Eustar
Zainteresovan član
- Poruka
- 186
Sonyericsson za sad je NAJBOLJI PO PITANJU MP3 stim da je obelezen kao vokmen. sve i svasta sam imao u rukama,al Sonyericsson je za mene neprevazidjen kad je muzika (mp3) u pitanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubaci Garmin XT i nemaš brige![]()
Ima li neko od vas iskustva sa Sony Ericssonom W595??
Ovako..to se i meni desavalo - ona jeste najverovatnije u folderu sa slikama..ali je potrebno da otvoris one slike koje se "ne vide" - pokazuje ti sve tvoje slike umanjenje, ali ti pokazuje i neke male slicice neke nacrtane osobe, a kad kliknes na nju -on ti otvori tu tvoju sliku.Juče mi je jedna cura prebacila blututom sliku na moj C901 i ne mogu da je nađem ni u jednom od foldera!
Ni u foto ni u slikama ni u fidovima ni podcastovima...
Ali međutim, pošto sam je sačuvao kao foto za kontakt, kad sam čačkao oko sređivanja kontakta i ušao u deo slika za kontakt - opcije - tamo se pojavljuje ta slika kao da je u folderu Slike...A kad uđem u folder Slike - nje nema
Znači ili je twilight zone ili nekom smrde noge
Ima li neko ideju gde se to krije i kako se iskopava
Nači, samo ko ima C901 može da mi pomogne, ostali SE su po tom pitanju perfektno uređeni, a ovaj je mnogo glup![]()
Ovako..to se i meni desavalo - ona jeste najverovatnije u folderu sa slikama..ali je potrebno da otvoris one slike koje se "ne vide" - pokazuje ti sve tvoje slike umanjenje, ali ti pokazuje i neke male slicice neke nacrtane osobe, a kad kliknes na nju -on ti otvori tu tvoju sliku.
Nadam se da razumes sta pokusavam da kazem.
U folderu sa slicicama, sve slike vidis, jel tako?E, sad na nekima vidis samo portret neke nacrtane osobe, do ramena - moze biti i nesto drugo - i kad kliknes na to - videces tu sliku koju ti je devojka prebacila.
Kratko receno - isklikaj sve slike u folderu sa slicicama.