerovatno i zato ne volite HIStory),to mu je jedan veliki PLUS!!
Dangerous:
-po meni najbolja play lista..
-pjeva UZIVO!
-forma i kondicija najbolja..
-pirotehnika koji je kazem veliki PLUS...:whistling:

Kakve su ovo gluposti???

Kao prvo, niko me ne moze ubediti da je ovo uzivo otpevano !!!

Јеее, крв липти на све стране овдје, која је турнеја боља, ња, ња...

Права расправа би била да смо стварно присуствовали некој од њих, онда бисмо могли причати мало конкретније...:D
Овако нема баш много смисла убјеђивати се. Све је ствар укуса, ко воли напредније ефекте, ко не, итд.

Eh, da su i ostali sagovornici (ukljucujuci i mene) poput tebe, bilo bi zadovoljstvo diskutovati o ozbiljnijim stvarima...
Ove rasprave stvarno postaju dokone...

Klinac izgleda prejadno.
Samo se blamira glumeci neko ludilo stojeci u senci pravog kralja ekscentrike.
Ispred svega, pesma je ocajna.

Ko je uopste taj lik?
Sto mu nisu rekli da se malo upristoji....nije valjda da nema nista drugo da obuce sem carsafa?!:)Ja ga ne bih pustio da mi se tako slika tu....koja je njegova svrha uopste?:dontunderstand:
I kako covek posle i da pomisli da ovaj ne voli da obljubljuje decake?!
Ja bih voleo da me neko ubedi da to nije tacno,ali slaba vajda...ne mogu nikom za to da verujem na rec!

Back