SONY ERICSSON

Sonyericsson za sad je NAJBOLJI PO PITANJU MP3 stim da je obelezen kao vokmen. sve i svasta sam imao u rukama,al Sonyericsson je za mene neprevazidjen kad je muzika (mp3) u pitanju.

K800i je zakon! Imam ga vec 2 god. strasno dobru kameru ima odlican mp3 i sto je jako bitno izdrzljiv je! :) Brecio je milion puta i nije mu nista (da kucnem u drvo) problem je sto se sad ne moze naci.... da ima kupila bi jos jedan u drugoj boji! :D

Koliko sam protrcala kroz temu nisam primetila da je iko pomenui SE Vivaz ili Vivaz pro. E mene upravo to zanima. Da li je neko cuo da je kod Vivaz pro lose odradjen softver i da tastatura blokira? Koji od ta dva modela uzeti? Znam da je samo u kameri razlika.

Koristim Sony Ericsson W850i, ali planiram da ga prodam. To je muzicki telefon, imam i karticu od 1GB uz njega. Sta mislite koliko para da trazim za njega ? Baterija mu traje 2 dana (uz slusanje muzike, razgovore, poruke...). Nije nesto SPECIJALNO ocuvan, fali mu samo maskica tamo gde mu je zvucnik za razgovor (onaj deo iznad natpisa "sony erisscon")...

imam x8 xperia. Interesuje me dali za taj telefon postoji neka druga maska osim bele i ako ima gde može da se nabavi. Inače telefon je odličan, čitav život sam imao nokiju i sada sam uzeo SE, bio sam skeptičan, ali sada vidim da ne mora samo nokija da bude dobar telefon!!!
da li neko zna gde ima free aplikacija za taj telefon??

Ima li neko od vas iskustva sa Sony Ericssonom W595??

Da, ja trenutno imam w595..kupila sam ga, jer mi se svidja cvetni dezen:lol:
Ako mene pitas, veoma dobar je C905..koji takodje imam..stvarno dobra kamera i zvuk...w910 sam imala pre i on je veoma "udoban" za koriscenje..
w595..nije najbolje sto SE nudi, kamera je veoma skromna,zvuk je ok.
w595-sakura-pl.jpg

Juče mi je jedna cura prebacila blututom sliku na moj C901 i ne mogu da je nađem ni u jednom od foldera!
Ni u foto ni u slikama ni u fidovima ni podcastovima...
Ali međutim, pošto sam je sačuvao kao foto za kontakt, kad sam čačkao oko sređivanja kontakta i ušao u deo slika za kontakt - opcije - tamo se pojavljuje ta slika kao da je u folderu Slike... :confused: A kad uđem u folder Slike - nje nema :confused:
Znači ili je twilight zone ili nekom smrde noge :confused:

Ima li neko ideju gde se to krije i kako se iskopava :think:
Nači, samo ko ima C901 može da mi pomogne, ostali SE su po tom pitanju perfektno uređeni, a ovaj je mnogo glup :(

Juče mi je jedna cura prebacila blututom sliku na moj C901 i ne mogu da je nađem ni u jednom od foldera!
Ni u foto ni u slikama ni u fidovima ni podcastovima...
Ali međutim, pošto sam je sačuvao kao foto za kontakt, kad sam čačkao oko sređivanja kontakta i ušao u deo slika za kontakt - opcije - tamo se pojavljuje ta slika kao da je u folderu Slike... :confused: A kad uđem u folder Slike - nje nema :confused:
Znači ili je twilight zone ili nekom smrde noge :confused:

Ima li neko ideju gde se to krije i kako se iskopava :think:
Nači, samo ko ima C901 može da mi pomogne, ostali SE su po tom pitanju perfektno uređeni, a ovaj je mnogo glup :(
Ovako..to se i meni desavalo - ona jeste najverovatnije u folderu sa slikama..ali je potrebno da otvoris one slike koje se "ne vide" - pokazuje ti sve tvoje slike umanjenje, ali ti pokazuje i neke male slicice neke nacrtane osobe, a kad kliknes na nju -on ti otvori tu tvoju sliku.
Nadam se da razumes sta pokusavam da kazem.
U folderu sa slicicama, sve slike vidis, jel tako?E, sad na nekima vidis samo portret neke nacrtane osobe, do ramena - moze biti i nesto drugo - i kad kliknes na to - videces tu sliku koju ti je devojka prebacila.
Kratko receno - isklikaj sve slike u folderu sa slicicama.

Ovako..to se i meni desavalo - ona jeste najverovatnije u folderu sa slikama..ali je potrebno da otvoris one slike koje se "ne vide" - pokazuje ti sve tvoje slike umanjenje, ali ti pokazuje i neke male slicice neke nacrtane osobe, a kad kliknes na nju -on ti otvori tu tvoju sliku.
Nadam se da razumes sta pokusavam da kazem.
U folderu sa slicicama, sve slike vidis, jel tako?E, sad na nekima vidis samo portret neke nacrtane osobe, do ramena - moze biti i nesto drugo - i kad kliknes na to - videces tu sliku koju ti je devojka prebacila.
Kratko receno - isklikaj sve slike u folderu sa slicicama.

Ha :)
Nije to u pitanju :)
Juče sam čačkao po telefonu i otkrio gde se kriju slike koje blututom prebacis... U "organizatoru" :)
Misim, ne znam kakve veze ima, ali eto... Kao, u "u organizatoru" ima folder "upravljanje datotekama" i tu je sve i svašta. Tu se kriju i audio fajlovi koje snimiš telefonom...
I dalje tvrdim da je W810i najorganizovaniji telefon od SE-a.
Hvala u svakom slučaju :)

Imam problem sa telefonom. Radi se o tome da ponekad ne evidentira pozive, znaci zvoni telefon i kasnije na ekranu nema nista. Prije toga se desavalo da se u toku slusanja muzike u walkmanu telefon zastopa i iskljuci sam. Nakon sto ga upalim on nastavlja sa drugom pjesmom i sa manjim tonom. U pitanju je Sony Ericsson w595.
Dal' neko zna uzrok ?
Sta mu je vise koji vrag

Back