UTISCI POSLE EKSKURZIJE

Jao, evo juče se vratih iz Italije...bilo je fenomenalno!!!!!Nije moglo biti savršenije. Oduševljena sam gradovima, Firenca je najlepša...uspela sam da nadjem razne Michael Jacksonove stvarčice kojih nema kod nas, umrla sam od sreće...Diskoteke su im strava (puštali su Majkla) zbližila sam se sa društvom totalno, čak i sa onima sa kojima sam se najviše mrzela....izbila je i frka na nekom trgu, kad je jedan retard iz moje škole "pokušao da ubije goluba" pa je bilo komplikacija, ali se super sve završilo...našla sam čoveka svog života...iz moje je škole, prelep je i predobar (ima slika u profilu) startovala sam ga misleći da je italijan, i on me je ložio sat vremena pričajući sa mnom na engleskom :lol: bilo je strava bre...neponovljivo!!!!!!!!!:D
 
Blago vama, vama extra, meni bezveze ja idem stalno po nekim selima i sranjima.Npr na zadnjoj ekskurziji nije bilo lose.Evo jedne smeshne situacije iz busa naime nama se ishlo u WC i ceo bus viche nama se pishki... i posle jedno pola sata POPUSTA POPUSTA!!!!
NA SVU SRECU SVE SE LEPO ZAVRSILO stali smo na neku pumpu i ugusili se u WC...8):mrgreen:
 
..........................................................................................i kakvi su hoteli po svetu
Hoteli su extra,samo sto nas decu debile iz Srbije smestaju u trecerazredne hotele tako da smo te luksuzne videli samo sa ulice,iz busa!Zar je bitno kakav je hotel?Jos bolje da je neki krs da vam posle ne bi naplatili stetu!Na primer nama je u Pragu bio relativno sranje hotel al smo se zato extra zajebavali dok je u Budimpesti bio EXTRA(TV,mini bar,...)ali zato nismo smeli ni da mrvimo po podu,uzimaju pare za svaku sitnicu!
 
Evo fotkaja :D Jejjjjjj
Evo, ovo smo Milica i Ja u hotelu... (ja sam ovaj retard u crvenom ;) )


Ovde je moje odeljenje u Firenci...(ja sam ovaj retard sa crnim kačketom, što ćući ;) )


Ovo su Marija i Sladja (slepice koje se vraćaju iz diskoteke :lol: i bolele ih noge i izule se na -10 stepeni)


Ovo je društvo djevojčica u padovi (ja sam ovaj retard sa crnim kačketom ;) ) Ako gledate od mene: Ja, Tanja mala, Marija, Daca, Tanja velika i Milica.


Ovo je Majklov BAD album koji sam videla u izlogu Guccia :lol: Ladno sam ušla i pitala ih za album, a oni mi rekoše da sam malo zalutala i da prodaju samo garderobu...


Ovo smo don Boško i ja u Veneciji, na brodiću...vidite ga kakav je sladak :D Danas mu je inače rodjendan...Srećan mu rodjendan...


Ovo je onaj trg sa golubovima...tu je bilo gluposti..jedan lik je bio optuzen da je hteo da ubije goluba, pa su hteli da ga zatvore u dom 48 sati, pa su i nas hteli da zadrze zato sto smo na kolektivnom pasosu...svasta je bilo, ali se sve dobro završilo ;)


Ovo je :lol: Hahahha Jedan od cigana koji su prodavali kinesku robu na ulicama Venecije :D :D :D Provalite kako liči na Mariju Šerifović...Umrli smo svi od smeha...još više liči uzivo :lol:

Nisam još nabavila fotke iz diskoteke, ali i njih ću staviti...ima još puno...mrzi me da ih sve kačim...
 

Back
Top