Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1901535_632969600108081_724010082_n.jpg
:)

...Hajde da nešto učimo dječice......e, sad malo ...-ski Haiku, pazite, rastavljati na (ON) slogove...:hahaha::zcepanje:, gluposti...:hahaha:
...E, da je riža tako dobra Japanci bi bili ko od brda odvaljeni...:hahaha::zcepanje:...:hahaha:
Nema kafe, kriza, samo......:hahaha: a imamo puno za učiti.......:hahaha:

Često zloupotrebljavana misao Dositeja Obradovića. Želeo je da promeni svest svojih sunarodnika, a neznanje i zaostalost, u duhu tog vremena, poistovećivao sa crkvom. Pri tome nije obraćao pažnju na ono što je crkva uradila na očuvanju srpskog nacionalnog bića.
Osim toga vremena su se promenila. Prosveta i religija danas idu zajeno, i oboje gube bitku od današnje potrošačke Pink kulture. Vizuelna kultura dobija primat i na pdf na kojem bi, po logici stvari, slike trebale biti lične, unutrašnje, reakcija na pročitano delo.

Često zloupotrebljavana misao Dositeja Obradovića. Želeo je da promeni svest svojih sunarodnika, a neznanje i zaostalost, u duhu tog vremena, poistovećivao sa crkvom. Pri tome nije obraćao pažnju na ono što je crkva uradila na očuvanju srpskog nacionalnog bića.
Osim toga vremena su se promenila. Prosveta i religija danas idu zajeno, i oboje gube bitku od današnje potrošačke Pink kulture. Vizuelna kultura dobija primat i na pdf na kojem bi, po logici stvari, slike trebale biti lične, unutrašnje, reakcija na pročitano delo.

Ovo i jeste moja lična ,unutrašnja reakcija,na ne-kulturu,ne -znanje,duboki mrak vremena u kome jesmo!Svakako u maniru koji većina primećuje.
A o sadržaju ove teme ,na ovom mestu,cenim da se menja kroz vreme, u kome smo svesni da crkva ne služi gore pometutom, kao uostaalom i mnoge odluke koje ne služe običnom čoveku..Zato ,opusti se i uživaj i postavljaj tvoje postove koji jesu za uživanje čitaocu!:)Nedelja je...

Tema je takva da je za očekivati bilo da bude malo takmičara. Haiku zaista nije popularan kod nas. Pitanje je teme, potrebno je da budu bliske svima, onda će biti i pesama.

Kada su teme konkursa bile, da kažem opšte, dečija i ljubavna pesma bilo je radova, čak dvocifren broj.

Coco bille, nemoj da si na kraj srca i ne diži ruke. Piši i dalje i takmiči se, igra(j)mo se.

Sojane lakse malo sa ovim slikama,komp mi baguje od ovolikih gifova.A i ne vidim poentu...Jednom,dva put,ali sto put.Nismo deca pa da reci moraju bit zamenjene slikama,svi znamo citati.I ne vidim sta je toliko smesno...Ali sta je tu je.Ovo je skupstina, tribina koja je svobodna...

Sojane lakse malo sa ovim slikama,komp mi baguje od ovolikih gifova.A i ne vidim poentu...Jednom,dva put,ali sto put.Nismo deca pa da reci moraju bit zamenjene slikama,svi znamo citati.I ne vidim sta je toliko smesno...Ali sta je tu je.Ovo je skupstina, tribina koja je svobodna...

Ma pusti...Nek se malo izđilita...Ja recimo drugu vrstu gimnastike...Ali-privatno...:mrgreen::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back