Bane-Banana iz Nis!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sever.sena

Obećava
Poruka
75
Moj prijatelj B. Ristic mi pise: Jedna od “najpopularnijih” politickih licnosti na inace sivom politickom nebu grada Nisa je Branislav Jovanovic ili kako ga zovu Bane-Banana rukovodilac niskog ogranka G17+.
To je onaj isti Bane-Banana koji nekad nosio Titovu stafetu i svakog jutra docekivao svog direktora “NITEX”-a (inace istaknutog niskog SPS-ovca) zeleci mu prijatan i uspesan dan. To je onaj isti Bane-Banana koji je promenio najmanje cetiri stranke bar dosada: od krajne levice (Savez komunista Srbije), preko navodno monarhistickog SPO-a, Stranke Pravde, do izrazito ne-monarhisticke stranke G17+. Tito je “rikno” a prethodne tri stranke su, naravno, propale pa i ovoj cetvrtoj u kojoj je Banulence danas ne pise se bas najbolje. Elem, u vrh niskog G17+ on je dosao po direktivi Labusa i Dinkica iako pre toga nije bio ni clan NVO G17+! Uostalom, svi predsednici ogranaka politickih stranaka u Nisu i u drugim varosima/varosicama Srbije su dosli po direktivi od “sefova”iz BGD-a. Zlu ne trebalo. I dok doticni Bane-Banana “zari i pali” "evro" nebom Nisa njegova zena... Ali to je druga prica, zar ne? Koliko li crna zemljica Srbija ima Baneta-Banana?
Uh, umalo da zaboravim anglosaksonci kazu nekom "banana" kad hoce da kazu da je majmun.
 
dr.koki:
A sta fali coveku. Sve vise i vise se gradi u Nisuod kad je on na funkciji.
Koki (nema te da se javiš :) ), pogledaj ovo pa reci šta misliš o Banetu i njegovom interesovanju za Niš:

http://www.differentia-nis.org/kolumna/differentia-kritika-g17.html

To je, inače, samo jedan momenat. Ako pročešljaš još malo naći ćeš velik broj podviga jednog od mnogih beogradskih piona. A ti se, koliko se sećam, zalažeš za decentralizaciju.

I, uzgred, u Nišu se uopšte ne gradi, ako ga uporedimo sa Novim Sadom ili Beogradom. Ljudi iz Novog Sada me pitaju šta se to događa da u Nišu ne mogu naći niti jedno veće gradilište.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top