coco bill
Veoma poznat
- Poruka
- 10.012
dobar dan,
malo muzike i u ovu kafanu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ni kafe, mokra drva, nikako da podložim vatru ...Sojo jutros ne vezba, samo pije kafu.
Znaci, nema vremena, pise haiku![]()
E, da je riža tako dobra Japanci bi bili ko od brda odvaljeni..
Često zloupotrebljavana misao Dositeja Obradovića. Želeo je da promeni svest svojih sunarodnika, a neznanje i zaostalost, u duhu tog vremena, poistovećivao sa crkvom. Pri tome nije obraćao pažnju na ono što je crkva uradila na očuvanju srpskog nacionalnog bića.
Osim toga vremena su se promenila. Prosveta i religija danas idu zajeno, i oboje gube bitku od današnje potrošačke Pink kulture. Vizuelna kultura dobija primat i na pdf na kojem bi, po logici stvari, slike trebale biti lične, unutrašnje, reakcija na pročitano delo.
dobar dan,
Odvežbao sam ja od jutros,ali neke druge stvari...Zbrisali sinovi na zapad i ovih dana se ja ye...gnjavim s
problemima...A i nisu neki problemi ,nego su ljudi blentavi,pa mora čovek da ima živce za polako...
A JA NEMAM ŽIVCE KAD SAM NERVOZAN KO PAS! ! !![]()
Sojane lakse malo sa ovim slikama,komp mi baguje od ovolikih gifova.A i ne vidim poentu...Jednom,dva put,ali sto put.Nismo deca pa da reci moraju bit zamenjene slikama,svi znamo citati.I ne vidim sta je toliko smesno...Ali sta je tu je.Ovo je skupstina, tribina koja je svobodna...