Uhapšen Camaj!

Lacibg:
A Milo - to je onaj Crnogorac!! E baš mi je drago da nije Srbin, da nas kalja. Mafijaš napravio kvazi državu ...
Nije on napravio kvazi državu on i njegovi su napravili PRIVATNU državu: tačno se zna čije je šta i gje je čija zona uticaja!!
NPR:"Slovenska plaža"HTP, je Svetozara Marovića, a samim tim i pojedini dijelovi Budve...
Prva banka je braca Aca i Mila, ....
Neću dalje: UHAPSIĆE ME!
 
RAZBIJENA MEĐUNARODNA GRUPA ŠVERCERA CIGARETA
Četvrtak, Septembar 13, 2007 15:02

U Srbiji je uhapšen vođa međunarodne organizovane kriminalne grupe, koja se bavila švercom cigareta Anton Stanaj i još pet osoba, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Dragan Jočić.

On je na konferenciji za novinare, povodom 100 dana rada Vlade Srbije, rekao da su neki od članova uhapšene grupe jutros zaustavljeni u Prijepolju sa kamionom punim cigareta.

Pored Stanaja, uhapšeni su i Pajo Jurić, Stevan Stevanović, Erik Karadžon, Slaviša Jurišić i Srećko Miranović, rekao je Jočić.

Cigarete su krijumčarene iz Kine, Hrvatske i Dubaija, a preko luka Bar u Crnoj Gori, Bari u Italiji i Rijeke u Hrvatskoj prebacivane su u Srbiju i Mađarsku i dalje prema Evropi, naveo je Jočić.

'Cigarete su sigurno razduživane preko fri-šopova u Crnoj Gori gde su se knjižile kao ulaz, a potom su ilegalnim putem prebacivane preko Srbije i Mađarske, a deo i preko Hrvatske', rekao je srpski ministar policije. On je dodao da je uhapšen samo deo grupe koju policija prati već više meseci.

Nezvanično saznajemo da se uhapšeni Stanaj kretao na relaciji Kipar, Novi Sad, Podgorica.
Jutros je doleteo u Beograd, gde je i uhapšen.

Stanaj je predsednik Upravnog odbora kompanije Rokšped komerc u Crnoj Gori. Osnovne delatnosti te firme su uvoz, transport i prodaja nafte, naftnih derivata, automobila i proizvoda duvanske industrije. Na Stanaja je bila registrovana i strana nevladina organizacija sa sedištem u Podgorici.

*******************************************************************************************

Аууууу што ми је "жао"........ шта ће сада Мило да нам ради када се наљути...
можда ће и он да долети овде - таман згодна прилика да га ухапсимо и предамо Италији.......хиххи.............или ће можда опет Владики да забрани улаз у ЦГ.... 8-)
 

Back
Top